Bästa sminkspegeln med belysning 2024 – Perfekt ljus när du fixar dig

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Författare
Malin Olofsson

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

En sminkspegel är något som alla har glädje av, oavsett om du sitter länge och fixar dig varje dag eller om du bara tar en snabb koll och fixning innan du ger dig av på morgonen.

Det är mycket enklare att se skavanker i sminkningen och även dagsformen på huden med en bra sminkspegel med belysning. Du ser exakt vad som behöver göras och du sparar på så vis en hel massa tid.

Har du aldrig ägt en sminkspegel förut så kommer du att märka att du får en helt ny dimension på sminkningen. Alla professionella makeupartister använder sminkspeglar med belysning.

Premiumvinnaren i det här testet heter Markslöjd Reflect Bordslampa USB Spegel. Vår mellanklassvinnare heter Gillian Jones LED Table Mirror.

Budgetvinnaren idag heter BaByliss Spegel med Belysning. En jättefin specialare har vi i och med Browgame Cosmetics Tri Folded Lighted Makeup Mirror. Kolla in dom och våra utmanare för att hitta sminkspegeln med belysning för dig!

Premium: Markslöjd Reflect Bordslampa USB Spegel

Den här lyxiga och eleganta spegeln från Markslöjd är en självklar premiumfavorit i det här testet: den har ett högt pris, och den osar lyx och kvalité! Det som vi gillar lite extra med den här är att den sitter fast som i ett litet bord, samt att den har belysning som kan dimmas efter eget behag.

Trots att spegeln är rätt stor och har det mesta så känns den smidig och praktisk att hantera. Det är inget du tar med på resan, men den är inte heller överdrivet tung. En smart detalj som verkligen bidrar till dess kvalité är att du kan koppla in en smart device och ladda den samtidigt som du gör dig iordning! 

Fördelar

 • Otroligt snygg och lyxig design
 • Dimbart ljus
 • Möjlighet att ladda mobil 

Nackdelar

 • Väldigt dyr
 • Saknar förstoring

Mellan: Gillian Jones LED Table Mirror

Den här spegeln, Gillian Jones LED Table Mirror, är enligt oss en perfekt mellanvinnare då den kommer till ett förmånligt pris men har en kvalité som imponerar. Här får du en mycket stadig och hållbar spegel med belysning som garanterat passar in i ditt hem.

Designen är stilren, den har lagom stor storlek, och så har själva spegeln en zoom x10. Belysningen är också mycket bra!

Fördelar

 • Bra pris
 • Bra storlek – kompakt men generös
 • Dimbar belysning

Nackdelar

 • Kräver ett bord att stå på

Budget: BaByliss Spegel med Belysning

BaByliss sminkspegel med belysning är den perfekta spegeln i miniformat som också har en uppförstoringseffekt på tio gånger. Perfekt att använda när man ska byta linser till exempel.

Den är också perfekt om man plockar ögonbrynen, trimmar näsan, och annan ansiktsbehåring. Belysningen är batteridriven, vilket gör spegeln portabel och du kan alltså hade med dig den på gymmet likväl som för resan.

Fördelar

 • Liten och nätt
 • Bra och tydligt ljus
 • Lätt att fästa 

Nackdelar

 • Drivs av batterier
 • Något tråkig design

Special: Browgame Cosmetics Tri Folded Lighted Makeup Mirror

Här har vi lite av en specialare när det kommer till spegel med belysning. Den här spegeln från Browgame är nämligen en hopfällbar varian. Designen liknar vår mellanvinnare från Gillian Jones, men här får du tre speglar i ett.

Att den kan fällas ihop och vecklas ut som du vill är både praktiskt, smidigt och unikt på marknaden – du får en tredimensionell överblick! Speglarna har också riktigt bra belysning som du kan justera hur du vill. Spegeln är också enkel att sätta på, och så är den prisvärd.

Fördelar

 • Hopfällbar
 • Tre speglar i en
 • Justerbar fot som står stadigt

Nackdelar

 • Krävs ett bord att stå på
 • Något stor och klumpig

Köpguide - bästa sminkspegel med belysning

Vilken typ av sminkspegel med belysning ska du köpa?

På marknaden finns många olika typer av sminkspeglar och här finns verkligen mycket att sätta sig in i, för den som ska köpa en. För att det inte ska bli alltför många alternativ att välja mellan när du börjar leta, är det bra att först reflektera över vilka behov du har och även vilka faktorer i övrigt som spelar in i ditt val.

Funktionen på sminkspegeln är förstås den viktigaste faktorn för de flesta. Om du mycket sällan gör kraftiga sminkningar eller sminkar dig ungefär på samma sätt både till vardags och till fest, är det bra att ha en typ av belysning i spegeln som efterliknar dagsljusbelysning så bra som möjligt. 

För den som gör riktiga festsminkningar eller sminkar sig inför exempelvis fotograferingar, behövs oftast ett varmvitt eller gultonat ljus, för att sminkningen ska bli riktigt bra.

Är du inredningsintresserad, kan det vara viktigt med designen på sminkspegeln. Det finns till exempel sminkspeglar i olika format som passar som badrumsspeglar. De kan hängas upp direkt på väggen och kan vara vertikala eller runda. 

Du kan också hitta sminkspeglar i modern, minimalistiskt funkis eller med en sliten träram à la shabby chic. Funktionerna och typen av belysning kan också variera väldigt mycket. Så låt oss titta lite närmare på exakt hur du väljer en sminkspegel, för de behov just du har.

Så väljer du rätt sminkspegel med belysning

Det första som är bra att ta en titt på är utrymmet där spegeln ska stå. Det finns fristående varianter med en stor bas och då behöver det förstås finnas en del bordsyta för sminkspegeln. 

Är utrymmet litet och kompakt, finns det vägghängda sminkspeglar med belysning att köpa.  Här behöver du också kontrollera att väggen där du ska hänga upp sminkspegeln är lämplig. 

Är det i ett badrum och det är kakel på väggarna, måste du se till så att spegeln kan sättas upp på ett sådant sätt att inte kaklet spricker när du gör det. Höjden kan också ha betydelse om det finns andra saker på väggen bakom såsom hyllor och liknande.

Belysning i rummet i övrigt

Ta också I beaktande vilken rumsbelysning som finns i övrigt där sminkspegeln ska stå. Är det i badrummet utan dagsljus, är det bra att ha en typ av belysning som efterliknar dagsljus så mycket som möjligt. Står den i ett ljust rum, behöver du inte lika kraftfulla lampor, utan snarare en typ av lampa som gör belysningen jämn runt ditt ansikte. 

Vet du att du kommer att flytta spegeln och sminka dig på olika platser i hemmet, är det förstås bra om den är smidig att bära och inte väger för mycket. Det är också bra om den är utrustad med dimmer, så att du kan reglera ljuset på ett bra sätt. 

Budgeten spelar även den roll får många. Det finns väldigt dyra speglar, likväl som billiga. Du har hjälp av att på förhand bestämma dig för vad sminkspegeln får kosta. 

Funktioner en sminkspegel med belysning kan ha:

 • Förstoring. Det finns flera modeller av sminkspeglar med belysning som är vändbara och har ett förstorande glas på en sida. Det här är speciellt bra för dig som experimenterar mycket med sminkningar, eftersom du då kan jobba med detaljer på ett riktigt effektivt sätt.
 • LED. En typ av lampor som är energisnåla och som kan ge en naturlig belysning som påminner om dagsljus.
 • Dimbart ljus. En sminkspegel med dimmer är jättepraktiskt. Då kan du anpassa spegelbelysning efter omgivande ljuskällor och använda en lämplig belysning för den typ av sminkning du gör. Då får du lagom mycket smink både till vardags och när du vill sminka dig för fest.

Olika modeller av sminkspeglar med belysning: 

 • Stora sminkspeglar. Det finns riktigt stora sminkspeglar som kan vara över 100 x 100 cm i omkrets. Passar bra om du vill se din sminkning på håll eller om sminkspegeln ska placeras i en loge, där flera delar på utrymmet.
 • Inramade sminkspeglar. Själva belysningen kan ibland utgöra inramningen på spegeln. Det finns det sminkspeglar med många typer av dekorativa ramar och också mer minimalistiska utformningar, där belysningen är bakom själva spegelglaset.
 • Vikbara speglar. Med en tresidig spegel kan du se dig själv i profil och bakifrån. Det är förstås ofta väldigt användbart, inte minst om du gillar att fixa håret på olika sätt.
 • Handhållna sminkspeglar. En handhållen spegel är supersmidig om du har utrymmesbrist eller om du reser mycket. Den ryms i en låda eller i necessären, utan några problem.
 • Med hyllplan. Vissa sminkspeglar har hyllor eller lådor nertill.
 • Vertikala sminkspeglar. En vertikal sminkspegel kan vara lämplig om du vill använda den som badrumsspegel ovanför handfatet.

Hopfällbara varianter. Det finns också sminkspeglar som är hopfällbara och där spegeldelen fungerar som ett lock. Dessa finns både i större modell och i portabla varianter.

Prisklasser - vad kostar en sminkspegel med belysning?

Kostnaden för en sminkspegel varierar väldigt mycket. Det går att hitta handhållna sminkspeglar för ett par hundralappar, men det finns också designersminkspeglar för flera tusen.

Våra favoriter

Premium: Markslöjd Reflect Bordslampa USB Spegel

Markslöjd Reflect är en riktigt höjdare när det kommer till sminkspeglar med belysning. Med tanke på dess höga kvalité, eleganta design och höga pris så var det en självklar vinnare för oss i premiumklassen.

Oavsett om du ska sminka dig, noppa dina bryn, välja kläder, spela in en video eller göra något annat som kräver en spegel så är den här riktigt bra. 

Trots att det är en bordsspegel som är ganska stor så upplevs den inte som svår att hantera, tack vare dess smarta konstruktion och praktiska design. Det bästa är att ljuset på lampan kan dimmas efter behov, och att du har möjligheten att koppla in valfri smart device som du då kan ladda samtidigt som du gör dig iordning. 

Framför spegeln har du en liten nedsänkning i bordet där du kan placera telefonen eller sminkverktyg, eller lägga fram dina smycken för dagens klädsel. 

Med andra ord är det här en otroligt bra spegel som många kan få användning av, inte minst om du ofta sminkar dig och är i behov av både bra ljus och en större bild att kolla i. LED-lampan på baksidan av spegeln skapar en härlig omringande effekt som inte är för stark, och själva spegeln i sig är otroligt snygg. 

Som sagt så är priset rätt lyxigt, men med tanke på att den är av hög kvalité, att den har en elegans som slår det mesta och att den har många smarta funktioner så anser vi absolut att det kan vara värt investeringen. 

Fördelar

 • Otroligt snygg och lyxig design
 • Dimbart ljus
 • Möjlighet att ladda mobil 

Nackdelar

 • Väldigt dyr
 • Saknar förstoring

Mellan: Gillian Jones LED Table Mirror

Det finns en anledning till att vi tagit med Gillian Jones produkter ett flertal gånger i våra tester - de levererar verkligen hög kvalité till ett riktigt bra pris! Och det gäller även den här spegeln. Anledningen att vi valde just den här modellen som vår mellanvinnare beror inte minst på att den kommer till ett förmånligt pris. 

Spegeln har bra dimbar belysning runt om som är lätt att justera vid behov. Den är lagom stor för att du ska kunna få en bra överblick, och så kommer den med en mindre förstoringsspegel med 10x förstoring. Den lite mindre spegeln kan fästas där du själv önskar, det vill säga antingen direkt på spegeln eller om du vill ha med den i väskan. 

Dessutom är själva konstruktionen stadig och hållbar, vilket gör att du kan ha den här i flera år utan problem. Du kan också välja om du vill att spegeln ska stå på högkant eller horisontellt. 

Det enda vi har att kommentera är att det är en bordsspegel som måste placeras på ett bord eller en bänk. Men är inte det ett problem så funkar den här utmärkt. Tack vare att spegeln är relativt kompakt tar den inte överdrivet mycket plats. Vi ger ett extra plus för dess snygga och stilrena design, och såklart det generösa priset.

Fördelar

 • Bra pris
 • Bra storlek – kompakt men generös
 • Dimbar belysning

Nackdelar

 • Kräver ett bord att stå på

Budget: BaByliss Spegel med Belysning

En liten och nätt spegel som har en belysning som gör det lätt för dig att jobba med detaljer när du behöver fixa dig. Den är perfekt när du behöver plocka hårstrån, ögonbryn, sminka dig, och fixa med dina kontaktlinser.

Modellen fäster du med sugproppar på ett plant underlag på valfri vägg. Sminkspegel drivs med två batterier och det här är en perfekt modell att ha med på resan eller när du överhuvudtaget vill ha något portabelt med dig.

Den fungerar jättebra om du till exempel är trångbodd eller om du vill ha någon praktisk spegel med dig till gymmet eller badhuset. Spegeln är förstorande med tio gånger och det är det som gör att den är så perfekt att hålla på med små detaljer i ansiktet med.

Spegeln drivs med två LR1130 batterier som också medföljer köpet. Priset är ett stort kap för en spegel som kommer hålla många år.

Fördelar

 • Liten och nätt
 • Bra och tydligt ljus
 • Lätt att fästa 

Nackdelar

 • Drivs av batterier
 • Något tråkig design

Special: Browgame Cosmetics Tri Folded Lighted Makeup Mirror

Som specialare i det här testet anser vi att Browgame Cosmetics Tri Folded Lighted Makeup Mirror är ett perfekt alternativ. Den här spegeln är speciell och unik på marknaden då det är en tredimensionell bordsspegeln. Vad menas med det?

Jo, faktum är att den här spegeln inte bara kommer med en generös spegel, utan tre. På var sida om mittenspegeln sitter ytterligare två speglar som kan fällas ut och vecklas ihop. Detta skapar en tredimensionell spegel som gör att du får en panoramisk och komplett överblick. Du kan placera speglarna i den vinkel du önskar – så bra! 

Tack vare att spegelns belysning är så pass bra och tydlig kan spegeln användas lika bra som sminkspegel som för de gånger då du vill noppa brynen, fixa håret eller liknande. Lampornas ljus är mjukt och naturligt men kan justeras vid behov med en smidig touchknapp. 

Dock krävs det att spegeln står på ett plant bord eller en bänk då den är rätt stor. Väl på plats står den stadigt och ger dig bästa möjliga arbetsyta. Spegeln drivs av både batterier och sladd för smidig användning. Allt det här får du till ett mycket bra pris!

Fördelar

 • Hopfällbar
 • Tre speglar i en
 • Justerbar fot som står stadigt

Nackdelar

 • Krävs ett bord att stå på
 • Något stor och klumpig

Våra utmanare

Tweezerman Lighted Mirror 10x

Om du är intresserad av att köpa en prisvärd, smidig och bra spegel från ett välkänt märke så är den här varianten från tweezerman ett riktigt bra alternativ. Här får du en spegel som både har förstoring x10, som är smidig att ta med och lätt att hantera, och som även har ett riktigt bra ljus. 

Tack vare sugpropparna som sitter på baksidan så kan du fästa den här direkt på din spegel eller på en vägg. 

Med andra ord en perfekt sminkspegel att ta med sig på resan eller att ha i väskan! Priset är inte heller något att tjafsa om. Tänk bara på att lampan i sig är rätt så liten. Annars är den kompakt och smidig, och även rätt snygg. 

Fördelar

 • Smidig och kompakt
 • Bra pris för en bra spegel
 • 10x förstoring

Nackdelar

 • Lampan kan upplevas som något svag i vissa lägen

Babyliss Ultra Slim Beauty Mirror

Om du vill ha en snygg och stilren spegeln med riktigt bra belysning i ett kompakt format så kan den här spegeln från Babyliss vara ett riktigt bra alternativ! 

Den här varianten har en snygg rosépatenterad färg och ytbehandling i satin. Det ser elegant och klassisk ut, samtidigt som du får en liten färgklick som livar upp rummet och drar blickarna till sig. Med andra ord en riktigt härlig spegel som gör att du blir glad bara av att titta på den!

Fördelen med spegeln från Babyliss är att du får en sminkspegel med väldigt bra ljus runt i kring, samtidigt som du också får med en mindre spegel med 10x förstoring. Den lilla spegeln fäst på den stora, eller så kan den fästas på basen som spegeln står på. 

Båda speglarna är relativt små och smidiga att hantera, vilket vi gillar! Vid justering av ljuset kan du välja mellan tre olika lägen - svagt, medium och starkt - och även välja mellan två andra inställningar för ljusets läge; statiskt eller pulserande beroende. Det är lätt att ändra ljus bara genom att röra på kontrollen med touch!

Till råga på allt så får du med en 1,8 meter lång sladd som du direkt kopplar i när du vill tända lampan. 

Priset är rätt högt för att vara en spegel av lite mindre storlek, men å andra sidan är den så snygg, kvalitativ och har många smarta funktioner. 

Fördelar

 • Lyxig och kvalitativ
 • 10x förstoring
 • Justerbart ljus 

Nackdelar

 • Dyr
 • Kräver ett bord att stå på
 • Måste kopplas in med sladd

Beurer Sminkspegel med Belysning

En fantastisk liten sminkspegel från Beurer med inbyggd LED-belysning som fungerar perfekt för både kvinnor och män. Den är vändbar på det klassiska sättet och har en vanlig spegel på ena sidan och en förstoring gånger fem på den andra.

Modellen drivs med 3st AA-batterier som medföljer i köpet. Diametern på den här portabla lilla sminkspegeln är 11 centimeter.

Fördelar

 • Inbyggd LED- belysning
 • Vändbar
 • Bra storlek 

Nackdelar

 • Något
 • Ostabil på vissa underlag

Tweezerman Led Lighted Compact Mirror

Den här spegeln från Tweezerman är inte vilken spegel som helst. Utan det här är nämligen en kompakt spegel med belysning.

Tweezerman Led Lighted Compact Mirror är perfekt för dig som vill ha möjlighet att applicera smink, sätta i linser eller plocka bryn felfritt oavsett var du är. Dess nätta design gör den riktigt smidig att stoppa ner i väskan.

Som ett extra komplement kommer spegeln med två sidor; en med 10x zoom och LED-ljusring, och en med en vanlig spegel. Vi gillar att själva dosan är nätt men robust för att underlätta användning både i handen och på en plan yta.

Fördelar

 • Kompakt LED spegel i dosa
 • Två speglar
 • Smidig

Nackdelar

 • Något dyr
 • Svårt att få en större överblick

Gillian Jones Silver Make-Up Mirror

Precis som vår mellanvinnare från Gillian Jones är den här spegeln, deras Silver Make Up mirror, en spegel som håller riktigt hög kvalité. Trots det kommer den till ett förmånligt pris. 

Det vi gillar lite extra med den här är inte bara att det är en nätt spegel på hög fot. Den är alltså smidig att flytta runt och placera i princip var som helst. Vi gillar också att spegeln har två sidor som möjliggör mångsidig användning oavsett vad du vill göra. En sida är en direkt avspegling av dig, medan den andra har 10x förstoring. 

Utöver det är spegelns ljus riktigt bra och tydligt. Sen är vi inte heller missnöjda med dess stilrena och moderna design helt i metall. Bra spegel till ett bra pris!

Fördelar

 • Nätt och smidig
 • Två sidor – en vanlig och en med zoom
 • Riktigt bra ljus

Nackdelar

 • Något opraktisk att ta med sig

Revolt Sminkspegel LED

Återigen en riktigt snygg och stilren sminkspegel med 10 gångers förstoring och en diskret inbyggd LED-belysning. Den är utrustad med en extra sugpropp, vilket gör att du kan placera den på badrumsspegeln och få en praktisk och belyst spegel att jobba med där.

En väldigt elegant och modern lösning, tycker vi. Den är 22 centimeter i diameter och kan rotera i 360 grader. Du kan fästa den på kakel, glas, och speglar och är perfekt för rakning, brynplockning, och sminkning.

Fördelar

 • Förstoring 10x
 • Sugpropp på baksidan
 • Rotering

Nackdelar

 • Något dyr
 • Ingen vanlig spegel, endast förstoring

Produkter som utgått

By Rydéns Vägglampa/Sminkspegel Moment

By Rydéns sminklampa Moment är verkligen något utöver det vanliga. Här får du en generös sminkspegel med mycket spegelyta och möjlighet till sju stycken ljuskällor.

En av fördelarna här är alltså att lamporna inte är färdigt monterade eller att det behöver vara en speciell sorts lampa utan du väljer själv vilken typ av glödlampor eller LED-lampor du vill ha.

Så länge det inte är mer än max 40 watt. Och det kommer du absolut inte att behöva. Men som om det inte räckte är det här verkligen en sminkspegel som har extra allt och du får en massa funktioner utöver belysningen.

I sminkspegeln finns ett USB-uttag, vilket gör att du kan ladda mobilen i den. Den är också utrustad med bluetooth-högtalare! Det innebär alltså att du kan lyssna på musik med mobilen i din sminkspegel!

Sladden har en generös längd på två meter. Höjden på spegeln är 55 cm, bredden är 46 cm, och hyllan längs nedre kanten på spegeln är 19 cm djup.

By Rydéns är inget mindre än ett svenskt familjeföretag med anor ända från femtiotalet. De har lampor och belysning av möjliga olika slag. Huvudkontoret ligger i Gnosjö och det var också där By Rydéns grundades.

Idag är företaget världsomspännande och deras utbud av lampor finns både i offentliga miljöer, tillika som hos många designmedvetna privatpersoner.


Cabelos Sminkspegel med Belysning, Spegel Svart 16 LED

Det är väldigt roligt att botanisera bland marknadens alla sminkspeglar med belysning och här får du ytterligare en väldigt fin spegel att fixa till dig i. 16 stycken inbyggda lysdioder gör att du får perfekt belysning för ansiktet.

På- och av knappen sitter diskret på nedre delen av själva spegelglaset och genom att hålla in den dimmar du den till rätt styrka på belysningen.

Höjden är justerbar och med i köpet får du också en liten förstoringsspegel med till exempel förstoring. Här får du väldigt mycket för pengarna och den fina sminkspegeln med LED-lampor kostar cirka 600 kronor!


Browgame Signature Lighted Makeup Mirror

Browgame Signature Lighted Makeup Mirror kom att bli vinnare i mellanklassen just på grund av det faktum att den håller en väldigt hög standard och kvalité, samtidigt som priset inte överklassar till premiumnivå. Det som gjorde att vi först drogs till den här spegeln var den otroligt eleganta designen som ser lyxig och kvalitativ ut!

Här får du en bordspegel i rosé, vilket går rakt hem i våra hjärtan. Spegeln står på en fin liten palett av marmor som också den är elegant och stilren. Kombon är fantastisk!

Dessutom har spegeln en riktigt bra LED-belysning som går att justera precis som du vill. Faktum är att inte bara ljusstyrkan är justerbar, utan det är även möjligt att ändra ljuset färg och temperatur i 3 olika lägen. 

Du kan alltså få perfekt ljus oavsett vad du ska göra, något vi verkligen uppskattar. Något som bidrar till att spegeln från Browgame känns så otroligt välgjord och genomtänkt är att du även får med en extra liten spegel med 7x förstoring vid köpet.

Den stora spegeln kan du då ha för att få en mer övergripande bild utan zoom, och den lilla kan du ha för de mer detaljerade uppgifterna, som precisa sminkningar eller att noppa dina bryn. Det bästa är att den lilla spegeln också kan fästas direkt på den stora, så att du kan få lika bra ljus där och även slippa hålla i den för smidig användning. 

Vi är verkligen nöjda med den här spegeln och anser att den kan göra sig riktigt bra i alla rum och för alla användare. Designen är på topp, storleken är bra men lätthanterlig, du får med en extra liten spegel, ljuset är riktigt bra, och den är hur enkel som helst att använda. Dock kräver den ett bord att stå på, och priset är lite högt. Men annars är den på topp!


Cabelos Hollywood Sminkspegel Ljuskit

Vi säger helt enkelt wow! Hollywood sminkspegel med ljuskit är en fantastiskt snygg spegel som belyser ditt ansikte på bästa sätt och oavsett den yttre miljön. Notera här att detta inte är en spegel utan endast LED-lampor som du placerar på en egen valfri spegel.

Lamporna är anslutna till varandra med en mycket tunn sladd, vilket gör att du enkelt kan placera ut lamporna på din spegel och automatiskt får rätt avstånd mellan dem.

Baksidan av varje lampa har en stark dubbelhäftande tejp och det är alltså bara att installera lamporna med en gång utan att krångla med att dra elektricitet eller annan installation.

En liten nätt och diskret strömförsörjning ingår och efter att du placerat lamporna på din spegel pluggar du bara i den i vägguttaget och lamporna drar igång.

Lamporna är också utrustad med en dimmer, så att du steglöst kan ställa in lampan exakt på den styrka du vill ha den. Paketet innehåller 10 stycken LED-lampor, en strömförsörjning på 12 volt, och en dimmer.

LED-lampan har väldigt låg energiförbrukning och avger mycket lite värme och den har en livslängd på 30-50.000 timmar. Det milda ljuset ger också ett bra skydd för ögonen och lamporna bländar absolut inte.


Bright Beauty Vanity Nina Hollywood Spegel

Nina Hollywood är en exklusiv och elegant spegel med en stor generös yta. Spegeln har ett enkelt stöd som gör att den kan stå på sminkbordet utan att ta upp plats och samtidigt får du en bekväm höjd för dig när du ska använda den.

Spegeln är utan ram och således enkel och elegant i sin design, vilket gör att den är mycket lättplacerad och passar i de flesta hem.

Måtten ligger på 45 x 48 cm och fotens djup är 9 cm. Du kan vinkla den precis så som du vill ha den och den är också mycket lätt att flytta.


Bright Beauty Vanity Anisha Hollywood Spegel

Anisha Hollywood-spegel har de klassiska glödlamporna kring spegeln med skillnaden att det här inte är vanliga glödlampor utan LED-belysning som ser ut som glödlampor. Det gör spegeln desto mer effektiv och ger en extremt bra ljussättning för dig.

Detta är en generös sminkspegel som utan ram har måtten 65 x 80 cm. Den nedre delen, som håller upp hela spegeln, är 26 centimeter. Det här är en lampa i deluxe-modell!


Northlight Spegel med Dekorativ LED-belysning

En snygg sminkspegel med vacker dekorativ belysning. Den här är jättebra för dig som vill ha en rejäl spegel i budgetvariant och den fungerar med elektricitet, men kan även drivas med batterier och då har den en förinställd åtta timmars timer.

Den står alltså inte på hur länge som helst och drar batteri. Låter man batteridriften gå när timern är avstängd så slås den på igen efter 16 timmar. Det här pågår alltså automatiskt.

Belysningen är alldeles utmärkt och du får väldigt mycket för pengarna med spegeln från Northlight som är 46 x 36 cm.


Kongqiabona 360 Desktop Mirror Makeup Light

Här har vi en mycket smidig och praktisk sminkspegel med ljus. Det som gjorde att vi valde just den här modellen beror inte minst på att den kommer i en något unik utformning, likt de små speglarna de ofta har på hotell. Här fäster du spegeln på väggen med sugkoppen, som i sin tur kan justera fritt i 360 grader.

Med andra ord kan du få vilken vinkel och vilket ljus du än önskar, oavsett hur eller var du själv står. Ljuset i spegeln är riktigt bra och ger dig tydliga riktlinjer om ditt naturliga utseende. Du har dock en aning zoom på båda sidorna som möjliggör noggrant detaljarbete. 

Tack vare sugkoppens kan spegeln också enkelt fällas ihop vid behov - smidig transport och förvaring. Den är lätt och kompakt. Spegeln är också slitstark och tål mycket. Skulle du vilja så kan spegeln och dess lampa även användas som bordslampa eller sänglampa, så bra är den. Pricken över i:et är dess snygga design och låga pris!


Jordan & Judy Sminkspegel

För dig som vill investera i en kompakt och praktiskt spegel som uppfyller liknande egenskaper som de större modellerna, kan vi verkligen rekommendera den här från Jordan & Judy. Det här är nämligen en mycket smidig och portabel spegel med ljus som kan användas vid make up, ögonbrynsplockning, hudvård osv. 

Tack vare dess rätt generösa storlek är det lätt att få en bra överblick. Samtidigt är spegeln och ljuset så pass skarpt att du ser alla detaljer som du vill se. Det är även naturligt för att ge bästa möjliga resultat oavsett plats och position. 

Det bästa med den här spegeln är dock att den är så lätt att förflytta och placera på olika ställen. I och med dess utfällbara stöd baktill kan du enkelt ställa den på olika ytor där du är i behov av att ha en bra spegel. Trots det står den stadigt och ger den effekt du önskar. Även lätt att hantera och enkel att förvara. Riktigt prisvärd!


Författare
Malin Olofsson
Det var jag som grundade Skönhetslandet 2017 men nu, 2021, har Evolving Media tagit över sidan och jag är inte längre involverad.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte dagens deals