Bästa nagellacken 2024 – Lacken som får dina naglar att spraka

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Författare
Malin Olofsson

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar

Vårdade, friska, och naturliga naglar ser alltid snyggt ut och är ett stilrent, säkert kort både i vardagslivet och på speciella tillfällen. Men det är ju så roligt och läckert med målade naglar!

Härliga pastellfärger bidrar med en uppfriskande känsla, de mörkare lacken ger ett dramatisk helhetsintryck, och de skimrande ljusa färgerna är ju bara helt underbara - speciellt på sommaren.

En del kör på klassiskt och stilrent och låter lacket sitta kvar tills det flagnar och en del är riktiga kameleonter som ändrar naglarnas färg från dag till dag. Om man ändå orkade göra det som tvåbarnsmamma!

Vår favorit blev mellanklassens vinnare OPI Nail Lacquer som måste provas om man inte redan har gjort det. En underbar formula och en borste som gör applicering urenkelt.

Yves Saint Laurent La Laque Couture Nail Lacquer är premiumfavorit som vi alla hyperventilerade över hur bra den var. Budgetvinnaren blev IsaDora Wonder Nail som är en oslagbar klassiker.

Vi har en spännande specialare med CND Vinylux som kommer hjälpa dig att då de trendigaste naglarna någonsin! Läs vidare för alla recensioner och hitta ditt nya favoritlack.

Mellan: OPI Nail Lacquer

OPI Nail Lacquer får verkligen toppbetyg från oss då den har allt: en härlig formula som inte kladdar och torkar relativt snabbt, många färger att välja mellan, och är en prisvärd flaska.

Vi behöver knappast säga någonting mer, men det är värt att nämna att borsten är helt fantastisk. Lagom stor för enkel applicering och att hålla i. En oemotståndlig klassiker!

Fördelar

 • Många fina nyanser
 • Hållbart och fint resultat
 • Torkar snabbt

Nackdelar

 • Inga riktiga nackdelar

Premium: Yves Saint Laurent La Laque Couture Nail Lacquer

Ett väldigt lyxigt nagellack från Yves Saint Laurent i en snygg förpackning med gulddetaljer. Den snabbtorkande formulan gör att man får ett vackert resultat.

Trots sitt höga pris är detta nagellack en produkt man borde prova någon gång i sitt liv då den är helt fantastisk både på egen hand och med topp- och underlack.

Fördelar

 • Pigmenterade
 • Torkar snabbt
 • Bra borste

Nackdelar

 • Dyr
 • Lite osmidig förpackning

Budget: IsaDora Wonder Nail

Ett budgetalternativ som många säkert känner igen och använder. IsaDoras Wonder Nail är faktiskt oslagbar som ett budgetnagellack med en snabbtorkande formula och en utmärkt borste.

Borsten är slipad så att ränder inte ska uppstå när man applicerar lacket, vilket vi absolut älskar. Dessutom finns det många färger att välja mellan till ett kanonpris.

Fördelar

 • Bra formula
 • Torkar snabbt
 • Håller länge

Nackdelar

 • Billig förpackning
 • Lite klumpig

Special: CND Vinylux

Detta nagellack från CND är en självklar deltagare, inte minst för att det är en spännande specialare som ger ett riktigt bra resultat. CND Vinylux speciella formula agerar likt ett ”självhäftande” gel, som med ett bra grundjobb ger känslan av salongsgjorda gelnaglar.

Något svårt att applicera första gångerna, men när du väl lärt dig blir det superfint och håller väldigt länge. Det känns lyxigt och täcker bra, samtidigt som resultatet blir jämnt och glansigt. Helt enkelt riktigt bra, och till ett bra pris! 

Fördelar

 • Riktigt bra hållbarhet
 • Glansigt, jämnt och proffsigt resultat
 • Bra innehåll utan onödiga ingredienser

Nackdelar

 • Krävs speciellt topplack för utlovat resultat
 • Lite svårt att applicera första gången - krävs en viss teknik
 • Kan bli lite kladdigt

Köpguide – bästa nagellacket

Vem behöver köpa nagellack?

De som gillar att piffa till sig lite extra, och de som faktiskt tycker om att ha målade naglar, bör investera i ett nagellack. Det finns mängder av olika varianter, både vad gäller formula, färg, effekt och innehåll, för att alla ska kunna hitta något som passar.

Ett snyggt nagellack kan liva upp din sminkning eller din outfit, och det är en sådan där extra detalj som kompletterar - ”pricken över i:et”.

Varför ska du använda nagellack?

Just nu är det väldigt inne med det här med att du ska ha långa fakenaglar och snygga, starka färger och mönster, men så långt behöver du ju inte gå bara för att se lite tillpiffad ut. Vanligt nagellack på dina naturliga naglar räcker verkligen en lång väg, och frågar du mig så passar det oftast bättre med att bara ha en snygg och enkel manikyr. 

Det är så mycket fräschare och snyggare med välgjorda och fina naglar, och då spelar det egentligen ingen roll om de är svarta eller om de bara är lite glansiga. Håll dig till de färger och stilar som du som själv trivs bäst i så ska du se att dina naglar kommer göra succé.

Hur använder jag nagellack?

Detta beror lite på vilken typ av nagellack du ska använda och hur du tänkt måla dina naglar. Men regeln för att måla sina naglar, oavsett om det bara är glans eller färg, är att du penslar på nagellacket försiktigt på själva nageln. 

Då börjar du längst ner på nageln och drar liksom penseln längs med tills du når toppen. Se till att du lämnar någon millimeter mellan nagellackets början och nagelbandet, annars blir det lätt kladdigt vilket försämrar resultatet.

När du målar naglarna brukar det räcka med ett lager, men för mer täckning och intensitet i färgen brukar två vara att rekommendera. Tänk dock på att du hellre gör två tunna lager än ett tjockt – nagellacket ska alltid appliceras i tunna lager!

Se till att vardera lager får torka ordentligt innan du börjar pensla på nästa, något som också alltid gäller. Annars riskerar du att förstöra och kladda ut det hela, och då kan du behöva börja om. 

En annan regel som du bör följa är att inte skaka nagellacket om det skulle vara lite segt eller torkat; det kan skapa luftbubblor som i sin tur kan ge ett ojämnt resultat på nageln. Om du vill att nagellacket ska få en bättre konsistens innan användning ska du istället rulla det mellan händerna innan du öppnar det. 

Sen finns det lite andra steg du ska tänka på för att nagellacket ska hålla bättre och för att resultatet helt enkelt ska se mer proffsigt ut, men det kommer i nästa fråga (se nedan).

Hur får jag nagellacket att sitta kvar bättre?

Hur du gör för att nagellacket ska hålla bättre beror också lite på vilken typ av nagellack du ska använda, vilket resultat du vill få, och hur länge du tänkt att det ska sitta kvar. 

Vill du bara att dina naglar ska få lite glans är det hur lätt som helst att måla på ett eller två lager med topplack direkt på nageln, förutsatt att den är ren och torr. Då krävs det inte särskilt mycket mer än så, med tanke på att det då är den naturliga nageln i sig som får stå för grundjobbet vad gäller färg och form. 

Men, precis som ovan så finns det en grundregel om du vill måla dina naglar i en specifik färg, som du önskar ska hålla mer än en dag; det är att börja med en bra grund. För låt oss erkänna det, det spelar ingen roll om du bara använder en neutral färg eller om du går ”all in”, du vill ju ändå att nagellacket ska hålla och inte bli sådär fult och sprucket. 

Så egentligen bör denna metod tas till hands även om du bara vill ha ett enkelt resultat, såsom glans, men framförallt om du vill måla naglarna i färg:

1. Börja med basen

För att nagellacket ska kunna jobba med bästa möjliga förutsättningar krävs det att du ger det en bra bas att fästa på, och en sådan kallas i det här fallet för baslack. 

Baslacket är en bra grund för nagellacket, så att nagelytan blir jämnare, finare och helt enkelt ger bättre fäste. Tänk på att måla ett tunt lager med jämna penseldrag, och att du målar hela nageln nerifrån och upp. Annars tar det lång tid för lacket att torka, och det kan bli ojämnt och kladdigt. 

Missar du detta steg, eller om du skippar det för att du inte orkar eller tycker det känns nödvändigt, så kan jag lova dig att ditt nagellack inte kommer hålla längre i kanske en eller två dagar innan det börjar spricka och trilla av i små bitar. 

Med andra ord är det viktigt att du börjar med baslacket för att nagellacket ska kunna hålla så länge som möjligt.

2. Måla naglarna

Nästa steg är att måla naglarna med önskad färg. Det är här du kan låta din kreativitet flöda och välja och vraka mellan dina favoriter. Se till att du köper de färgerna som du själv tror att du kommer tycka om och som du kommer trivas i, och tänk på att en färg kan se annorlunda ut i flaskan än vad den sen gör på naglarna.

När du målar med önskad färg, eller om du vill skippa detta steg och gå direkt på glanset, är det viktigt att du är noggrann med att du målar hela nageln. Dra några jämna penseldrag över hela nageln någon millimeter från nagelbandet. 

När första lagret torkat gör det exakt samma sak med nästa. Det vill säga om du vill måla två gånger, annars om du tycker att det räcker med en gång och inte vill få en mer intensiv färg och ett lite mer täckande resultat kan du såklart stanna där.

3. Avsluta med topplack

Det sista och slutgiltiga steget i målandet är att avsluta med ett topplack. Detta ska du såklart göra när underliggande nagellack torkat ordentligt, så det kan vara bra att vänta några minuter innan du går in på topplacket, framförallt om du målat två lager. 

Men, när dina lager av nagellack torkar ordentligt så är det verkligen viktigt att du avslutar med ett topplack, annars finns det en risk att nagellacket inte håller sig lika bra, precis som med baslacket fast ovanifrån – hänger ni med?

Hur förvarar jag nagellack?

För att ett nagellack ska hålla så länge som möjligt i sin förpackning, och att det inte direkt blir sådär segt och kladdigt som det blir efter ett tag, så är det viktigt att du förvarar dem på en mörk och sval plats. De ska alltså inte utsättas för några direkt ljus eller värme, det gör att dess ”rinniga” och lättarbetade formula försämras snabbare än nödvändigt. 

Ett bra tips är att förvara nagellacken i kylskåpet, eller på ett annat ställe där det är liknande förhållanden runt omkring. Då kommer lackets konsistens att hålla sig bättre, och då slipper du få fram ett nagellack som är helt kladdigt och svårt att jobba med när du väl ska använda det. 

Dessutom bör du också förvara nagellacken ståendet upprätt, och alltså inte att du bara slänger ner dem i någon låda där de ligger ner. Det finns lådor som är utformade för just nagellack, och dessa är väldigt praktiska att förvara dem i då de slipper läggas åt fel håll, och så vet du ju då att du har alla på samma plats.

Vad kostar nagellack?

Precis som med allt annat så varierar priset på nagellack beroende på vilken typ du köper, vilket märke det är från, hur stor flaskan är, vilken färg det är, om det är någon speciellt formula eller effekt, och så vidare. 

Men vanligt är att du kan hitta nagellack från en tia (!) upp till några hundra kronor. Och som vanligt är det inte alltid som de dyraste varianterna är bäst, utan det handlar väldigt mycket om det här med att göra ett bra grundjobb med baslack och att du avslutar med topplack. 

Sen kanske ni kan förstå själva att de nagellacken för en tia eller en tjugolapp ofta inte är så bra, det är ett sådant där typiskt exempel på när en produkt är alldeles för billig.

Ett annat tips är att du satsar mer på att investera i ett bra bas- och topplack, för att sen kunna vara lite mer flexibel med själva nagellacket. Det är ju trots allt de två som kan avgöra hur pass bra nagellacket håller, så att ha högre kvalité på dem är viktigare.

Billigare nagellack är ofta mycket sämre när det gäller själva hållbarheten på produkten i sig, alltså kommer du i längden tjäna på att köpa ett lite dyrare nagellack från början – oavsett färg, typ och storlek.

Våra favoriter

Mellan: OPI Nail Lacquer

OPI må vara ett relativt ‘vanligt’ och populärt märke som finns att köpa överallt, men det är inget vanligt med kvaliteten på deras nagellack - den är helt underbar!

Nagellack i mellanprisklassen håller ofta en hög standard och OPIs Nail Lacquer är verkligen prisvärd. Dessutom finns det hur många färger som helst att välja mellan som antingen är blanka eller innehåller skimrande egenskaper.

Det vi gillade mest med denna nyansen - Bubble Bath - är att den har en ganska subtil färg som både passar bra för sig, som en uppfräschning av naglarna, eller som ett topplack på antingen en fransk manikyr eller helfärgade naglar.

Nagellacksborsten är väldigt effektiv då den är precis lagom bred och den är superbekväm att hålla i. Även om du är urusel på att måla nagellack med din ovana hand (den vänstra för de flesta) kommer det gå galant med denna borste.

Formulan gör även att den torkar snabbt - dock inte för snabbt så att man inte kan ändra om man gjort något misstag - och den lämnar nageln blank och snygg.

Fördelar

 • Många fina nyanser
 • Hållbart och fint resultat
 • Torkar snabbt

Nackdelar

 • Inga riktiga nackdelar

Premium: Yves Saint Laurent La Laque Couture Nail Lacquer

Ibland förstår inte jag varför en del märken måste vara så dyra om man jämför med andra märken i samma kategori på marknaden. YSL, som de flesta vet, är tokbra på det mesta inom mode och skönhet och deras nagellack är verkligen to die for. Haha!

Seriöst, om prislappen på denna lilla flaska hade varit snäppet lägre hade den nog vunnit och blivit vår absoluta favorit eftersom den faktiskt är helt fantastisk. Denna sprakande röda färgen vi provade förvandlade våra naglar till avundsjukans centrum.

Kollegor och vänner undrade vad det var för magisk formula och hur de kunde få den. Det är en färg som torkar snabbt och lägger sig blankt och fint på nageln och det enda man vill göra är att gå runt och stoltsera.

Vi älskar även att nagellacket inte innehåller dåliga ämnen som sulfater, ftalater, parabener, triclosan, eller petrochemicals. Det sistnämnda kan i värsta fall vara partiklar från petroleum (bensin) som är drivmedel till bilar. Ehew!

Tänk att ha det på sina naglar varje gång man ska måla dem. Nej tack! La Laque Couture Nail Lacquer är alltså fri från det och är ett säkert val. Dessutom kommer lacket i många olika färgalternativ.

Vi trodde att den skulle vara svårt att hålla i under applicering med tanke på skaftets fyrkantiga design, men det är en rund liten knopp under det, så det är ingen fara. Själva borsten är bra och inte för bred. Som sagt tyckte vi att priset kunde ha varit lite lägre.

Fördelar

 • Pigmenterade
 • Torkar snabbt
 • Bra borste

Nackdelar

 • Dyr
 • Lite osmidig förpackning

Budget: IsaDora Wonder Nail

Vi har valt ut en annan klassiker i budgetklassen med Wonder Nail från IsaDora. Vid första anblick tror man kanske att detta är en budgetvariant som inte håller måttet, men oj så fel man har då (det var en del i juryn som hade denna uppfattningen).

Wonder Nail har inte bara en utmärkt formula som torkar snabbt och ger ett blankt, snyggt, och hållbart resultat, den har även utvecklats hypoallergeniskt och har en speciell borste.

Det är nämligen så att varje strå i borsten har slipats till perfektion så att ränder inte ska uppstå när man har dragit penseln över nageln med färg. Genialiskt!

Det har faktiskt hänt mig flera gånger med andra märken att borsten inte håller måttet och att man får fula ränder. Men inte med denna lilla flaska alltså.

Även här finns det otaliga färger att välja mellan, vilket vi tycker om eftersom man då kan köpa många då den är prisvärd för 6 ml.

Fördelar

 • Bra formula
 • Torkar snabbt
 • Håller länge

Nackdelar

 • Billig förpackning
 • Lite klumpig

Special: CND Vinylux

Här har vi en fantastisk specialare! Detta nagellack från CND fungerar likt ett gellack utan att du behöver använda någon annan utrustning. Du kan alltså få ett salongsliknande och hållbart resultat bara genom att måla dina naglar som vanligt. Det är riktigt bra!

Resultatet blir både glansigt och jämnt utan flagor eller fula märken, och i kombination med deras topcoat ser det helt fantastiskt ut. Det krävs förvisso lite övning för att resultatet ska hålla länge. Se till att rengöra ordentligt före användning, och applicera topplack som finish.

För bästa resultat bör du jobba i tunna lager för att bygga upp färgen. Två lager räcker för en ”färdig” look, men för bästa resultat rekommenderas 3-4 tunna strykningar. Det är bäst att arbeta snabbt men noggrant i några få drag när du applicerar nagellacket. Du behöver inte något baslack som skyddar eftersom gellack inte är uttorkande.

Kort och gott ett riktigt fint nagellack som ger ett så fylligt, pigmenterat och täckande resultat på bara några få lager. Hållbarheten är god och nagellacket sitter kvar i några dagar innan det börjar flagna i kanterna.

Fördelar

 • Riktigt bra hållbarhet
 • Glansigt, jämnt och proffsigt resultat
 • Bra innehåll utan onödiga ingredienser

Nackdelar

 • Krävs speciellt topplack för utlovat resultat
 • Lite svårt att applicera första gången - krävs en viss teknik
 • Kan bli lite kladdigt

Våra utmanare

Dior Vernis Nail Lacquer

Med detta nagellack från Dior kan du vara säker på att dina naglar syns på långt avstånd! Det här nagellacket ger ett riktigt snyggt resultat som håller länge, och tack vare att färgen är väldigt pigmenterad och täckande krävs det inte särskilt mycket nagellack heller – en flaska räcker länge. 

Redan efter ett lager får du ett fint och väl synligt resultat som känns tunt och lätt men ändå ”färdigt”, medan två lager ger en salongsliknande effekt. Den snygga och glansiga gel-effekten ser bra ut på alla, och det finns många olika färger att välja mellan. 

Överlag är vi imponerade över Dior Vernis Nail Lacquer som både känns och ser lyxigt ut. Nagellacket har däremot också ett lyxigt pris, så frågan är ju om det är värt det eller inte. Men med tanke på produktens kvalité anser vi att det absolut är prisvärt, då det är lätt att applicera, ger ett bra och proffsigt resultat med lång hållbarhet.

Fördelar

 • Känns lyxigt
 • Ger ett salongsliknande resultat
 • Tunn men täckande formula

Nackdelar

 • Dyrt
 • Lång

Depend 7 Day Hybrid Polish

Här har vi ett nagellack från Depend som blivit ett populärt budgetalternativ för flera olika skönhetsprodukter. Depends nagellack syns på många ställen, inte bara för att de är billiga utan de är också bra och uppskattade av många.

Depens nagellack är små och kompakta, vilket innebär att det är ganska lite produkt i en förpackning. Däremot anser vi att de små flaskorna är en positiv egenskap, i och med att du faktiskt hinner använda allt nagellack innan det torkat ut. Tack vare det billiga priset kan du köpa ett nytt senare - win win! 

Vid applicering tyckte vi att det gav ett bra och glansigt resultat med ordentlig täckning, och tack vare den breda borsten är appliceringen effektiv och enkel. Något vi gillar är att det inte skapades fula ränder efter borsten!

När det kommer till hållbarhet så är det inte det bästa alternativet, men det håller ett par dagar och räcker gott och väl som ”vardagslack”. 

Ett plus är att Depend 7 Day Hybrid Polish är enkelt att ta bort. För det billiga priset tycker vi att detta nagellack är bra och värt att testa, speciellt för vardagsbruk. Vi blev faktiskt förvånade över den höga kvaliteten med tanke på det låga priset. Snyggt, smidigt och enkelt! 

Fördelar

 • Små förpackningar som inte torkar ut
 • Täckande
 • Bra borste som ger en jämn yta

Nackdelar

 • Håller inte så länge
 • Små förpackningar - svåra att hålla i
 • Billig design

Essie Gel Couture Nail Polish

Essie är såklart en annan favorit och som jag nämnde i inledningen är deras vanliga nagellack ett bra alternativ. Om man dock vill ha ännu högre klass på sitt lack ska man definitivt investera i deras gelnagellack.

Förutom att flaskan är supersnajdig, och tro det eller ej, men kurvorna gör det enkelt att hålla i flaskan, så är gelformulan såklart i toppklass. Här snackar vi ett lack som är enkelt att applicera och som ger ett underbart resultat. Många färger finns att välja mellan så här kommer det inte att gå nöd på valmöjligheter.

Fördelar

 • Bra förpackning för enkel applicering
 • Högkvalitativ formula
 • Generös mängd

Nackdelar

 • Ganska dyr
 • Kan vara svår att vänja sig vid formen

Sally Hansen Complete Salon Manicure

Ännu ett märke som har kommit att bli lite av en klassiker i nagellacksvärlden: Sally Hansen tillverkar nagellack av hög kvalité och just denna kommer med en gelformula som vi älskade.

Denna formula ska till och med innehålla bas- och topplack, men vi tyckte ändå att det satt bättre när man använde de separata lacken också. Borsten är dock helt fantastisk och perfekt för precision. Välj bland många färger.

Fördelar

 • Bra och stadig gelformula 
 • Innehåller bas- och topplack
 • Riktigt bra borste

Nackdelar

 • Tråkig design
 • Finns många andra nagellack med samma egenskaper

Viva La Diva Nail Polish

Viva La Diva är ett märke man kanske förbiser - jag vet att jag har gjort det många gånger - men det är faktiskt ett bra märke och deras nagellack håller verkligen en bra standard. De finns även lättillgängligt i de flesta skönhetsbutiker i Sverige.

Borsten är precis lagom stor att hålla i så att applicering blir enkelt och formulan torkar snabbt för att lämna ett underbart resultat efter sig. Det finns många färger att välja mellan.

Fördelar

 • Finns i de flesta butiker
 • Lagom stor borste
 • Torkar snabbt

Nackdelar

 • Håller inte så länge
 • Förpackning och design ser billig ut

Bobbi Brown Nail Polish

Ett nagellack som verkligen livar upp dina händer, speciellt nu under vintern. Iallafall denna skimrande rosa färgen vi provade som faktiskt föll alla i smaken mer eller mindre. Det finns såklart många färger att välja mellan.

Det är ett lack som är enkelt att applicera och görs med nöje. Vi tyckte att det höll relativt länge, men hade önskat att det höll några dagar längre men tanke på priset.

Fördelar

 • Många fina färger som kan passa vid alla tillfällen
 • Enkelt att applicera
 • Behaglig att hålla i för precis applikation

Nackdelar

 • Ganska dyr
 • Håller inte så länge
 • Små förpackningar

Ciaté Paint Pot Nail Polish

Om du älskar när dina favoritprodukter kommer i snygga och dekorerade förpackningar ska du definitivt kolla in detta vackra nagellack från Ciaté. Den kommer nämligen utrustad med en söt rosett.

Men frukta inte om du inte bryr dig om sådant eftersom själva lacket är även det lika bra som flaskan är snygg. Det långa skaftet ger bra kontroll när man applicerar.

Fördelar

 • Kreativa formulas och roliga färger
 • Bra kvalité
 • Enkelt att applicera

Nackdelar

 • Ganska svårt att få ett bra grepp

Smith & Cult Nagellack

En verkligt lyxig förpackning som kommer se snygg ut på badrumshyllan. Det var verkligen svårt att välja mellan att snygga färger, men den mörkblå vi slutligen bestämde oss för var fantastiskt fin.

Det satt även väldigt länge och själva borsten var lagom stor. Det enda att klaga på var borstskaftet som var otroligt svårt att hålla i, vilket resulterade i att många av oss fick en sämre utgång.

Det är visserligen petitesser och om du inte har några problem med att skaftet ser ut som det gör är den verkligen rekommenderad. Det enda är dock att den är ganska dyr.

Fördelar

 • Finns i flera olika nyanser
 • Fint resultat
 • Hållbar

Nackdelar

 • Dyr
 • Svårt att få ett bra grepp om skaftet, det är väldigt klumpigt
 • Lite svårt att applicera och få ett precist resultat

Produkter som utgått

Fnug Trendsetter

Nu kanske ni tänker ‘Hmm, vad är detta för någonting och hur tusan uttalar man det?’. Det var precis vår uppfattning tills vi upptäckte att det är ett danskt märke. Det kan visserligen vara lite klurigt att yttra namnet, men det spelar ingen roll när det är ett underbart lack.

Igen är det en bra borste som är lätt att hålla i och man känner att man får kontroll och kan applicera med precision. Färgen är fantastiskt läcker och innehåller vårdande ingredienser för naglarna som A, B, D, och E Vitamin och protein. Perfekt!

Ett spännande nytt nagellack (för de flesta) att prova tyckte vi som vi verkligen rekommenderar.


MoYou Clear Stamp & Scraper

Denna specialare är inte ett nagellack och verkligen inte för alla där ute - jag själv var lite skeptisk eftersom jag vet att jag inte gillar att dekorera mina naglar speciellt mycket - men den är iallafall värd att ha med på vår lista.

Clear Stamp är precis som det låter: en stämpel du använder att till att stämpla mönster på nageln. Eftersom den också är klar kan du använda den till alla olika mönster.

Tyvärr får man inga mallar med utan det får man köpa till, men det finns ju överallt nuförtiden. Du får dock med en skrapa, så du enkelt kan skrapa bort överskottet av nagellacken.

Det kan vara lite krångligt att att få häng på det till en början - om man aldrig har gjort det förut, vill säga, som jag själv - men det är faktiskt väldigt enkelt.

Man målar först sina naglar med den färgen man vill ska vara basfärgen (eller ingen färg alls såklart) och sedan målar man den mall man vill ha med det önskade nagellacket, skrapar bort överskottet, och stämplar mallen för att sedan stämpla sin nagel.

Som sagt är detta ingenting för alla, men det kan vara roligt att göra vid speciella tillfällen som bröllop eller finmiddag. Detta är lite av ett starter kit och det finns sedan hur många mallar som helst att välja mellan om man vill variera sig lite.

Mallarna kostar inte heller jättemycket. Detta rekommenderas till dig som verkligen älskar denna sortens trendiga  - och supersnygga - naglar.


Makeup Revolution I Heart Makeup Nail Geek

Detta är någonting för pastellälskaren! Härliga färger kan man välja mellan som alla ger ett fräscht och hållbart resultat. Här hade vi verkligen svårt att bestämma oss för vilken färg vi skulle prova eftersom alla verkar så himla fina.

Ännu en effektiv borste som hålls lätt i handen och gör applicering till ett nöje. Dessutom var denna nära att vinna i budgetkategorin, men höll tyvärr inte lika hög kvalité som IsaDoras Wonder Nail.

Fördelar

 • Många fina och härliga färger
 • Hållbart och fint resultat
 • Bra borste som jobbar effektivt

Nackdelar

 • Lite tråkig design

Författare
Malin Olofsson
Det var jag som grundade Skönhetslandet 2017 men nu, 2021, har Evolving Media tagit över sidan och jag är inte längre involverad.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte dagens deals