Bästa lösnaglarna 2024 – Lyxiga naglar på nolltid

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Författare
Malin Olofsson

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar

Under de senaste åren har ju nageltrender verkligen skjutit upp i popularitet och vart man än vänder sig ser man någon med superläckra naglar. Det kan vara enfärgade, glittriga, utsmyckade, eller en blandning av alla!

Jag älskar nagelvård och friska naglar är verkligen någonting som ligger högt upp på min lista. Att få till snygga naglar är någonting som är så roligt att fixa med och hur spännande är det inte att välja mellan färger, designer, och stilar?

Men alla är ju inte som jag och kanske inte har tiden eller orken att lägga ned på sina naglar, men som ändå vill ha långa, friska, och helt fabulösa naglar. Då är det tur att det finns lösnaglar och vi har nämligen testat några fantastiska alternativ i detta test!

Trots att jag tycker det är kul att hålla på att dona själv med mina naglar är det bara så otroligt smidigt med lösnaglar och jag använder det faktiskt då och då. Inte minst för att en del mönster kan jag inte ens tänka mig för att göra själv, haha!

Lösnaglar gör så att du får snygga, och fram allt långa, naglar på ett kick istället för att du ska hålla på att låta dem växa ut. Det finns lösnaglar som kan sitta upp till 2 veckor, men även de som du bara använder för dagen, vilka är perfekt till fest!

Hur du än vill göra har vi många bra alternativ till dig och vi börjar med vår fantastiska premiumvinnare Nailhur Stiletto. Missa inte dessa om du vill ha långa, diva-naglar! De har många olika varianter att välja mellan!

Mellanvinnaren blev Kiss Artificial Nails 100 St Stiletto och vi har ett perfekt budgetalternativ till dig som vill ha naglar för en kväll: Depend Press & Go.

En rolig specialare har vi såklart också med, denna gång i form av Kiss and Broadway Nageldekoration som fungerar på både dina egna naglar som på dina lösnaglar. Läs vidare för att hitta lösnaglarna för just dig!

Premium: Nailhur Stiletto

Riktiga premiumlösnaglar som du kommer få många komplimanger för då det verkligen ser ut som att man har varit på salong - och det blir ett billigt salongsbesök kan jag säga trots att de hamnar i premiumklassen!

I köpet får du 24 stycken lösnaglar i 12 olika storlekar för bra passform för vem som helst, nagellim, och en nagelfil. Ett extra plus får de för alla de olika stilar man kan välja mellan - de tar nästan aldrig slut!


Mellan: Kiss and Broadway Artificial Nails 100 St Stiletto

Lösnaglar - och allt som andas nagelvård - från Kiss håller alltid en hög standard och man vet att man får toppkvalité när man investerar i deras produkter. Här får man ett paket med hela 100 naglar.

Du kan välja att ha dom som dom är, alltså vita, eller måla dom själv. De är så pass många att de räcker till några gångers användning. De är flexibla eftersom de kan filas till din önskade storlek.


Budget: Depend Press & Go

Depend har tagit fram självhäftande naglar som man kan ha på sig under festkvällen eller kanske bröllopet. Du trycker helt enkelt fast dem på nageln med ett enda klick och du har en helt underbar fransk manikyr!

24 stycken naglar ingår så förpackningen kan användas till åtminstone 2 tillfällen. De finns i några olika utföranden och storlekar, alla med fransk manikyr, men vi tyckte att dessa med utsmyckade blommor bara var för läckra!


Special: Kiss and Broadway Nageldekoration

Osa flärd och lyx med snyggt dekorerade naglar med dessa nageldekorationer från Kiss! De kan riktigt pigga upp ett lite mer neutralt nagellack och bli pricken över i:et på din nagelkreation.

Du kan använda dem på dina lösnaglar, vare sig de är färdigmålade eller om du väljer att måla dem först. Du tar hjälp av en pincett för att fästa dekorationen och avslutar sedan med ett överlack - superenkelt!

Varför ska du lita på oss?

Du kan lita på oss eftersom jag har tagit fram en underbar panel på 19 nageltokiga - och kunniga - kvinnor (20 med mig) som har testat dessa naglar. Och de var mer än entusiastiska, kan jag meddela!

Vi har även läst på väldigt mycket om varje nagelförpacking och speciellt kundrecensioner har varit väldigt hjälpsamma både när vi valde ut produkterna och när vi poängsatte dem.

Vem behöver lösnaglar?

Som jag nämnde i inledningen kan det vara så att du vill ha långa, friska, och snygga naglar, men att du kanske inte har tid eller tålamod till att göra det själv, eller så kanske man inte är så bra på just det området.

Och då kan man som tur är ta hjälp av lösnaglar. Man kanske inte heller har råd att gå på salong och fixa naglarna och då är detta den rätta lösningen.

Hur kom vi fram till vilka lösnaglar vi skulle testa?

Min testpanel är som sagt tokiga i naglar och har testat det mesta på marknaden, så redan där hade vi väldigt mycket att gå på. Sedan har vi kollat vad som finns på nätet och även frågat personal i butiker om råd.

Vi har sedan utfört mycket research om alla olika produkter, alltså läst många kundrecensioner och liknande, för att få ett bättre hum om vilka som faktiskt är bra och håller måttet.

Efter att vi hade kommit överens om vilka lösnaglar vi skulle testa hämtades de hem från lyko.se, kicks.se, nordicfeel.se, och ahlens.se.

Hur testade vi lösnaglarna?

Två personer har fått testa samma sorts lösnaglar för att få en bättre uppfattning om hur enkla de är att applicera och använda och hur bra de sitter på sen.

Eftersom de flesta förpackningarna kommer med flera uppsättningar av naglar har vi låtit testet pågå i 2 månader. På detta sätt hade vi nog med tid för att applicera naglarna flera gånger och se om de höll lika bra varje gång.

Alla har fått fylla i en enkät med kriterier som bland annat inkluderade kvalité, hållbarhet, hur enkla de var att applicera och ta bort, om de gjorde någon skada för sin egna nagel, och prisvärdhet.

Våra favoriter

Premium: Nailhur Stiletto

Här hörrni, har vi lösnaglar av riktig kvalité. Och snygga är de också! Det bästa är att de finns i massvis av olika färger och utföranden och det är faktiskt väldigt svårt att välja vilken man vill ha, haha!

Men när du väl valt vilken stil som passar dig - eller du kanske bestämmer dig för flera; det gjorde många i vår testpanel i alla fall - är de även superlätta att använda och håller i upp till 2 veckor.

Med i köpet får du nagellim att använda. Ofta när man kör med grejer som behöver limmas, det är likadant med lösögonfransar, är limmet som följer med inte alltid det bästa.

I detta fall tyckte vi att limmet fungerade bra, men vi fick faktiskt ännu bättre resultat med andra lim som man köper för sig. Men limmet som följer med gör ändå att naglarna håller i mer än en vecka.

Sedan får man också en nagelfil. Denna ska du använda innan du applicerar naglarna första gången så att du får rätt längd på nageln.

Eftersom att du kan återanvända dessa naglar ungefär 20 gånger, var försiktig med att fila ned dom för mycket så att du inte får för korta naglar när du känner för att ha längre.

Du får också 24 stycken lösnaglar i hela 12 olika storlekar så att de ska passa nagelnördar med fingrar i alla storlekar. Kom dock ihåg att verkligen se till att lösnageln passar på din nagel innan du limmar fast den - det är lite jobbigt att göra om efter man har limmat, haha!

De flesta varianter kommer redan förmålade, men det finns ett alternativ som faktiskt är helt genomskinliga som man kan måla nagellack på själv, vilket är super för dig som vill göra dina egna naglar.

Priset för lösnaglarna från Nailhur tycker vi är ett helt underbart kanonpris med tanke på att det ser ut som att man har gjort dom på salong! Ut och köp, säger vi bara!


Mellan: Kiss and Broadway Artificial Nails 100 St Stiletto

Kiss är ett av de ledande märkena på marknaden när det kommer till nagelvård och är du riktigt nageltokig har du säkert provat en av deras produkter redan. Och det förstår vi, för de är verkligen i en klass för sig!

Deras artificiella lösnaglar kommer, precis som premiumnaglarna, i stilettovariant och de är verkligen superläckra! De kommer som vita naglar, så du får måla på själv, men det tycker de flesta bara är roligt!

Även i denna förpackning ingår lim och det är många som tycker att limmet från Kiss är ett av de bästa limmen, i alla fall när det kommer till lim som följer med i förpackningen.

Som namnet förmedlar får man alltså 100 stycken naglar i förpackningen, men de är dock i olika storlekar så att de ska få bra passform för alla, men har du väldigt små naglar kommer du nog inte använda alla eftersom de kommer vara stora.

Förpackningen räcker dock till några användningar, ungefär 3 eller 4 gånger, beroende på hur bra man får dom att sitta, haha! Det kan vara väldigt svårt i början, men snart nog blir man en riktigt expert!

Även dessa naglar kan filas ned så att du får den storleken du vill ha, men observera att det inte ingår en nagelfil. För denna förpackning lösnaglar får du lägga ut ungefär 110 kronor.


Budget: Depend Press & Go

Märket Depend är ju en gammal goding och de kan man ju alltid depend on, haha! Skämt åsido är det faktiskt sant och genom åren har de alltid varit ett pålitligt köp för oss som är på en budget. Och det visar de återigen i vårt test av lösnaglar.

Deras Press & Go-lösnaglar kommer i en underbar fin fyrkantig form som kommer i french tip design och utsmyckade med söta blommor på toppen också. Verkligen supersöta!

Som namnet antyder är ju detta en lite enklare variant som man helt enkelt fäster på nageln då lösnaglarna är självhäftande och i paketet ingår 24 stycken naglar. Detta är super om man bara vill ha långa, vackra naglar för en kväll.

Du får alltså en snabb applicering och enkel borttagning av dem. Jag verkligen älskar sådana här naglar som man kan använda för ett tillfälle eftersom det är så smidigt!

Gillar du inte designen med blommor behöver du ej frukta - Depend har såklart en mer neutral design med fransk manikyr i olika storlekar.


Special: Kiss and Broadway Nageldekoration

Att smycka ut och dekorera sina naglar har ju blivit väldigt populärt de senaste åren och vi var bara tvungna att ha med en nageldekoration i detta test. Såklart blev det en från Kiss!

Här får du massa olika designer som du kan smycka dina naglar med och det bästa är att man även kan använda dem på lösnaglar. Använder du lösnaglar som redan är målade, sätter du bara på dessa och målar sedan med ett överlack.

Använder du genomskinliga lösnaglar, eller dina egna naglar, målar du först på ett nagellack och låter det torka. Sedan fäster du din valda design med en pincett och avslutar med ett topplack. Detta gör att det sitter bättre och längre.

De har också ett annat set med nageldekorationer som är mer stenaktiga, men supersnygga! Just detta set kostar ungefär 80 kronor och räcker till en hel del naglar.

Våra utmanare

Kiss and Broadway Everlasting Pearl

Ännu ett set från Kiss, denna gång med fransk manikyr som verkligen är någonting extra! De har en fyrkantig nageltipp och färgen på dem håller verkligen länge, speciellt om man jämför med andra liknande produkter på marknaden.

Förpackningen innehåller 28 naglar i 14 storlekar och även lim. Lösnaglarna sitter på plats i ungefär 10 dagar och färgen har inte ens blivit chippad då! Kiss har många olika utförande på sina naglar, inklusive genomskinliga.


Kiss and Broadway Gel Fantasy

Här har du lösnaglar med glitter! Jag älskar glittriga naglar, men det är ju så otroligt jobbigt att ta bort det med nagellacksborttagning på sina riktiga naglar. Använder du dessa får du ha det fina glittret utan att behöva slita med att ta bort det själv.

De är verkligen otroligt fina och de sitter som gjutet under hela användningen, vilket blir ungefär 10 dagar. Du kan välja att ha glittret inåt mot fingret eller utåt. Har du det inåt kan du även forma den fyrkantiga nageln som du vill.

Lim ingår i förpackningen så du kan välja om du vill använda de självhäftande naglarna eller limmet. De finns också i olika tappningar.


Kiss and Broadway Förlimmade Lösnaglar

Återigen ett set från Kiss med, som namnet antyder, förlimmade lösnaglar, denna gång i en cool svart färg och även några i snygg silverglitter. Det blir så snyggt när man matchar dessa två utföranden.

De är superenkla att använda med ett lim som aktiveras när du trycker på lösnageln på din egna nagel. Du får ett resultat som håller i ungefär en vecka. Välj mellan tre olika färgalternativ.


Gold Finger Fashion Nails

Är du den modetokiga personen som vill ha färg och mönster ska du definitivt kolla in dessa från Gold Finger. De har några utföranden att välja mellan som går i snygga färger och riktigt ‘out there’-mönster!

Här får du 24 stycken färdigmålade naglar i flera storlekar som du fäster med lim. Naglarna går såklart att fila så att du får den form du vill ha. Ungefär 135 kronor kostar dessa läckra naglar!


Kiss and Broadway Impress Next Wave

Dessa liknar de förlimmade naglarna från Kiss och har faktiskt samma sorts lim som aktiveras när man trycker fast dem på sin egna nagel. Dessa har dock en mer rundad form på nageltippen och kommer i fler färger.

En är heltäckande, en är randig, och en är den härliga glittriga! Du får 24 stycken naglar som håller i ungefär en vecka. Och du behöver heller inte ta bort dom med aceton!


Broadway Nails Impress

Våra sista lösnaglar som är minst lika bra som de andra i testet är självhäftande naglar som du trycker fast. I förpackningen ingår 24 stycken naglar i 12 storlekar.

Även dessa har ett lim som aktiveras när de trycks fast och resultatet håller sedan i ungefär en vecka. Här finns det också många olika färger och mönster att välja mellan.

Frågor och svar

Hur applicerar jag lösnaglarna?

Som med det mesta kan detta bero lite på vilket märke och sort av naglar du köper. De som är självhäftande är ju ganska självklara hur man gör med, men se ändå till att nageln verkligen har en bra passform innan du tar bort tejpen och fäster.

De som du limmar fast har en lite längre procedur. Först måste du se till att dina egna naglar är rena och fina, detta betyder att de inte ska ha något lack eller smuts på dem. Och de måste vara HELT torra.

Se även till att du klipper eller filar ned dem, både på tippen och på själva nageln. Använd en nagelbuffer för att fila ned nagelytan så att den blir lite grov. Detta gör att limmet kommer fasta och hålla bättre.

Använd en träpinne för att trycka ned dina nagelband, men kom ihåg att vara försiktig, speciellt om dina nagelband är känsliga. Dutta sedan på lite lim på lösnageln och en liten dutt på din egna nagel. Använd inte för mycket - kom ihåg att less is more.

Placera lösnageln precis ovanför nagelbandet och se till att du placerar den rakt. Håll på plats i ungefär 10 sekunder. Här vill du vara väldigt noga och se till att ingen luft kommer in innan du fortsätter.

Sitter inte nageln perfekt och luft kommer in kan det orsaka nagelsvamp eller att lösnageln lossnar. Ta en tops och dabba runt nageln för att fånga upp lim som eventuellt har hamnar utanför. Fortsätt med resten av naglarna!

Hur tar jag bort lösnaglarna?

Det är lite olika beroende på vilka du köper och läs alltid på förpackningen hur de naglarna du använder ska tas bort. Självhäftande naglar brukar bara kunna dras bort, men använder du lim kan du skada nageln om du drar bort lösnageln.

Då finns det några olika metoder. En metod är bland annat att du klipper ned lösnageln så långt du kan och filar sedan bort överlacket från nageln. Häll sedan aceton i en glasburk och lägg fingrarna i skålen.

Låt naglarna ligga i blöt i ungefär 15-20 minuter eller så länge det behövs tills du märker att nageln kommer av lätt. Du ska inte behöva ta i för att nageln ska komma av.

Tvätta sedan händerna och se till att vårda naglarna med olivolja. Detta gör att nageln får tillbaka den olja den förlorade medan den låg i blöt i aceton.

Istället för att använda en glasskål kan du lägga bomullspads i aceton tills de blivit riktigt dränkta i det och sedan linda runt en pad per finger och fästa med folie. Låt det sitta kvar i ungefär 30 minuter.

Ta sedan av folien och bomullspadsen och använd en nagelpinne i trä för att preja bort nageln. Kom ihåg att vara försiktigt och blötlägg hellre nageln igen i aceton än att slita bort den. Tvätta händerna och använd olivolja igen!

Kan jag duscha med lösnaglar?

Självklart kan du det! Men det är helt enkelt så också att limmet försämras om det överexponeras för vatten, så när du kommer ut ur duschen, se till att naglarna är helt torra - och då menar jag HELT torra.

Detta gäller också när du tvättar händerna efter toalettbesök. När du gör andra aktiviteter där naglarna blir blöta, exempelvis diskar, skulle jag rekommendera att använda diskhandskar.

Detta är bra även när man inte har lösnaglar eftersom allt diskmedel och kemikalier inte är bra för dina händer ändå. Även när du städar, om du använder kemikalier för att exempelvis skrubba någonting, borde du ha handskar eftersom kemikalierna kan påverka limmet.

Kan lösnaglar skada min naturliga nagel?

Ja, faktiskt är det så det ligger till. Är du en van användare av lösnaglar filar du säkert ned dina egna naglar, både formen på tippen och på själva nageln eftersom detta gör att limmet kommer sitta bättre.

Men det gör faktiskt att nageln försvagas och blir tunnare. Dessutom är det inte bra att utsätta dina naglar för limmet man måste använda. När naglarna ska av sen måste du också blötlägga dem i aceton ett bra tag, vilket är uttorkande för naglarna.

Trots detta använder många lösnaglar regelbundet och jag tycker inte att det är så farligt om man lär sig hur man tar hand om sina naglar på när man bär lösnaglar och även emellanåt.

För det första ska du se till att hålla dina händer insmorda. Använd också lösnaglar som du blötlägger i aceton för att ta av dem, inte mer hårda naglar som kräver att man filar av dom.

Låt det gå ett tag mellan varven av användandet av lösnaglar så att dina riktiga naglar hinner andas. Eller varför inte låta dem växa ut och forma dom fint för att sedan lacka själv? Har man bara tålamod kan man få sina egna naglar att se lyxiga ut!

Författare
Malin Olofsson
Det var jag som grundade Skönhetslandet 2017 men nu, 2021, har Evolving Media tagit över sidan och jag är inte längre involverad.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte dagens deals