Bästa tanning drops 2024 – Effektiv och naturlig brun utan sol för ansiktet

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Författare
Malin Olofsson

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Vill du få en sådär härligt solkysst hy utan att behöva placera ditt ansikte under de skadliga solstrålarna? Då är Tanning Drops rätt produkt för dig! Tanning Drops är en effektiv men mild brun utan sol produkt som du enkelt applicerar genom att blanda några få droppar med din ansiktskräm. 

Produkten ger en mild, naturlig effektiv som är byggbar efter behov. Vi har samlat de produkter som vi anser är bästa Tanning Drops!

Enkel applicering och fina resultat med tanning drops  

Tanning Drops är ett av de bättre alternativen när det kommer till brun utan sol för ansiktet. Resultaten blir riktigt fina och naturliga, samtidigt som du vid behov kan bygga på ”brännan” genom att applicera produkten flera dagar i rad.

Det är också mycket enkelt att applicera, och resultatet blir i princip alltid jämnt. Du slipper oroa dig för fläckar och kladd genom att den blandas i din ansiktskräm.

Med andra ord är det en riktig höjdarprodukt som kan göra susen då du vill piffa upp och fräscha till glåmig, trött hy. Idag finns det en hel del olika varianter av tanning drops på marknaden. 

I den här texten går vi in mer på djupet om vad tanning drops är, så som hur det fungerar, hur man använder det, samt vilka produkter som finns på marknaden. 

Vi har valt ut de produkter som fått högst betyg och som anses vara bästa tanning drops. Vår vinnare i premiumkategorin blev Tan Luxe The Face Self Tan Drops.

Som vinnare i mellanklassen valde vi Löwengrip Luminous Bronze Self-Tan Drops. Den mest prisvärda vinnaren i budgetkategorin blev Ida Warg Beauty Tanning Drops – en riktig höjdare! Tanrevel Startkit No:1 är en rolig och unik specialare.

Premium: Tan Luxe The Face Self-Tan Drops

Baserat på den research vi gjort är det här den absolut bästa varianten i premiumklassen. Dessa tanning drops är både lätta att använda, ger otroligt naturliga resultat, samt bidrar med en så fin lyster till din hud. Dessutom är innehållet mycket vårdande och uppiggande. Kan blandas med båda kräm, olja och serum. Dyr, men riktigt bra!

Fördelar

 • Trippelverkande teknologi för effektiva resultat
 • Riktigt bra och vårdande innehåll
 • Kan blandas med flera produkter

Nackdelar

 • Dyr
 • Något stor pipett

Mellan: Löwengrip Luminous Bronze Self-Tan Drops

Dessa tanning drops från Löwengrip har blivit en stor favorit bland många användare. Trots att de kommer till ett rätt högt pris anses de vara prisvärda då de ger riktigt fina resultat. 

Resultatet kan byggas upp gradvis efter behov, den solkyssta looken håller i länge, och produkten är mycket dryg då den är rätt koncentrerad. Du får även ett jämnt resultat utan fläckar. Efter applicering får huden lyster och ser riktigt fräsch ut. Så bra!

Fördelar

 • Koncentrerad formula för hållbara resultat
 • Blir jämnt utan fläckar
 • Huden får lyster, piggas upp och slätas ut

Nackdelar

 • Liten flaska

Budget: Ida Warg Beauty Tanning Drops

Om du vill investera i ett par riktigt prisvärda tanning drops kan vi verkligen rekommendera den här varianten från Ida Warg Beauty. Dessa är inte bara mycket prisvärda, utan de är också riktigt bra.

Trots sitt låga pris är de lätta att blanda in i krämen och du får ett naturligt men fint solkysst resultat. Den upplevs inte som orange och effekten kan byggas upp efter behov. Vi är riktigt nöjda!

Fördelar

 • Riktigt prisvärd produkt
 • Naturligt resultat som framhäver din hudton
 • Svårt att misslyckas

Nackdelar

 • Kan inte bli så mörk

Special: Tanrevel Startkit No:1

Här har vi en riktigt unik specialare. Trots att Tanrevel i grund och botten inte agerar exakt som tanning drops är det en produkt vars formula och utformning verkligen liknar det, fast med en liten twist.

Tanrevel är nämligen en form av spraytan i pocketformat. Du applicerar alltså dropparna direkt i en liten maskin, som du sen sprayar på ansiktet. Det bästa här är att du kan bygga på färgen så mycket som du önskar, och appliceringen är så smidig.

Fördelar

 • Pocketversion av spraytan
 • Så enkel att använda
 • Ger riktigt fina resultat som kan byggas på

Nackdelar

 • Dyrt kit
 • Färgar av sig

Vad är tanning drops?

Kort sagt så är tanning drops en form av brun utan sol för ansiktet. Produkten är utformad som brun utan sol droppar, därav namnet ”tanning drops” (”soldroppar”). Det fungerar alltså på samma sätt som en brun utan sol – du applicerar produkten, och efter några timmar får din hud mer lyster och en mer solkysst look. 

Resultatet växer fram gradvis beroende på hur effektiv produkten är och hur mycket du använder. Skillnaden mellan vanlig brun utan sol och just tanning drops är däremot att tanning drops blandas ut med din dagkräm.

Detta gör att appliceringen blir enklare, att resultatet blir jämnare, och att det ser mer naturligt ut. Tanning drops kan därmed användas dagligen. De behöver inte heller sköljas av! 

En stor fördel med denna typ av applicering är att produkten räcker väldigt länge. Du slipper också kladda med brun utan sol som kan färga av sig på både händer och textilier.

Är tanning drops till för ansikte eller kropp?

De flesta varianter av tanning drops som finns på marknaden idag är specifikt utformade för användning i ansiktet, det vill säga tillsammans med din ansiktskräm. Däremot finns det även en del varianter som är utformade för användning på kroppen. 

Många av de märken som erbjuder tanning drops har en variant för ansikte och en för kropp. Något du dock bör tänka på är att tanning drops för kropp inte bör användas i ansiktet, och tvärtom.

Vad skiljer tanning drops från andra typer av BUS eller Bronzer?

Som vi tidigare var inne på är tanning drops en form av brun utan sol, som i många fall också kallas för just brun utan sol-droppar. Med andra ord är de två produkterna rätt lika varandra – de ger samma typ av effekt, fungerar på liknande sätt och används för samma syfte. 

Något som däremot skiljer tanning drops från andra typer av brun utan sol är just att dropparna ska blandas ut med en ansiktskräm eller kroppslotion. En vanlig brun utan sol appliceras istället direkt på kroppen. Tanning drops behöver inte heller sköljas av efter användning, till skillnad från andra BUS-produkter.

Dock är effekten av tanning drops inte riktigt lika intensiv som brun utan sol, det vill säga om du applicerar rekommenderad mängd droppar. Tanken är att resultatet ska bli något mer naturligt solkysst snarare än mörkt brun. Resultatet håller därmed inte heller lika länge, och det är också därför många tanning drops passar bra att användas dagligen.

Hur fungerar tanning drops?

Precis som vanlig brun utan sol fungerar tanning drops på så sätt att de aktiva ingredienserna reagerar vid insmörjning på huden. I takt med att produkten får sjunka in och lägga sig kommer reaktionen öka, och därmed också effekten. Resultatet syns inte förrän efter några timmar.  

Dock har tanning drops ingen djupare påverkan på huden eller våra hudlager. Effekten och reaktionen håller sig på det yttersta hudlagret. Det är också därför som effekten inte blir varken så kraftig eller långvarig då produkten tvättas bort allt eftersom. 

För en mer synlig effekt applicerar du fler droppar av dina tanning drops, och för ett mildare resultat använder du färre. Fördelen är att du helt kan skräddarsy den nyans du vill uppnå, anpassa effekt och resultat efter behov, samt använda produkten dagligen. Ju mer du applicerar och ju ofta du använder tanning drops desto kraftigare fungerar det.

Hur vet jag vilka tanning drops jag ska köpa?

För att resultatet av dina tanning drops ska bli sådär fint och härligt solkysst som du önskar är det viktigt att du väljer rätt produkt för dig. Olika hudtoner, olika smak och tycken är avgörande för vilka tanning drops som passar bäst.

Tänk på det här då du ska köpa tanning drops:

 • Välj en nyans som passar din hudton

Den allra viktigaste punkten då du ska välja tanning drops är att du väljer en variant vars nyans matchar din hudton. Att välja tanning drops i färgen ”medium/ dark” om du har riktigt ljus hy resulterar sällan i särskilt önskvärda resultat. 

Produkten ska trots allt framhäva en naturligt solskydd look, och då vill du få till den där perfekta solbruna tonen. 

Visst är det möjligt att själv välja nyans genom att applicera fler eller färre droppar i sin kräm. 

Men, en allt för mörk nyans av tanning drops redan från början är ofta svår att få ljusare. Det är istället bättre att utgå från en nyans som matchar, för att sen addera fler droppar eller vara mer konsekvent i användningen.

 • Utgå från din hudtyp – är du torr, normal eller oljig?

Ytterligare en viktig punkt att utgå ifrån är just vilken hudtyp du har. Trots att tanning drops blandas med din ansiktskräm, och därmed inte har en överdrivet kraftig effekt på huden, är det en form av hudvårdsprodukt som kan ge något olika resultat. 

Precis som alla andra hudvårdsprodukter innehåller olika tanning drops olika ingredienser. Vissa tanning drops är specifikt utformade för att ge extra glow och lyster, vara extra återfuktande och ge ett mer dewy resultat. De kan exempelvis innehålla aloe vera eller någon olja. 

Andra är bra för oljigare hudtyper, passar känslig hy eller är mer neutrala. Ett tips är därmed att basera ditt val på den effekt och det resultat du vill ha. 

Har du torr hy och vill få mer glow är återfuktande och lysterfyllda droppar bra. Vill du bekämpa oljor kan en produkt med ”torrare” formula, gärna utan olja, passa dig. 

 • Vilket resultat vill du ha?

Vill du ha ett naturligare, mer lysterfyllt resultat? Vill du ha ett mörkare, glowigare resultat? Önskar du få en mer hållbar effekt som sitter i länge? Vill du dämpa oljorna?

 • Vill du använda tanning drops i ansiktet eller på kroppen?

Som vi tidigare varit inne på finns det en del olika varianter av tanning drops, det vill säga tanning drops för ansiktet och tanning drops för kroppen. De allra flesta varianter är till för att användas i ansiktet. 

Men, det finns även tanning drops som kan användas på kroppen. Beroende på om du vill använda produkten på kroppen eller i ansiktet bör du alltså välja en variant som är utformad för ditt önskade användningsområde. De bör inte användas för båda. 

 • Din budget

Med tanke på att utbudet av tanning drops utvecklas konstant innebär det också att utbudet av produkten växer. Idag är utbudet relativt brett, men det är fortfarande en rätt ny produkt på marknaden. 

Dock finns det olika tanning drops i de flesta budgetklasser, där de flesta fungerar bra. Med andra ord kan du utgå från din budget och ändå hitta en bra produkt – du behöver alltså inte köpa de dyraste dropparna för att de ska ”vara bäst”. Kolla in våra rekommendationer av bästa tanning drops i olika prisklasser nedan.

För vem är tanning drops?

En riktigt stor fördel med just tanning drops är att det är en produkt för alla! Den som känner för att addera lite extra färg och lyster till sin hudvårdsrutin kan alla dagar i veckan välja en produkt som tanning drops. 

Oavsett om det gäller en kvinna eller en man kan tanning drops vara ett fantastiskt tillägg till hudkrämen.

Vad kostar tanning drops?

De olika varianter av tanning drops som finns på marknaden kommer till olika prisklasser. Med andra ord kan priset variera rätt mycket beroende på vilken produkt du väljer. Det finns tanning drops som kostar uppemot tusenlappen, och så finns det tanning drops som kostar ett par hundralappar. Och såklart prisklasser där emellan.

Däremot är det inte nödvändigtvis så att de dyraste varianterna är de bästa. Idag håller många av de tanning drops som finns på marknaden väldigt hög kvalité, ger fina resultat och kan användas av de flesta. Det finns alltså något för alla.

Hur använder jag tanning drops?

Att använda tanning drops är väldigt enkelt. I och med att du inkluderar det i ett steg av din hudvårdsrutin, din ansiktskräm, behöver du inte heller göra det som ett extra steg. Du slipper också kladd, fläckar och ojämn applicering tack vare att den blandas ut och appliceras med andra återfuktande produkter. 

Vi rekommenderar att du applicerar tanning drops i din hudvårdsrutin innan läggdags. Ska du däremot inte sminka dig under dagen kan du även applicera de på morgonen för att få en fin solkysst look gradvis under dagen. 

För att applicera tanning drops gör du såhär:

 1. Rengör ditt ansikte och följ upp med din hudvårdsrutin ända fram till ansiktskrämen.
 2. Applicera en klick av din ansiktskräm i handflatan.
 3. Droppa sen i ett par droppar (vanligen 2-4 st) av dina tanning drops i krämen. Rekommenderat antal droppar står ofta på förpackningen – kom ihåg, ju fler droppar desto mer intensivt resultat.
 4. Var noggrann med att blanda din kräm med dropparna för jämnt resultat
 5. Smörj sen in hela ditt ansikte med krämblandningen. Se till att du smörjer ut den jämnt överallt för att få bäst resultat – glöm inte halsen!
 6. Tvätt av händerna för att undvika fläckar.
 7. Låt produkterna sjunka in ordentligt innan du går och lägger dig.

Fördelar och nackdelar med tanning drops

Vi har redan gått in på alla de egenskaper som är så bra med just tanning drops. Däremot skadar det inte att ta upp de främsta fördelarna, och de främsta anledningarna till att tanning drops kan vara en bra investering, igen. 

Främsta fördelarna

 • Kan användas av de flesta
 • Naturliga resultat
 • Gradvis ökning av färg
 • Enkel applicering
 • Lätt att få jämnt

Vi anser att tanning drops är en riktigt bra variant av brun utan sol, och det på många sätt och vis. De främsta fördelarna är dock att det är en produkt som i princip alla kan använda, att det är en produkt som ger naturliga men effektiva resultat, samt att det är en produkt som är smidig att använda. Du kan själv också välja att bygga på färgen efter behov. 

Till skillnad från vanlig brun utan sol, det vill säga sådana varianter som du applicerar direkt på huden för sig själv, är det också enklare att få till en bra applicering för ett jämnt resultat. Du behöver inte heller lägga till ett extra steg i din hudvård i och med att den blandas in i din kräm. 

Nackdelar

 • Kan vara svårt att dosera
 • Svårt att se var applicering skett 
 • Effekten avtar snabbt 
 • Dålig effekt på mörkare hudtoner

Sen finns det såklart också en del nackdelar med en produkt som tanning drops. Den främsta nackdelen är just det som vi var inne på tidigare – att det inte finns tanning drops som ger extra färg eller definition för de mörkare hudtyperna.

Vid användning ser du inte heller exakt var produkten hamnat. Resultatet syns alltså först när det är ”för sent” att ändra. Effekten är ofta inte heller så långvarig.


Våra favoriter

Trots att det finns en del nackdelar med tanning drops så anser vi att det är en produkt som verkligen kan vara värd en investering. Här nedan kan ni ta del av de varianter som anses vara bästa tanning drops på marknaden baserat på olika kundrecensioner, betyg, köpguider och tester.

Premium: Tan Luxe The Face Self-Tan Drops

Det finns ingen tvekan om att det här är den variant av tanning drops som de flesta skulle vända sig till. Tan Luxe The Face Self-Tan drops är med andra ord en storvinnare för väldigt många.

Att så många anser att just Tan Luxe version av tanning drops för ansiktet är den bästa beror inte minst på dess vårdande och lystergivande innehåll. Innehållslistan består bland annat av hallonfröolja, vitamin E och Aloe vera. Produkten bidrar med näring och fukt för att fräscha upp, jämna ut och bidra med lyster – ett perfekt komplement till din hudvård.

Dropparna är också lätta att applicera och blanda ut, antingen i din kräm, din olja eller ditt serum. Vid användning får du ett naturligt resultat som framhäver din hudton. Inga ränder eller fläckar. Tack vare att flaskan är genomskinlig är det lätt att se hur mycket som är kvar. 

Du kan också själv välja hur intensivt resultatet ska bli. Som pricken över i:et har produkten en trivsam doft som verkligen inte påminner om den vanliga ”ökända” brun utan sol doften. Dyra droppar, men de ger dig också riktigt mycket för pengarna. Och så håller de länge!

Fördelar

 • Trippelverkande teknologi för effektiva resultat
 • Riktigt bra och vårdande innehåll
 • Kan blandas med flera produkter

Nackdelar

 • Dyr
 • Något stor pipett

Mellan: Löwengrip Luminous Bronze Self-Tan Drops

Löwengrip Luminous Bronze Self-Tan drops är en variant av brun utan sol droppar som också är specifikt anpassade för ansiktet.

Till att börja med ger soldropparna riktigt fina resultat, precis som vi önskar. I och med att dess formula är rätt koncentrerad krävs det inte mer än ett par droppar för att du ska se en effekt som varar länge. Det räcker att blanda i produkten i sin hudkräm ett par dagar i veckan.

Anser du däremot att du inte får den där intensiteten kan du välja att bygga upp resultatet gradvis helt enligt behov. Dropparna är lätta att hantera, blanda i krämen och applicera för ett jämnt resultat utan fläckar. 

Formulan i sig består också av energigivande och utjämnande ingredienser som bidrar med extra lyster och glow till din hud efter användning. Huden blir något åtstramad, samtidigt som dropparna verkar lugnande och fuktbevarande för en extra behaglig känsla. Produkten kan tyckas vara något dyr, men med tanke på dess resultat anser vi att den är helt värd det!

Fördelar

 • Koncentrerad formula för hållbara resultat
 • Blir jämnt utan fläckar
 • Huden får lyster, piggas upp och slätas ut

Nackdelar

 • Liten flaska

Budget: Ida Warg Beauty Tanning Drops

Ida Warg Beauty är ett nytt märke som på senare tiden blivit rätt omtalad. Märket har i sig inte funnits så länge, men det har trots det hunnit ta sig igenom både en del ris och ros. En produkt som däremot fått mycket ros är deras tanning drops. 

Det bästa med just den här produkten är inte bara att den kommer till ett mycket förmånligt pris som de flesta kan ha råd med. Vi, och många andra, gillar också att dessa tanning drops lämnar ett riktigt fint, naturligt resultat som varken är oranget eller fläckigt. 

Färgen blir milt tonat samtidigt som den framhäver din naturliga hudton på ett härligt sätt. Du ser fräsch och pigg ut. För ett mörkare resultat är det bara att du applicerar fler droppar. Dock upplever vi att den mörkaste tonen inte är så mörk, vilket både kan ses som bra och dåligt. Det innebär däremot att det är svårt att misslyckas. 

Som ett extra plus är dropparna väldigt lätta att blanda i valfri kräm, och den kan användas både natt och dag. Om du vill köpa ett par riktigt bra och mycket prisvärda tanning drops är detta vårt bästa alternativ! Snygg design och praktisk förpackning har den också.

Fördelar

 • Riktigt prisvärd produkt
 • Naturligt resultat som framhäver din hudton
 • Svårt att misslyckas

Nackdelar

 • Kan inte bli så mörk

Special: Tanrevel Startkit No:1

Tanrevel är en form av spraytan i mindre, smidigt pocketformat. Istället för att blanda produkten med din kräm häller du i den i din maskin för att sen spraya på ansiktet.

Att vi trots det valde den här produkten som en deltagare i vårt test om tanning drops beror helt enkelt på att hela utformningen är mycket liknande. Flaskan som dropparna kommer i ser ut som förpackningarna för tanning drops, och den kommer med en smart pipett.

Man skulle alltså kunna tro att formulan ska appliceras likt tanning drops – men så är inte fallet.

Som produkt är tanrevel en riktig höjdare. Det är smidigt att använda, ger otroligt fina och jämna resultat, du kan välja intensitet i nyansen, och så är den bra för hyn. Produkten kan användas av alla hudtyper och hudtoner. Den doftar också gott. 

Lång batteritid och enkel påfyllning. En flaska med färg räcker också väldigt länge! Dyrt kit, men verkligen värt det. Ett tips är att läsa instruktionerna som medföljer innan användning för att garantera att du använder maskinen på rätt sätt.

Fördelar

 • Pocketversion av spraytan
 • Så enkel att använda
 • Ger riktigt fina resultat som kan byggas på

Nackdelar

 • Dyrt kit
 • Färgar av sig

Våra utmanare

Clarins Radiance Plus Golden Glow Booster for face

Det här är en personlig favorit som jag använder ett par gånger i veckan som komplement till min hudvårdsrutin. Clarins Radiance Plus Golden Glow Booster är tanning drops för ansiktet som verkligen ger en mild men riktigt fin boost till huden. Och det är det fler som tycker!

Här kan du skräddarsy ditt resultat och bygga upp nyansen precis som du önskar. Tack vare att dropparna inte är alltför intensiva behöver du inte oroa dig för ett alldeles för mörkt resultat. Perfekt för nybörjare!

Enkel att använda, ger jämna resultat utan fläckar, och är bra för huden. Den är återfuktande och doftar riktigt härligt.

Fördelar

 • Väldigt lätt att få till jämnt resultat
 • Går inte att få så mörk
 • Återfuktar och doftar gott

Nackdelar

 • Färgar händerna
 • Kan bli orange

Isle of Paradise Self-Tanning Drops

Isle of Paradise är ett relativt nytt märke på marknaden. Trots det har de fått riktigt många goda recensioner och höga betyg av användare som testat deras produkter. Just deras Self Tanning Drops är främst en av de produkter som fått bäst betyg.

Det beror inte minst på att dropparna bidrar med en fantastisk glöd och fin lyster till din hud. Att dessa tanning drops kan användas både för ansikte och kropp är även det en bidragande faktor till deras goda omdömen – mångsidiga produkter är alltid praktiska!

Vi gillar också att dropparna har en mycket koncentrerad formula som kan bli rätt mörk. Ju fler droppar du blandar i din kräm desto mer glöd och djup får du i färgen. Färgen anpassas efter din hudton för att motverka risken för orangea toner och fläckar. 

Dropparna i sig är också ofärgade för praktisk hantering. Resultatet blir jämnt och fräscht, ger fint lyster, och så doftar den mycket gott. Formulan är återfuktande. Så bra och prisvärd produkt!

Fördelar

 • Ofärgad formula som ger fin, djup färg
 • Kan användas på kroppen
 • Återfuktande för mycket lyster

Nackdelar

 • Krävs rätt mycket för effekt

Meraki Self Tan Drops

Vill du boosta din hud med lite extra lyster och glow? Då är Meraki Self Tan Drops ett riktigt bra alternativ. Dessa tanning drops är fyllda med lyster och ger minst sagt en hälsosam solkysst glow till din hud, oavsett årstid och hudtyp. 

Det vi gillar lite extra med just den här produkten är också att den är certifierad ekologisk. Formulan är i sig riktigt smidig att blanda in i önskad kräm, antingen för kropp eller ansikte. Färgen blir naturlig men går att bygga upp vid behov. Du får mycket produkt för pengarna!

Fördelar

 • Mycket lyster och glow
 • Ekologisk formula
 • Kan användas både i ansikte och på kropp

Nackdelar

 • Opraktisk flaska med pump
 • Inte så djup färg

Kicks Beauty Daily Gradual Tan Face Drops

Trots att den här produkten kommer till ett mycket förmånligt pris håller den hög kvalité och ger önskvärda resultat för de flesta.

Till att börja med att formulan ofärgad – det underlättar hantering, minskar risken för missfärgningar och känns fräschare. 

Produkten är mycket dryg, och lite räcker lång väg. Däremot tar det ett par dagar innan dess fulla effekt syns. Och när effekten väl dyker upp håller den inte i sig överdrivet länge. Annars gillar vi verkligen dessa tanning drops. Formulan är återfuktande och bra för huden.

Fördelar

 • Genomskinlig formula
 • Lätt att bygga upp nyans
 • Bra pris

Nackdelar

 • Tar lång tid innan full effekt syns
 • Resultatet håller inte så länge

James Read H2O Tan Drops Face

James Read H2O Tan Drops for Face är en lyxig produkt som kommer till ett något saftigt pris. Men, vill du investera i en produkt som håller länge, som ger riktigt fina resultat och som gör gott för din hud kan denna vara riktigt bra!

Dessa tanning drops är otroligt återfuktande tack vare dess innehåll av det omtalade kosmetiska vattnet. Detta innehåll bidrar dock inte bara till produktens återfuktande egenskaper, utan det gör också att formulan är lätt att handskas med. Den blandas enkelt ut i din kräm och smälter sen fint in i huden. 

Vill du kan den användas direkt på huden för en mer intensiv effekt, eller med din foundation. Större delen av innehållet är också naturligt – tummen upp för det! För dig som är nybörjare kommer den här kännas både trygg och trivsam då den inte ger överdrivet tydliga resultat. Se dock till att inte ta för många droppar. 

Resultatet blir jämnt, färgen är riktigt fin och lysterfylld, och huden hålls i schack. Ett extra plus för dess lätta användning och dryga fomula. Dock är den som sagt dyr, så känner du inte för att lägga mycket pengar på tanning drops finns det bättre varianter än denna.

Fördelar

 • Väldigt återfuktande och lätt formula
 • Smidig att applicera för jämna resultat
 • Bra för huden

Nackdelar

 • Dyr
 • Kan bli orange

Arga 'Drops Self Tanning

Här har vi en variant av tanning drops från märket Arga. Den här produkten har fått riktigt goda betyg då den ger snabba resultat och verkar effektivt för att bidra med en varmare ton i huden. Du blir naturligt solbrun för en sådär härligt fräsch look!

Vi gillar också att dessa tanning drops består av en formula med ekologisk arganolja och hyaluronsyra. Dessa ingredienser bidrar med mycket fukt och näring till huden, vilket i sig är bra för åldrande, torrhet och för att få ökad lyster. Med andra ord en bra produkt för dig med torr hy som vill få en lätt bränna utan att sola. 

Som pricken över i:et är dropparna lätta att använda, blanda ut och applicera på ansiktet. Produkten absorberas snabbt och lämnar varken kladd, fläckar eller en otrevlig hinna. Doften är neutral. Överlag mycket bra, och prisvärda, tanning drops!

Fördelar

 • Ger snabba resultat för naturlig bränna
 • Bra för torr hy
 • Absorberas snabbt

Nackdelar

 • Kan inte bli så mörk
 • Tråkig förpackning

Författare
Malin Olofsson
Det var jag som grundade Skönhetslandet 2017 men nu, 2021, har Evolving Media tagit över sidan och jag är inte längre involverad.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte dagens deals