Recension: All in One Boost – Ett kosttillskott med många användningsområden

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Författare
Malin Olofsson

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

All in One Boost
5/10
PRIS
8/10
LIVSLÄNGD
7/10
DESIGN
7/10
KVALITET

Köpguide

Vi är nog många som önskar oss mer energi, bättre koncentration, att bli lugnare, eller vill gå ned i vikt. Just sådana saker känns det som om alla människor ständigt brottas med. Hur får man allt att fungera och energin att räcka till? Hur får man bättre humör och bättre tålamod?

Ja, alla sådana frågor är väl ständigt aktuella, och inte minst nu under vintern. Mörkret gör oss ju trots allt nedstämda och trötta, och alla vill väl hellre vara glada och pigga?

Men hur blir man det egentligen? Ja, här vill vi ofta att tabletter ska vara svaret på frågan, och allra helst kosttillskott. Receptfria och naturliga tabletter som täcker behovet av allt vi kan tänkas behöva, men glömmer att stoppa i oss.

Och visst kan det väl fungera lite grann, på en del punkter. Men ofta väljer man då annat än vitaminer och mineraler, och där är den stora frågan vad vi egentligen behöver.

Och problemet med vitaminer och mineraler, som är livsnödvändigt och många gånger effektivt, är att det sällan ger någon effekt om vi inte har någon brist eller på gränsen till en brist.

Och har man en brist så måste man förstås veta vilken, och ta tillskott av rätt vitamin eller mineral - och välja ett bra märke, dessutom. All in One Boost är ett kosttillskott från Better You, framtaget tillsammans med Magdalena Graaf.

I detta kosttillskott finns en hel del ingredienser, men bara sådant som vi ska behöva och då kanske har svårt att få i oss genom kosten. Det ska dessutom vara naturligt och näringen kommer “i sin renaste form”, som man kallar det.

Det låter helt enkelt riktigt bra när man läser om produkten, men hur bra är den egentligen? Det har vi tagit reda på och här kommer du att få veta allt och lite mer om All in One Boost.

All in One Boost

Magdalena Graaf frågade sina bloggläsare vad de skulle vilja ha ut av ett kosttillskott, vad de ville få för effekter - vad ett “mirakelpiller” skulle göra enligt dem, helt enkelt. Hon utgick sedan från det och sina egna preferenser när hon utvecklade All in One Boost tillsammans med Better You.

Och åsikterna om detta kosttillskott är minst sagt varierande - många älskar det, men många tycker också att det inte gör något alls. En del tror att effekterna som en del märker är placebo, att man helt enkelt vill att de ska fungera.

All in One Boost

Andra menar på att det är ett verkningslöst piller som man enbart vill tjäna pengar på, men som inte gör någon nytta överhuvudtaget.

Vi ska börja med att reda ut ett par saker. Efter att All in One Boost lanserades så har det tillkommit flera, liknande, produkter. Vi kommer dock att fokusera på den första produkten, All in One Boost.

Det är många som kallar produkten för en multivitamin, men det här är ingen multivitamin. Det finns nämligen bara en vitamin i dessa tabletter, D-vitamin, och multivitaminer innehåller flera olika vitaminer. Det här är ett kosttillskott.

Här finns istället grönt kaffe, chili, rosenrot, kanel, ingefära, spenat, och mycket annat. Och visst är många ingredienser väldigt bra, och en del av dem är sedan länge kända för att ge ökad energi och förbättrad förbränning till exempel.

Men vi känner oss ändå lite tveksamma till produkten. Dels för att de flesta ingredienser inte är sådana som vi måste ha. D-vitamin är onekligen viktigt och det kan alla behöva tillskott av under mörkare månader, och en del behöver även tillskott under sommaren.

Det vi får i oss genom solen under sommaren räcker helt enkelt inte hela året. Så det här är definitivt en bra ingrediens, som vi behöver.

Förmodligen är det just D-vitaminet man märker av, om man får någon effekt av produkten. Och då kan man förstås lika gärna ta ett tillskott med enbart D-vitamin.

Självklart kan även övriga ingredienser ge effekt, men även här kan man välja sådana produkter som enbart innehåller det man vill ha. Eller kanske äta mer utav det, istället för att ta det i tablettform.

Och om man nu vill ha samtliga ingredienser, då finns det produkter som har liknande innehåll och som kostar betydligt mindre. För det här är ingen särskilt billig produkt.

Det är svårt att avgöra hur väl dessa tabletter fungerar. För många fungerar de onekligen, men om det är placeboeffekt låter vi vara osagt. Dessutom misstänker vi som sagt att det är D-vitaminet som ger den största effekten.

Vi säger inte att det är så, men det kan vara så. Det är egentligen omöjligt att svara på om dessa fungerar eller inte, för effekten är så individuell. Många tycker att de fungerar, men många märker ingenting alls. Man måste helt enkelt testa för att veta om de fungerar för en själv.

Effekterna

Så vad ska då dessa tabletter göra? Framför allt verkar det handla om energi, immunförsvar, och viktminskning. Och detta är onekligen sådant som ingredienserna kan hjälpa till med, eftersom många av ingredienserna faktiskt har en bevisad effekt för sådant.

Så det är knappast omöjligt att de fungerar för många. Vi måste dock understryka att en del kan få biverkningar, även om många påstår att dessa tabletter inte ska kunna ge några som helst biverkningar. Det stämmer alltså inte.

Eftersom ingredienserna är naturliga så tror man att de inte kan ge några biverkningar, men till exempel Rosenrot har flera kända biverkningar.

Med det sagt så behöver inte alla få biverkningar förstås, och ofta kan biverkningar vara övergående - men ibland är de inte det.

Det är helt enkelt individuellt hur man reagerar på olika ämnen, och en del får kanske inga biverkningar alls medan andra får många och jobbiga biverkningar.

Vill man testa All in One Boost så ska man absolut göra det, förutsatt att man inte är gravid eller ammar. Om man tar mediciner bör man rådgöra med en läkare först. Men vi vill framför allt rekommendera att man satsar på en sund livsstil i första hand.

All in One Boost

Att äta rätt, få i sig mycket vitaminer och mineraler och antioxidanter, motionera, sova tillräckligt, få frisk luft varje dag, och dricka vatten kan ge samma fördelar - och många fler.

Det är dessutom bättre och ännu mer naturligt än kosttillskott. Om det inte hjälper, och om man inte äter särskilt varierat så bör man kolla upp om man har någon brist.

Även om man inte har någon tydlig brist, men kanske ligger på gränsen, så kan man behöva tillskott. Vill man ändå testa ett kosttillskott så kan det absolut vara en bra idé, inte minst under vinterhalvåret.

Välj kosttillskott med omsorg och satsa på ett med D-vitamin. Kolla gärna upp vilka ingredienser du önskar och utgå från det när du väljer vilken produkt du ska köpa.

All in One Boost kan vara ett bra alternativ för den som vill ha just de ingredienser som finns i dessa tabletter, och som vill hjälpa förbränningen på traven och kanske framför allt vill ha mer energi.

Men som sagt så bör man vara beredd på att det inte fungerar för alla, och man kan behöva prova sig fram för att hitta rätt bland kosttillskotten.

Fördelar

 • Naturliga ingredienser.
 • Ska kunna påverka många olika områden, så som viktnedgång och energi samt immunförsvar och mycket annat.
 • Bra och effektiva ingredienser.
 • Innehåller D-vitamin, vilket är ett stort plus.

Nackdelar

 • Relativt dyr i jämförelse med liknande produkter.
 • För lite vitaminer och mineraler, men detta beror förstås på vad man själv vill ha.
 • Kan ge biverkningar, för en del.
 • Fungerar för långt ifrån alla.

Produktfakta

 • Innehåll: Grönt kaffeextrakt, Rosenrotextrakt, Chiliextrakt, Kanelextrakt, Spirulina, Ingefärsextrakt, Havtornextrakt, Spenatextrakt, Fläderextrakt, Schisandra bärextrakt, Panax Ginseng, Rysk rot, Röd maca pulver, Vitamin D3
 • Egenskaper: Uppiggande, ökar förbränningen, förbättrar immunförsvaret
 • Antal tabletter: 60 stycken
 • Daglig dos: 2 tabletter

Sammanfattning

Det är svårt, om inte omöjligt, att säga hur bra den här produkten är - eller om den ens är bra. Många märker en stor skillnad när de tar dessa, andra märker ingenting alls.

Det är också svårt att säga om den effekten som många upplever är placebo enbart beror på D-vitaminet (eller någon annan ingrediens) eller om det faktiskt är kombinationen av alla ingredienser som är bra. Det är åtminstone tydligt att det inte fungerar för alla, men för en del.

Men vi kan ändå konstatera att många av ingredienserna är kända för att verka uppiggande eller ska kunna öka förbränningen, till exempel. Så ingredienserna i sig är bra.

Men det är som sagt svårt att avgöra huruvida All in One Boost är bättre än liknande produkter, och vi är tveksamma till att det är så. Dock kanske den är likvärdig, men det är som sagt individuellt.

För en del fungerar kanske just All in One Boost bättre än någon likvärdig produkt, men för andra kan det vara precis tvärtom. Det är helt enkelt omöjligt att säga, och man måste testa för att veta säkert om den fungerar för just en själv eller inte.

Författare
Malin Olofsson
Det var jag som grundade Skönhetslandet 2017 men nu, 2021, har Evolving Media tagit över sidan och jag är inte längre involverad.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte dagens deals