Bästa ögonbrynstrimmern 2024 – Skulpterade ögonbryn med precisa former

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Författare
Malin Olofsson

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar

Ögonbrynsbranschen har fått ett stort uppsving de senaste åren och det har nog aldrig varit viktigare att ha skulpterade och snyggt plockade ögonbrynDet är heller inte så konstigt faktiskt när man tänker på att de verkligen formar in ögonen och kan göra att vilken look som helst är ‘on fleek’!

Beroende på hur grov hårväxt man har kanske man har väldigt fjunigt ansikte och inte riktigt får bort alla små hårstrån runt om brynet. Sedan är det inte så lätt att med pincett och sax fixa längden på brynen.

Men med en ögonbrynstrimmer fixar man enkelt de här sakerna och kanske speciellt att längden på ögonbrynen blir perfekt. Trimmern är ett precisionsverktyg som gör att du får exakta resultat på kort tid dessutom.

Vår premiumvinnare blev Remington EP7070 Smooth & Silky Ultimate Facial Kit som du dessutom kan använda till mycket mer än bara ögonbrynen. Mellanklassens vinnare blev Philips Detail Trimmer HP6393/00.

Vinnare i budgetklassen blev Depend Eyebrow Trimmer och vi har en specialare som är vikbar: Tweezerman Precision Folding Brow Razor. Läs vidare för att hitta ögonbrynstrimmern just för dig!

Premium: Remington EP7070 Smooth & Silky Ultimate Facial Kit

Detta är verkligen det ultimata verktyget för borttagning av oönskad ansiktshårväxt och förutom att få en hejdundrande ögonbrynstrimmer får du även en epilator, massagehuvud, och en ansiktsborste.

Trimmern har två olika storlekar så att man ska kunna få ett bättre resultat och du kan verkligen få en detaljerad trimning samtidigt som du enkelt förkortar hårstrån eller tar bort fjun runt om brynet.

Fördelar

 • Mångsidig detaljtrimmer
 • Olika huvuden
 • Epilator och massagefunktion 

Nackdelar

 • Dyr
 • Något klumpigt handtag

Mellan: Philips Detail Trimmer HP6393/00

Även denna trimmer har många olika funktioner och riktar sig även till män som vill hålla skägget och mustaschen i toppform. Såklart kan både män och kvinnor använda trimmern på både ansiktet och kroppen.

Du får med 4 olika trimmerhuvuden för att enklare få ett bra resultat på olika delar av kroppen och två stycken av dom, plus en pincett, är avsedda för ögonbrynen, så du kan alltså få en snygg och precis trimning med detta verktyg.

Fördelar

 • Kan användas till både ansikte och kropp
 • Komplett kit
 • Smidig design

Nackdelar

 • Kan låta en del

Budget: Depend Eyebrow Trimmer

Detta är en budgettrimmer med hög standard och resultatet du får är definitivt inte någonting man tror kommer från en billigare modell. Sedan kanske det spelar lite roll hur skicklig man är också.

Men med detta redskap kan du trimma och forma brynen och även använda den till resten av hårväxten i ansiktet och till och med på kroppen. Behöver du trimma bikinilinjen fungerar den här jättebra att använda i nödfall.

Fördelar

 • Prisvärd produkt
 • Riktigt lätt att använda
 • Hygienisk och säker

Nackdelar

 • Klipper av håren – tjockare utväxt

Special: Tweezerman Precision Folding Brow Razor

Vi valde den här ögonbrynstrimmern från Tweezerman som specialare i vårt test. Anledningen till det är att den här trimmern har en något unik utformning – den är nämligen vikbar.

Vi har inte tidigare sett så många liknande ögonbrynstrimmers. Dessutom är den perfekt att använda för att toucha upp ögonbrynen som bikinilinjen. Den är skonsam mot huden och kan även användas på känsliga områden. Snabb att använda och smidig att ta med sig!

Fördelar

 • Vikbar ögonbrynstrimmer
 • Ger fina resultat
 • Skonsam och snäll mot huden

Nackdelar

 • Något dyr

Bästa ögonbrynstrimmern - så väljer du rätt

Vår köpguide om bästa ögonbrynstrimmern är som inledningsvis nämndes, tillägnad alla som har fått nog av att plocka ögonbrynen med pincett. I jämförelse med utbudet för några år sedan, finns det dessutom numer många alternativ när det gäller bra ögonbrynstrimmers. 

Att ha fler alternativ att välja mellan är förstås en fördel, men det gör också valet lite knepigare och det är lätt att köpa fel trimmer som inte passar de egna behoven. Kvaliteten kan variera väldigt mycket.

Det finns även flera alternativ av ögonbrynstrimmer där du kan fixa till annat, exempelvis oönskad hårväxt i resten av ansiktet och bikinilinjen. Vi kommer naturligtvis att guida dig igenom alternativen och ge dig så bra tips som möjligt, för att du ska kunna göra ett val som är relevant för dig. 

Valen har vi gjort basen av de tester och kundrecensioner vi har läst som vi samlat in på nätet. Efter att ha sorterat in all data i olika kategorier, har vi kunnat välja ut våra favoritprodukter och rangordna dem.

Olika typer av ögonbrynstrimmers

Design och ergonomi är förstås en aspekt som är nog så viktig. Även om du har en riktigt bra ögonbrynstrimmer är det ett riktigt finlir att forma ögonbrynen. Det behövs verkligen en produkt som är bekväm att jobba med och som underlättar för dig att forma detaljerna. 

Har trimmen en funktion som kan du ställa in hastigheten på, är det förstås viktigt att den knappen sitter på ett praktiskt ställe där du får ett bra grepp. Är du estetiskt lagd och noggrann med vilka prylar du omger dig med, vill du säkert att den ska vara väldesignad och snygg också.

Elektrisk eller manuell

En ögonbrynstrimmer behöver definitivt inte vara elektrisk. Det finns även manuella varianter, även om de inte är lika vanliga. Du behöver alltså inte använda en pincett, även om du inte vill använda en elektrisk variant. 

De flesta elektriska ögonbrynstrimmers är batteridrivna och ska användas med externa batterier. Det finns även uppladdningsbara varianter. 

Vissa ögonbryntrimmers kan ha flera typer av storlekar på rakbladen. Då ställer du in vilket blad du vill använda och kan på så sätt jobba med form eller små detaljer. 

Det finns också varianter som är utrustade med svängbart huvud, vilket gör att de är lättare att använda och blir mer skonsamma för huden.

Skötsel av en ögonbrynstrimmer

Att sköta om en ögonbrynstrimmer är inte svårt. Det brukar ingå en medföljande borste som du rengör den med, efter varje användning. Det är viktigt att komma ihåg att de alltid kan skadas av batteriet om du lämnar dem i länge. Batterierna laddar också ur fortare. 

Ofta medföljer ett etui som är det bästa sättet att förvara den på mellan användningarna.  Kom också ihåg att miljön i badrummet ofta är fuktig och inte alltid är det mest optimala stället att förvara elektronik på. Har du ett sminkbord eller annan förvaring någon annanstans i hemmet, är det i allmänhet en bättre plats.

Så använder du en ögonbrynstrimmer

En ögonbrynstrimmer är inte svår att använda. Börja med att ladda upp den eller sätta i lämpliga batterier. Därefter tar du bort locket på trimmern och startar den. För försiktigt trimmern längs ögonbrynets nederkant. Trimma alltid genom att börja inifrån näsroten och utåt. Jobba dig alltid uppåt lite i taget så du inte råkar ta för mycket av ögonbrynet. 

Vill du korta ner längden på brynet tar du det till sist och putsar vid tinningarna. Har du många fjun kring ögonbrynet, kan du passa på att trimma bort dem på samma gång. När du är klar putsar du ögonbrynstrimmern med borsten så att håren avlägsnas och sätter på locket. Svårare än så är det inte! 

Vissa tillverkare av ögonbrynstrimmers kan också ha sina egna specifika anvisningar och skötselråd, så kom ihåg att alltid läsa bruksanvisningen noggrant.

Så här fixar du formen på ögonbrynen: 4 steg

För att din nya ögonbrynstrimmer ska komma till optimal nytta och du ska få till riktigt snygga ögonbryn, krävs det förstås också att du vet vilken form de ska ha innan du börjar. Genom att först noggrant mäta upp hur du vill ha dina ögonbryn, kommer du att få det bästa resultatet.

Steg 1:

Markera ögonbrynets början. Ställ dig framför en spegel och ta en smal penna eller en strumpsticka. Lägg den vid näsvingen, rakt upp på pannan. Där ska brynets början vara. Markera stället med en brynpenna. 

Steg 2:

Därefter vinklar du pennan diagonalt, rakt över ögats iris. Där kan du låta brynets högsta punkt vara, för att det ska bli en bra balans mellan öga och bryn. Markera på ovansidan av brynet, var den högsta punkten ska ligga. 

Steg 3:

Nu vinklar du ytterligare lite till, för att markera var brynet ska sluta. Låt pennan löpa vid ögonvrån, markera slutpunkten på brynet. Lägg sedan pennan vågrätt, längs brynets början och slut. Linjen ska vara vågrät för att det ska bli en korrekt och balanserad form i förhållande till öga och ansikte.

Steg 4:

Så kanske det viktigaste av allt: backa bort från spegeln och ta en titt på helheten.  Det är alltför lätt att vi plockar för mycket och att resultatet blir ojämnt. Det här är en jättebra metod att använda sig av, även under trimningen och när du sminkar brynen.

Säkerhetsaspekter vid användning

Med en elektrisk ögonbrynstrimmer är det svårt att göra sig illa. Bladen sitter infällda i apparaten och kan sällan skada huden, om du inte trycker riktigt hårt med trimmern. Den mest överhängande risken är att du tar för mycket av ögonbrynet. 

En manuell ögonbrynstrimmer med rakblad är det dock lättare att skära sig på, även om dessa också brukar ha bra ergonomi och vara säkra att använda. 

Se också till att inte bladen blivit rostiga mellan användningarna, eftersom det gör trimmern slö och kan skapa hudirritationer och små sår.

För- och nackdelar med ögonbrynstrimmer

Fördelarna med en ögonbrynstrimmer är flera om vi jämför med pincett. Att plocka ögonbrynen är både smärtsamt och tidskrävande. En ögonbrynstrimmer gör det här åt dig på smidigast tänkbara sätt, tar inte alls ont och det går dessutom väldigt snabbt. Det är lätt att forma ögonbrynen precis som du vill ha dem med trimmern. 

En annan stor fördel är att många av de ögonbrynstrimmers som finns på marknaden har en multifunktion och kan även trimma bort oönskat ansiktshår i övrigt. Den som är besvärad av fjun på kinderna eller har mustaschväxt, kan alltså ha god användning av en trimmer av det här slaget. 

Till nackdelarna hör att den kräver mer skötsel än vad en vanlig pincett gör. Den är heller inte lika lätt att ta med sig och tar mycket mer utrymme i necessären. Vissa billiga ögonbrynstrimmers har heller inte utbytbara huvuden, vilket gör att du helt enkelt måste slänga dem när de inte är vassa längre. Det är förstås ett resursslöseri och inte miljövänligt. 

Batteridrivna apparater kan ta skada av batterier som ligger kvar länge i dem. Det gäller alltså att komma ihåg att ta ut batterierna mellan användningarna, om det är sällan som trimmern är i bruk. 

Är det en uppladdningsbar variant, är det viktigt att se till att den är uppladdad innan du ska använda den. Det är rätt irriterande att vilja sätta igång en trimning men sedan istället vara tvungen att vänta flera timmar innan du kan börja.


Våra favoriter

Premium: Remington EP7070 Smooth & Silky Ultimate Facial Kit

Du kanske tror att du måste investera i en ögonbrynstrimmer som endast är till för just brynen för att få den snyggaste formen på dom, och trots att det är sant för det mesta, så finns det faktiskt några verktyg där ute som har flera funktioner, men som fortfarande presterar på hög nivå.

Remingtons Smooth & Silky Ultimate Facial Kit är just en av dom! Vi kan ju börja med det viktigaste för just detta inlägg: ögonbrynsfunktionen. Med verktyget kan du forma, trimma, och upprätthålla dina bryn på det effektivaste sättet.

Detta är tack vare detaljtrimmern och dess smidiga utförande som har utvecklats med tanke på att alla konturer och former i ansiktet är olika och att man ska få en smidig och nära rakning hur man än ser ut.

Detta är speciellt bra för ögonbrynen om du exempelvis är ganska fjunig runt om och effektivt vill ta bort det håret. På andra sidan av verktyget får du en trimmer i mindre storlek, vilket är perfekt för ett precist resultat.

Bara där har du redan ett effektivt redskap, men du kan såklart använda den till all sorts hårväxt i ansiktet och fortfarande få ett toppen resultat eftersom den har trimmers i olika storlekar och till och med ett massagehuvud.

Massagehuvudets egenskaper sträcker sig till förbättring av blodcirkulationen som i sin tur gör så att friska hudceller växer och stimuleras och du får dessutom bättre hud i ansiktet som ser fräschare ut.

Dessutom kan du använda verktyget som en epilator och hårväxten kan då vara borta i upp till 4 veckor. Detta är helt enkelt en superbra allt-i-en-hårborttagning som inte kostar så mycket med tanke på resultatet och då detta är det enda hårborttagningsverktyget du behöver.

Fördelar

 • Mångsidig detaljtrimmer
 • Olika huvuden
 • Epilator och massagefunktion 

Nackdelar

 • Dyr
 • Något klumpigt handtag

Mellan: Philips Detail Trimmer HP6393/00

Även i detta verktyg får du mycket och det är en trimmer som du kan använda till både ansiktet och kroppen. Och den fungerar även bra till män och skägg- eller mustasch-trimning.

För ögonbrynen innehåller köpet 2 stycken kammar, en på 2 mm och en på 4 mm, så att du får en jämn längd på båda brynen. Sedan medföljer även en pincett för en mer precis plockning om man så vill.

Man får även med ett trimmerhuvud på 26 mm som är riktad att använda på kroppshår och ett trimmerhuvud på 8 mm som är för ansiktshår. Även en rengöringsborste medföljer för enkel och hygienisk rengöring.

Då trimmern är liten är den enkel att ta med sig i necessären och den kommer till och med med ett tillhörande fodral, vilket är superbra så att den inte skadas. 

Fördelar

 • Kan användas till både ansikte och kropp
 • Komplett kit
 • Smidig design

Nackdelar

 • Kan låta en del

Budget: Depend Eyebrow Trimmer

Vi vet ju alla att Depend är ett relativt billigt märke och att det ibland kan vara lite ‘hit and miss’ med dom, men oftast tycker jag att det blir en fullträff; speciellt de senaste åren har de presterat bra med högkvalitativa produkter.

Det var dock några som var skeptiska till deras Eyebrow Trimmer, men som har fått tagit tillbaka det efter att de provat den. För att vara ett budgetalternativ är den faktiskt helt fantastisk.

Även här kan du använda den på kroppen som på bikinilinjen eller i armhålorna, men den är ju speciellt utformad för ögonbrynen. Och vilket resultat man får dessutom!

Det är superlätt att trimma och sedan forma brynen till hur du vill ha dom, utan att du måste plocka eller noppra. Vi gillar också att bladen består av hypoallergeniska microfina blad tillverkat i rostfritt stål. Det borgar för en hygienisk användning.

Allt som allt kan den användas till hårborttagning i hela ansiktet och även på kroppen och för priset får vi ändå säga att den är värd det och håller en hög standard.

Fördelar

 • Prisvärd produkt
 • Riktigt lätt att använda
 • Hygienisk och säker

Nackdelar

 • Klipper av håren – tjockare utväxt

Special: Tweezerman Precision Folding Brow Razor

Här har vi en riktigt smart och smidig ögonbrynstrimmer från Tweezerman. Att vi valde just den här som specialare beror helt enkelt på att den kommer i en mycket smidig och nätt design som underlättar såväl användning som förvaring och transport.

Dess vikbara utformning gör att du hur enkelt som helst kan lägga ner den i necessären, i väskan eller till och med i fickan om så önskas, det oavsett var du är eller ska åka. På så sätt kan du alltid hålla ögonbrynen i trim, skapa den perfekta formen och finslipa på detaljerna för att få det utseende du önskar. 

Vi gillar också att trimmern i sig är skonsam och snäll mot huden. Med andra ord kan den användas i hela ansiktet och även på känsliga hudområden, såsom vid bikinilinjen. Så bra! Användningen är helt smärtfri, och så går det snabbt att göra touch ups. Bladet är dock vasst, så var försiktig. 

Fördelar

 • Vikbar ögonbrynstrimmer
 • Ger fina resultat
 • Skonsam och snäll mot huden

Nackdelar

 • Något dyr

Våra utmanare

BaByliss Näs/Öron/Ögonbrynstrimmer

Den här ögonbrynstrimmern från BaByliss är riktigt bra för dig som vill kunna trimma flera områden i ansiktet. Trimmern är nämligen designad för att kunna användas såväl på ögonbrynen som i öron och näsa.

Det tack vare att den har en nätt design på huvudet som möjliggör säker användning även i trånga utrymmen. Vid användning jobbar den snabbt och effektivt för att underlätta processen, samtidigt som den är säker och skonsam att använda. Du får rena och fina resultat tack vare att trimmern även jobbar med hög precision. 

Vid köp ingår 2 tvättbara och avtagbara huvuden som du kan variera mellan beroende på önskat område för trimning. Lätta att rengöra och hantera. Du får även med en distanskam. 

Dock är det här en batteridriven trimmer. Men annars är vi nöjda. Lätt att starta igång och lika enkel att stänga av. Ögonbrynstrimmern från BaByliss kommer till ett bra pris!

Fördelar

 • Trimmer för både ögonbryn, näsa och öron
 • Nätta klipphuvuden
 • Precisa resultat

Nackdelar

 • Något klumpigt handtag

Flawless Brows Rechargeable

Flawless Brows Rechargeable är en av de nyare innovationerna på marknaden. Om du är på jakt efter en riktigt effektiv och kraftfull ögonbrynstrimmer kan vi verkligen rekommendera den här modellen! Den här trimmern arbetar riktigt snabbt men är samtidigt enkel och säker att använda för bästa möjliga resultat. 

Alla hårstrån försvinner på ett kick, även de allra minsta detaljerna. Det tack vare att trimmern är utformad med mikroskopisk precision. Trots det är trimmern inte alls smärtsam, utan snarare tvärtom så glider den lätt och smidigt över huden utan att du känner något. 

Utöver att trimmern funkar riktigt bra och gör det jobb som önskas är den utformad i en nätt och smidig design. Det gör att den är praktisk att ha med sig överallt. Vi gillar också att dess design är snygg, modern och stilren. Huvudet är pläterat i 18k guld – en lyxig och elegant detalj. 

Det finns ingen tvekan om att Flawless Brows är en ögonbryntstrimmer som gör under. Resultaten blir verkligen flawless! Trots att den kommer till ett högt pris anser vi att dess kvalité gör den helt värd kostnaden.

Fördelar

 • Exklusiv
 • Riktigt effektiv
 • Laddningsbar

Nackdelar

 • Dyr

Make Up Store Eyebrow Shaper

Detta är kanske inte en trimmer i ordets rätta bemärkelse i och med att den inte är driven av batterier, men den är lika effektiv för det. Vi blev speciellt intresserade av den efter att ha läst så många positiva kundrecensioner av den och att även några vänner och bekanta är helt besatta av den.

Men är den så bra då? Ja, det kan vi faktiskt säga att den är! Även om du inte får några olika trimmerhuvuden och du måste förlita dig på en och samma storlek till alla sorters hårväxt (den ska dock bara användas till ansiktet och halsen) är den hur underbar som helst.

Är du helt nybörjare kan det kanske vara lite skrämmande att använda en så skarp och kort trimmer för att forma brynen med, men tar du det bara försiktigt och planerar ut hur du vill ha ögonbrynen först, ska du se att det går bra.

Du får bästa resultat om du använder den i samband med en pincett och ögonbrynsformaren är helt fantastisk på att komma åt alla dom där små och korta stråna som pincetten helt enkelt inte når.

Fördelar

 • Vass och nätt
 • Lätt att använda
 • Smidig

Nackdelar

 • Endast en storlek
 • Kan behöva kompletteras med pincett

Remington MPT3900 Reveal Elegant Beauty Styler

Detta är en ganska fiffig uppfinning och har designats att påminna om ett läppstift. Okej, konstigt, kanske ni tycker nu, men det är faktiskt ganska smart och hygieniskt.

Det är helt enkelt så att själva trimmern kommer i en sorts behållare och vrider du botten på den medurs kommer trimmer upp, alltså själva halsen, och sedan vrider man tillbaka när man är klar så åker den ned igen.

Det betyder att den blir liten och kompakt och du vet att den inte skadas eller blir smutsig när du inte använder den. Man får även med en distanskam för enkel trimning av brynen och den förvarar du även i botten av trimmern när den inte är i användning.

Det är superbra eftersom man inte tappar bort den då. Vi tyckte att det var en väldigt effektiv trimmer, men för priset kanske det inte är så himla värt det eftersom det finns billigare trimmers som är lika effektiva och som även kommer med mer tillbehör.

Fördelar

 • Smidig och nätt
 • Hygienisk förpackning
 • Praktisk att ta med sig

Nackdelar

 • Inte prisvärd
 • Kunde varit något mer effektiv

Veet Beauty Styler

Som de flesta kanske vet är ju Veet ganska ledande på marknaden när det gäller hårborttagningsprodukter för kvinnor och det är nog många som har provat någon av deras produkter åtminstone.

Deras Beauty Styler innehåller två stycken huvuden, ett allroundhuvud som du kan använda på hela kroppen och ansiktet och passar speciellt bra för bikinilinjen, och ett precisionshuvud som används bäst på exempelvis brynen.

Det är helt enkelt en superbra allroundtrimmer som är bra att ha hemma och det är enkelt att få bra resultat på flera olika områden på kroppen och ansiktet. Dock har den sitt lilla pris.

Fördelar

 • Kan användas på de flesta områden
 • Flera huvuden
 • Lätt att använda 

Nackdelar

 • Kan upplevas som något stor

Blinc Micro Trimmer

Även detta är en effektiv trimmer för ansiktshår där man får två olika trimmerhuvuden med så att man får precis den önskade längden på brynen, men man kan också trimma och forma dem och få ett precist resultat.

Och trots att den är utmärkt för det ändamålet, att trimma ögonbrynen, tycker vi inte att det är värt det man får betala eftersom den inte kan användas på resten av kroppen medans andra verktyg på marknaden erbjuder flera användningsområden till ett bättre pris.

Fördelar

 • Effektiv trimmer
 • Två olika huvuden
 • Perfekt för trimning av bryn

Nackdelar

 • Inte prisvärd
 • Kan endast användas i ansiktet

Produkter som utgått

Moser Precision Trimmer Lithium

Okej, det är ju inte bara kvinnor som har hårväxt, utan män har ju faktiskt ännu mer hårväxt än vad vi har och vi tyckte att ni kunde få lite kärlek genom att vi tipsar er om denna effektiva trimmer.

Moser är ett märke som tillverkar produkter av hög standard, bland annat har dom många olika rakapparater att välja mellan. Och denna trimmer är helt fantastisk för den som vill åt ett detaljerat resultat.

Det är en penntrimmer tillverkad i aluminium som har ett effektivt skär så att du enklare kommer åt ögonbryn, polisonger, mustaschen, och till och med i nacken. Ja, helt enkelt allt som du vill åt kan du alltså använda denna till.

Det bästa är att eftersom den är av sådan hög prestanda så rycker inte skäret i hårstråna och det blir en skön och bekväm trimning. Setet innehåller 2 trimmerhuvuden, en kam och ett lithiumbatteri.


Vogcrest Uppladdningsbar Ögonbrynstrimmer 2-i-1

Här har vi en mycket smart och smidig uppladdningsbar ögonbrynstrimmer. Tack vare dess nätta utformning är den enkel och trygg att använda, samtidigt som den jobbar väldigt bra på små detaljet både på ansikte och kropp. Dess 2-i-1 funktion innebär att den kan användas såväl för ögonbryn och ansiktshår, som för bikinilinje och andra hårpartier. 

Det som gjorde att vi valde den här trimmern var inte bara på grund av dess smidiga, nätta och snygga utformning. Utan vi gillar också att behandlingen är helt smärtfri oavsett område. 

Den kan användas varje dag om du så önskar, både på våt och torr hud/hår. Både grövre hår och små fjun avlägsnas på ett kick utan att huden skadas eller att det bildas röda prickar. Med det inbyggda LED-ljuset är det också möjligt att se allt! Rätt prisvärd är den också.

Fördelar

 • Mångsidig ögonbrynstrimmer med LED-ljus
 • Nätt och smidig design
 • Effektiv

Nackdelar

 • Något enkel och plastig design
 • Långsam användning krävs för resultat 

Författare
Malin Olofsson
Det var jag som grundade Skönhetslandet 2017 men nu, 2021, har Evolving Media tagit över sidan och jag är inte längre involverad.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte dagens deals