Bästa fransnäringen 2024 – Få långa, fylliga, och friska fransar den naturliga vägen

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Författare
Malin Olofsson

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar

Det är ingen hemlighet att de flesta drömmer om långa, tjocka, och härligt böjda ögonfransar. Tyvärr är det inte många av oss som är födda med dessa naturligt och måste ta användning av mascara, lösögonfransar, eller fransförlängning.

Men då är det tur att det finns någonting så underbart som fransnäring. Det är ofta naturliga ingredienser som har kommit samman i en himmelsk formula som ska få dina fransar att bli längre och tätare - och det är alltså dina helt egna fransar!

Det fungerar på det sättet att det stimulerar cellförnyelsen och hårväxten från roten så om du har glesa fransar kommer de bli mycket tätare och om du har korta fransar kommer de bli mycket längre.

Vi har såklart vinnare i olika prisklasser och vår premiumvinnare blev ingen annan än den redan klassiska RevitaLash Advanced. Ett minst lika bra serum, men till ett mer humant pris är mellanklassens favorit Swiss Clinic Eyelash Enhancer Serum.

Vi har en helt fantastisk budgetvinnare med Bjuwti Komorebi Eyelash Serum och även en specialare med Clinique Lash Building Primer. Läs vidare för att hitta fransnäringen för dig!

Premium: RevitaLash RevitaLash Advanced

En ögonfransnäring som tar hårt på plånboken, men är underbar för ögonfransarna och det var många som tyckte att det väldigt dyra priset var värt det. Man behöver också bara applicera en gång om dagen.

Redan inom ett par veckor märker man en stor skillnad iochmed att man får fylligare, längre, och friskare fransar och det är sedan enkelt att behålla den nya fantastiska formen på fransarna. En himmelsk produkt!

Fördelar

 • Botaniska ingredienser som skyddar och stärker
 • Inte djurtestad
 • Håller i 6 månader

Nackdelar

 • Väldigt dyr
 • Lite produkt

Mellan: Swiss Clinic Eyelash Enhancer Serum

Swiss Clinic har etablerat sig som ett ledande märke med högkvalitativa produkter och deras Eyelash Enhancer Serum är verkligen inget undantag. Här märker man en slående skillnad på bara några veckor.

Formulan fokuserar på två aktiva ingredienser som stimulerar hårväxt, reducerar håravfall, och ser till att fransarna hålls starka och vackra. Vem vill inte ha det i ett ögonfransserum?

Fördelar

 • Tydlig skillnad redan efter några veckor
 • Irriterar inte 

Nackdelar

 • Något dyr

Budget: Bjuwti Komorebi Eyelash Serum

Bjuwti överraskade verkligen med deras serum eftersom det var många som trodde att det skulle vara lite sämre kvalité med tanke på det låga priset, men oj så fel vi hade!

Efter bara några dagar märker man en liten skillnad och efter några veckor har man långa, fylliga, och vackra ögonfransar och den fungerar minst lika bra som de dyrare alternativen, om inte bättre!

Fördelar

 • Stimulerar naturliga hårväxten
 • Ger längre, tätare och fylligare fransar
 • Funkar bra trots billig

Nackdelar

 • Tar rätt lång tid innan man ser markant skillnad
 • Finns risk för allergisk reaktion

Special: Clinique Lash Building Primer

Precis som namnet förmedlar är detta en primer som man applicerar på sina fransar innan mascara och den har alltså samma effekt som en fransnäring fast såklart inte lika hållbart.

Vi ville ha med denna eftersom det finns många därute som vill ha längre ögonfransar men som inte använder smink varje dag och inte orkar applicera en fransnäring varje dag och då är detta ett alternativ att rekommendera.

Den återfuktar fransarna på djupet och ser till att mascaran håller sitt fina resultat längre under dagen - precis som en vanlig primer under smink alltså. En värdig specialare som MÅSTE provas!

Fördelar

 • Primer för ögonfransarna
 • Gör att mascara sitter längre
 • Ger ett intryck av längre och fylligare fransar 

Nackdelar

 • Något stor borste
 • Inte så effektiv som fransnäring
 • Känns lite klumpig

Köpguide – bästa fransnäringen

Vem behöver köpa en fransnäring?

Ögonfransnäring är specifikt anpassat för ögonfransar som går på sin sista vers, alltså sådana som känns lite tråkiga, spröda och små. Även om du har korta och glesa ögonfransar, eller om du bara upplever att de är i behov av en extra boost, så är det ett utmärkt komplement.

En ögonfransnäring verkar för att liva upp fransar som behöver lite hjälp på traven. Vill du få långa, täta, och fint böjda fransar ska du verkligen prova en fransnäring. Det finns såklart ingen garanti för att det funkar för alla, men det är absolut värt att testa. 

Fransnäring stimulerar näringen fransarnas hårväxt, vilket ger intrycket av att du har flera, längre, fylligare och mörkare fransar. Du behöver alltså inte använda lösögonfransar, och i de flesta fall kan du även slippa mascaran - så praktiskt. Och framförallt skonsamt för fransarna!

Hur fungerar fransnäring?

Som sagt så är en fransnäring speciellt utformad för att stimulera ögonfransarnas hårväxt. För att ge produkten en rättvis chans är det viktigt att du börjar appliceringen från roten, så att hårsäckarna verkligen väcks till liv och sätter igång en ökad cellförnyelse. 

Detta gör att fransarnas tillväxt tilltar rejält och du får synligt längre, mörkare, och fylligare ögonfransar, samt att de blir starkare och tåligare mot slitage. Stimuleringen gör också att produktionen av nya ögonfransar påskyndas, vilket också ger ett intryck av att du fått fler fransar och en tätare fransrad. 

Det är såklart lite mer komplicerat än detta, och just därför tar det några veckor innan du ser något resultat. 

Så för att förtydliga – fransnäringen förändrar inte dina fransar över en natt, utan det krävs att du är ihärdig och tålmodig för att du ska se något. Men, sen belönas du med ett härligt resultat som faktiskt i många fall kan liknas vid en räddare i nöden.

Fungerar fransnäring för alla?

Fransnäring har diskuterats ganska mycket inom skönhetsvärlden. En del påstår att det absolut inte fungerar, medan andra verkligen svär vid produkterna. Så hur ligger det till? Fungerar det eller fungerar det inte?

Det som är viktigt att komma ihåg är att resultatet endast håller i sig om du är regelbunden i din applicering - om du hittar en näring som fungerar för dig - och det är därför du måste fortsätta applicera näringen även efter den rekommenderade tidsperioden är över.

Om du har fått ett märkbart resultat efter ett antal veckor, och därmed slutar använda produkten, kommer fransarna gå tillbaka till sin forna form. Så i slutändan kommer ögonfransarna alltså aldrig att permanent behålla den nya, fantastiska längden och formen, utan det är liksom som ett heltidsjobb.

Med andra ord kan resultatet variera väldigt mycket beroende på hur konsekvent du är i ditt användande.

Om du däremot gör jobbet ordentligt och enligt instruktioner brukar det sällan gå fel, och det kommer troligen ge i alla fall någon slags förändring.

En övervägande del av de recensioner vi läste under vår jakt på vilka produkter vi ville prova, anser att fransnäring verkligen fungerar. Det var i väldigt få fall det inte fungerade alls. Som vanligt är alla olika, och det kanske inte fungerar för dig alls medan det fungerar utmärkt för någon annan. 

Det enda du kan göra för att få ett 100-procentigt svar på det hela är helt enkelt att testa!

Kan jag använda fransnäring på mina ögonbryn?

En del fransnäringar är endast utvecklade för att appliceras på ögonfransar, och då skulle vi säga nej till att använda dem på ögonbrynen. Men, eftersom de verkar för att stimulera hårväxt så skulle det tekniskt sätt fungera även på ögonbrynen. 

Det kommer troligtvis inte vara lika effektivt, men det kommer troligtvis inte heller göra någon större skada. 

Sen finns det en del produkter som är kombinerad frans- och ögonbrynsnäring, och då kan du såklart använda det på både fransar och ögonbryn.

Vi skulle däremot rekommendera att du köper en ögonfransnäring till dina ögonfransar, och en separat ögonbrynsnäring till dina ögonbryn. Dels för att det kommer ge bäst effekt, och dels för att det är säkrast. 

Chansa inte på att använda en produkt för något annat än dess faktiska syfte, utan investera då hellre i två separata såvida den inte är kombinerad från början.

Kan jag använda fransnäring om jag har fransförlängning?

Absolut! Trots allt gömmer sig ju dina riktiga fransar någonstans där bakom förlängningen. Så att ge dina naturliga fransar lite extra näring gör bara gott.

En fransnäring är precis lika bra även om du har fransförlängning - näringen vårdar och stärker dina egna, och kan också få dem att hålla längre. För som vi vet om så är faktiskt fransförlängning rätt slitsamt, så all hjälp de kan få kommer vara uppskattat när (eller om?) du väl slutar med förlängningen. 

Däremot kan det ändå vara bra att först konsultera den salong där du gör förlängningen, för att vara på den säkra sidan och för att höra om de har några invändningar.

Var dock försiktig med att använda näringen när du förnyar din förlängning, och använd inte produkten på ett par dagar efteråt. Detta för att näringen kan blandas med limmet och få följden att de nya fransarna lossnar. Men efter att det torkat ordentligt är det bara att köra på som vanligt.

Hur ofta ska jag använda fransnäringen?

Detta är specificerat på bruksanvisningen på den specifika varianten som du köper, och det är viktigt att du läser och följer den noggrant. Hur och hur ofta du ska använda näringen kan variera från produkt till produkt. 

Skulle du någon gång byta märke eller sort så är det viktigt att alltid läsa instruktionerna för just den, trots att du egentligen har koll på hur det hela ska gå till. Annars riskerar du att resultatet inte blir så bra som det kan bli, och även möjliga risker. 

Generellt brukar du däremot säga att du ska applicera fransnäringen en gång per dag, under en tidsperiod som varar i ungefär 4-6 veckor. Beroende på vilken variant du köper kan den antingen appliceras morgon eller kväll, men oftast ska det göras på kvällen. 

Oftast kan du se resultat inom några dagar, framförallt om dina fransar är väldigt sköra. Det är nödvändigt att du är konsekvent i appliceringen under den tidsperiod instruktionerna anvisar, och att du inte fuskar med någon dag hit och dit – annars kommer du inte få ett hållbart resultat.

Och som vi benämnt vikten i tidigare; det är också viktigt att du fortsätter applicera näringen även när den anvisade tidsperioden är över. Då räcker det dock oftast med att du gör det några gånger i veckan, alltså inte varje dag som innan.

Hur applicerar jag ögonfransnäring?

Innan vi ens går in på hur ögonfransnäring ska användas så vill vi bara vara extra noggranna med att poängtera att olika fransnäringar kan skilja sig åt när det gäller applicering och användning.

Sen vill vi också att du ska börja med att se till så att du inte får en allergisk reaktion från näringen. Detta gör du enkelt genom att applicera en droppe eller två på din underarm, och sen övervakar området i minst 24 timmar.

Om området inte har blivit rött eller irriterat är produkten säker att använda på dina ögon. Men om det ändå skulle visa sig att dina ögon inte är särskilt förtjusta i produkten så får du helt enkelt skölja bort det och avsluta användandet. Risken är rätt liten att just detta scenario skulle uppstå, men det gäller att alltid vara förberedd. 

Dock är de flesta fransnäringar helt naturliga och orsakar oftast inga reaktioner alls.

Börja med rengöring av ögonfransar och ansikte

En annan grej som du bör tänka på innan du applicerar fransnäringen är att ditt ansikte är helt rent, både från smuts, smink och överflödiga oljor. Eller i praktiken skulle det ju räcka med att området runt ögonen är helt rent, framförallt runt fransarna och fransroten. 

Det är väldigt viktigt att du inte har några som helst rester av smink runt ögonen, annars sjunker inte näringen in lika bra. 

Om du istället skulle applicera näringen på morgonen så får du vara noga med att vänta åtminstone 5 minuter innan du börjar applicera till exempel smink eller krämer, för det är också faktorer som kan ge en minskad effekt. Använder du kontaktlinser bör du även ta ut dem innan applicering.

Applikator

Beroende på vilken sorts applikator fransnäringen har kommer appliceringen variera en aning. Har du en som ser ut som en mascaraborste applicerar du den likt en mascara på fransarna. Var noga med att inte ta för mycket produkt - lite räcker en lång väg. 

Om du istället har en applikator som ser ut som en eyelinerborste ska du applicera näringen som en eyeliner, alltså som en båge längs fransroten. En del experter råder dock för att du ska applicera näringen i en linje med ett säkert avstånd över fransraden, så att du minskar risken för att få det i ögonen.

Försiktig applicering

Oavsett applikator och teknik bör du vara försiktig när du applicerar fransnäringen, och se till att du inte får någonting i resten av ansiktet.


Våra favoriter

Premium: RevitaLash RevitaLash Advanced

Om du redan har provat ögonfransserum eller gjort mycket efterforskningar i din jakt på den bästa fransnäringen har du säkert stött på RevitaLash. De har några olika modeller, men deras RevitaLash Advanced är verkligen någonting extra.

Den innehåller en formula som har en ‘curl effect’ vilket hjälper ögonfransarna att få ett naturligt lyft och bli mer böjda. Dessutom hjälper botaniska ingredienser till att stärka och skydda fransarna.

Formulan är väldigt koncentrerad och man behöver inte använda mycket för att se resultat. Till en början ska du använda den varje dag, en gång räcker, tills du fått det resultat du är ute efter och sedan räcker det att du applicerar 2-3 gånger i veckan.

Detta är viktigt för att få fransarna att behålla den längd, glans, och flexibilitet de har fått av näringen. Det bästa är också att den är allergivänlig, godkänd av hud- och ögonläkare, och icke har djurtestats.

Med tanke på det dyra priset var det många som var skeptiska till om fransnäringen skulle leva upp till värdet och det var många som avslutade testet med en positiv inställning till RevitaLash och har inte nog med komplimanger att säga om den.

RevitaLash har även många bra frågor och svar på deras hemsida om du undrar något speciellt om produkten. Detta fick verkligen en tumme upp eftersom så pass mycket information finns lättillgängligt innan man investerar i den.

För här vill man ju veta att man faktiskt gör en bra investering och denna flaska är definitivt inte för alla plånböcker. 3,5 ml räcker i ungefär 6 månader. Som sagt, tycker vi att det var värt det!

Fördelar

 • Botaniska ingredienser som skyddar och stärker
 • Inte djurtestad
 • Håller i 6 månader

Nackdelar

 • Väldigt dyr
 • Lite produkt

Mellan: Swiss Clinic Eyelash Enhancer Serum

Här har vi ett ögonfransserum som är ett av de populäraste serumen i Sverige så vi var ju såklart bara tvungna att ha med den i testet. Och du kan lita på att vi var glada över att vi hade med den!

Efter bara några veckor märker man en skillnad direkt och efter ungefär 6 veckor är skillnaden markant. Detta är tack vare de två aktiva ingredienserna Redensyl och Biosaccharides som stimulerar hårväxt och reducerar håravfall.

Dessutom får man mycket näring genom bland annat fukt och tillväxten kommer därför att blomma. Förutom att få längre fransar blir de också friskare och fylligare och efter att man har satt på mascara är de hur snygga som helst!

Även denna formula innehåller endast naturliga ingredienser och det var många som har haft problem med liknande produkter och fått röda eller irriterade ögon som tyckte att den var väldigt skonsam mot ögonområdet.

En superb ögonfransnäring som kan rekommenderas till alla. Och denna har ett lite mer humant pris. Det kanske är lite att ta i för en del, men priset för för 6 ml tycker vi ändå är överkomligt.

Fördelar

 • Tydlig skillnad redan efter några veckor
 • Irriterar inte 

Nackdelar

 • Något dyr

Budget: Bjuwti Komorebi Eyelash Serum

Här har vi en ögonfransnäring som kommer vinna många hjärtan och man får ett underbart resultat till ett budgetpris! Det kan knappast bli bättre!

Återigen tar det några veckor innan man ser en avsevärd skillnad, men efter bara några dagar kan man se att serumet har gjort sin verkan, om än så lite. Men det bådade gott för fortsättningen.

Serumet vårdar och stimulerar den naturliga hårväxten och ser till att fransarna blir längre, tätare, och starkare och om du ofta använder lösögonfransar kommer du inte längre behöva göra det efter du använt detta serum.

Det var många som var lite skeptiska eftersom fransnäringar inte brukar komma för ett så pass billigt pris, men verkligen alla som hade testat denna jublade över det underbara resultat de hade fått.

En del som hade väldigt känslig hud märkte dock att de hade fått lite av en allergisk reaktion, men att det inte var så farligt och tyckte att den var väldigt skonsam om man jämförde med många andra produkter.

Komorebi Eyelash Serum går att köpa både i butik och online och vi hittade detta otroligt prisvärda erbjudande online och rekommenderar att du köper det från en nätbutik.

Fördelar

 • Stimulerar naturliga hårväxten
 • Ger längre, tätare och fylligare fransar
 • Funkar bra trots billig

Nackdelar

 • Tar rätt lång tid innan man ser markant skillnad
 • Finns risk för allergisk reaktion

Special: Clinique Lash Building Primer

Detta är specialaren för dig som inte vill applicera ett näringsserum på fransarna varje dag, men som fortfarande vill ha långa och fylliga ögonfransar á la lösögonfransar utan att använda just det.

Precis som namnet förmedlar är detta en primer som du applicerar på fransarna innan du applicerar din mascara. Detta bidrar till att mascaran sitter kvar längre (precis som en primer under smink) och bidrar även med återfuktande egenskaper.

Detta betyder också att de skador dina fransar kan ha fått efter för mycket användande av mascara repareras och speciellt torra fransar får nytt liv och du får ett intryck av friskare och vackrare ögonfransar.

Det vi gillar mest är att ögonläkare har testat produkten och att den kan användas av dig som bär linser och det var många i vårt test med känsliga ögonområden som inte hade några som helst problem med denna produkt.

Detta är verkligen ett superbra alternativ till en ögonfransnäring och det finns många märken som har en Lash Primer, men vi provade Cliniques eftersom vi hade hört så mycket bra om den.

Fördelar

 • Primer för ögonfransarna
 • Gör att mascara sitter längre
 • Ger ett intryck av längre och fylligare fransar 

Nackdelar

 • Något stor borste
 • Inte så effektiv som fransnäring
 • Känns lite klumpig

Våra utmanare

Filorga Optim Eyes Lashes & Brows

Här har vi en till liten specialare, fast denna gång från Filorga och i form av ett kombinerad frans- och brynserum. Detta serum från Filorga är en favorit hos många på grund av det effektiva jobb den gör utan att kännas irriterande. 

Bara efter några dagar kan du se skillnad på fransarnas kvalité och längd, och vid kontinuerlig användning i några veckor är de både märkbart längre, tjockare och fylligare.

Det bästa är att denna kombinerade produkt ger samma effekt på både bryn och fransar, vilket gör att du på sikt kan känna sig ”sminkad” trots att du inte ens har smink. Fransarna växer sig även fler och starkare, vilket är riktigt bra om ens naturliga fransar är förstörda eller svaga.

Fördelar

 • Fransarna blir märkbart längre, tjockare och mörkare
 • Bra för både bryn och fransar
 • Effektiva ingredienser

Nackdelar

 • Dyr
 • Sminket håller inte lika bra efter applicering

By Terry Mascara Terrybly

Även denna produkt skulle kunna räknas som en specialare i detta test då det inte riktigt är en vanlig fransnäring. Detta är nämligen, precis som titeln avslöjar, en mascara som innehåller ett boostande serum. Alltså fungerar den med samma princip som en fransnäring, bara att du får själva behandlingen under tiden då du har mascaran på fransarna.

Vi tycker att denna typ av produkt är riktigt smart och praktisk då den slår två flugor i en smäll. Istället för att behöva lägga pengar på både mascara och fransserum, som ofta är väldigt dyrt, kombineras de två och ger en bra produkt till ett bra pris. 

Som mascara skulle denna By Terry Mascara Terribly dock räknas som väldigt dyr, men med tanke på att den just verkar med vårdande och boostande ingredienser som går att likna vid ett exklusivt serum anser vi att den absolut kan vara värt det. Och inte nog med det, både mascaran och serumet i sig gör ett bra jobb!

Mascaran är en sådan variant som ger ordentligt med volym och längd till fransarna, utan att kännas onaturlig eller för mycket på något sätt. Looken blir inte så dramatisk, men för vardagliga sminkningar är den perfekt. Fransarna blir inte klumpiga, utan snarare tvärtom väldigt separerade trots att den är rätt blöt i sin formula. 

När det gäller serumet anser vi att även det verkar bra och ger en synlig effekt vid kontinuerlig användning. Fransarna både ser och känns starkare, och längden tilltar med tiden. Produkten är lätt att applicera då det inte kommer för mycket på borsten, och vi tycker att hela kombon är så smidig!

Kort och gott känns hela mascaran väldigt lyxig och kommer i en snygg, stilren förpackning som gör sig fint på hyllan. Fördelen med mascaraborsten är att det är enkelt att gnugga ända ner i rötterna för maximal effekt av både serum och mascara, som bidrar till fina fransar även naturligt. 

Fördelar

 • Kombinerad mascara och serum
 • Ekonomiskt med två produkter i en
 • Ger längre och starkare fransar

Nackdelar

 • Kan smula under dagen
 • Dyr

Xlash Eyelash Serum

Även här har vi en väldigt populär fransnäring och det är säkert många av er som redan har hört eller använt denna produkt. Och varför skulle man inte använda denna som har bevisats ha ett vinnande koncept?

Korallextrakt stimulerar cellförnyelsen genom att förse dina fransar med mineraler och tillsammans med bland annat antioxidanter och aminosyra stimuleras hårsäckarnas tillväxt och bidrar till att fransarna blir mörkare.

Det var lite varierande om hur snabbt man såg resultat, en del märkte efter bara några dagar medan andra fick vänta några veckor, men resultat fick man i varje fall.

Xlash har dessutom många olika utföranden att välja mellan. Just denna klassiker kan tyckas ganska dyrt, men flaskan är dryg och gör verkligen jobbet så det blir värt det.

Fördelar

 • Märkbar skillnad efter några veckor
 • Stimulerar tillväxt och förnyelse
 • Ger mörkare och längre fransar

Nackdelar

 • Något dyr
 • Får inte så mycket fylligare fransar

LashFood Natural Eyelash Enhancer

LashFood är ett märke som har fått både ris och ros världen över och även i vårt test fick den lite blandade recensioner. Men den ekologiska formulan vann många hjärtan då man faktiskt får ett bra resultat.

Dessutom är den inte testad på djur och är dermatologiskt testad. Mediciniska örtextrakt, som även är organiska, bidrar till att du får en bättre tillväxt och att fransarna blir starkare, längre, och fylligare.

Många tyckte dock att priset är lite att ta i eftersom resultatet inte höll samma standard som exempelvis våra kategorivinnare. De har dock många utföranden att välja mellan.

Fördelar

 • Ekologisk
 • Inte testad på djur
 • Dermatologiskt godkänd

Nackdelar

 • Dyr
 • Finns bättre och billigare alternativ

Talika Lipocils Expert

Fransnäringen från Talika var ännu en stor överraskning och det var många som såg väldigt bra resultat med denna. Visserligen kunde det ta ett tag - Talika säger själva att det tar ungefär 28 dagar - men resultatet var verkligen värt väntan.

Ögonfransarna blir mörkare, fylligare, och längre och detta serum var en av de bästa på att forma fransarna på ett vackert sätt - alltså väldigt rundade. Denna har också ett mer överkomligt pris.

Fördelar

 • Ger bra resultat
 • Formar fint
 • Funkar även på brynen

Nackdelar

 • Tar lång tid innan det syns
 • Inte överdrivet tydligt resultat

Depend Eyelash Fortifying Growth Serum

Depend är ju ett pålitligt märke och detta är ett bra alternativ om du vill ha en relativt billig fransnäring. Aminosyror och peptider kommer samman för att återfukta från djupet och utåt och resultera i fylligare och längre fransar.

Du kan också använda serumet på dina ögonbryn och när du är klar med denna kommer båda bryn och fransar vara ‘on fleek’. 

Fördelar

 • Bra budgetalternativ
 • Ger fylligare och längre fransar
 • Funkar även bra på ögonbryn

Nackdelar

 • Känns billig
 • Något dyr för sin kvalité
 • Kan svida lite 

Fusion Beauty Night Conditioning Lash Enhancer

Precis som namnet förmedlar ska du applicera denna Lash Enhancer innan du går och lägger dig så att den kan verka under natten. Antioxidanter som Vitamin C och E, panthenol, och hyaluronsyra agerar som de välgörande ingredienserna.

Den har blivit kliniskt testad och vi märkte verkligen att den verkar reparerande och vårdande och att man får tjockare, mörkare, och längre fransar.

Den är superenkel att använda då man lätt inkorporerar den i sin hudvårdsrutin på kvällen. Den har dock ett ganska lyxigt för 4,5 ml, men oj vilket bra resultat man får!

Fördelar

 • Verkar bra under natten
 • Lätt att använda
 • Bra resultat

Nackdelar

 • Dyr
 • Snålt med produkt
 • Stark

Produkter som utgått

BeautyLash Eyelash Booster

Här har ingredienser från naturen kommit samman för att du ska få underbart förlängda fransar som håller sig täta och starka. Hyaluronsyra och D-panthenol återfuktar och ger näring så att tillväxten stimuleras.

Även cellerna blir aktiverade vilket bidrar till att man får starkare rötter och på bara några veckor märker man en liten skillnad och efter ungefär 6 veckor ska man ha fått ett optimalt resultat, vilket många fick med denna Eyelash Booster.

BeautyLash har också ett superb serum för ögonbrynen för att ge dem bättre tillväxt. Detta är dock verkligen en lyxprodukt!


Författare
Malin Olofsson
Det var jag som grundade Skönhetslandet 2017 men nu, 2021, har Evolving Media tagit över sidan och jag är inte längre involverad.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte dagens deals