Recension: Beconfident – Stärk självförtroendet med ett vackert leende och bra hy

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Författare
Malin Olofsson

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

8/10
PRIS
10/10
LIVSLÄNGD
7/10
DESIGN
8/10
KVALITET

Köpguide

Vi människor har alla olika grundfärg på tänderna. Vissa av oss har vita tänder från början och de håller sig relativt vita med åren medan andra har betydligt gulare tänder som bara blir gulare med åren. Har vi från början gula tänder kan det här såklart intensifieras med åren och beroende på vilken livsstil och vilka vanor vi har kan tänderna till sist bli riktigt gula. Sådant som påverkar tändernas färg är till exempel kaffe, te, cola, snus, och cigaretter och så har vi inte minst vin.

Missfärgningar och beläggningar på tänderna kan påverka självförtroendet rejält och det blir till sist svårt att fyra av ett så där riktigt härligt strålande leende som man egentligen vill göra. Beconfident är ett av de företag som erbjuder hemmabehandlingar för att ta bort beläggningar och missfärgningar på tänderna.

Beconfidents hållning är att även om skönhet bara är en del av det yttre så påverkar det självkänslan väldigt mycket. Att kunna vara vårt bästa jag är något som har en positiv inverkan på vårt självförtroende och som gör att vi känner oss mer representativa och redo att ta oss an världen.

Att vara en person som ser friskare, piggare, och mer övertygande ut skapar bättre självförtroende och gör att vi helt enkelt mår bättre. Beconfident har hållit på i några år nu och står sig definitivt bland de andra tandblekningsmärken som finns på vår svenska marknad idag.

Beconfident

De utgör ett prisvärt komplement för dig som inte vill eller har råd att gå till tandläkaren för att göra en klinisk tandblekning där. Här kan du få samma resultat hemma.

Beconfident tandblekning och andra produkter

Beconfident har idag fokus på tre olika produkter i sitt sortiment. För det första har vi tandblekningen, som de är mest kända för. Vidare har de också bettskenor som man sätter in själv och på egen hand formar efter tänderna så att den passar ens mun.

De har också utvecklat en hudvårdsserie mot akne som är utvecklad i samarbete med Lunds Universitet och som rönt mycket uppmärksamhet de senaste åren.

Beconfident

Både tandblekningen och hudvårdsserien är berikade med vitaminer och alltid tillverkade med vårdande ingredienser. Tandblekningen är en peroxidfri formula som bleker tänderna på ett effektivt och säkert sätt utan att slita på dem.

Med blekningen vårdar du faktiskt tandköttet samtidigt som du bleker tänderna. Kvalitet står i fokus och produkterna är noggrant utvalda från kända och läkemedelsgodkända tillverkare i USA. Alla beståndsdelar och livsmedel i produkterna är noggrant kontrollerade från företagen, så att de lever upp till högsta kvalitetsstandard.

Beconfident erbjuder också sina kunder 100% nöjd-kund-garanti och du får alltså pengarna tillbaka om du inte är nöjd. Det här är ett företag som håller fanan verkligt högt och de har mycket hjälp att erbjuda kunderna när det gäller tänder och hudvård.

Beconfident har också tagit fram en tandblekningsgel som är värt att omnämna och som kompletterar själva tandblekningen. Det är ett gelé i en behändig liten flaska som känns lyxig och är riktigt dekorativ att ha i badrumsskåpet dessutom.

Beconfident

Gelén ger tänderna en ytterligare lyster och du applicerar den enkelt med din tandborste och får en mycket tunn film som både skyddar dina tänder och gör dem extra blanka och vita.

Ett stort plus med att använda den här produkten är att den skyddar dina tänder från fläckar och missfärgningar från exempelvis tobak, kaffe, och vin. Tandgelén finns i tre olika smaker; mint, skogsbär, och körsbär. Alla tre har samma funktion och effekt trots de olika smakerna.

Om Beconfidents hudvårdsserie mot acne

Beconfidents Clear Skin Start Kit är ett hudvårdssystem med uppgift att minska acneutbrott och finnar. Det är ett tvåstegssystem och man börjar med en rengöring av huden med en lotion som är baserad på råmjölk och som rengör på ett skonsamt sätt och inte irriterar din hud.

Produkten innehåller inga ämnen som torkar ut huden utan endast ingredienser som stärker huden på lång sikt och förebygger ny acne att uppstå. Det här är en produkt som är bra att använda dagligen och som kan användas antingen på morgonen eller på kvällen.

Beconfident

Den andra delen är en spot-on-behandling som du använder direkt på finnarna. Du får med en spot-on-penna in leveransen. Företaget har tagit fram en mobilapp där du kan få råd, tips, och support under behandlingen och med köpet följer också en detaljerad manual.

Beconfident bettskena

Att gnissla tänder och/eller bita ihop käkarna väldigt hårt under natten kan ha konsekvenser och på lång sikt ge permanenta skador och påverka ditt dagliga liv avsevärt. Ofta innebär det här beteendet att du vaknar upp med huvudvärk, spänd nacke, och inte alls utvilad.

Bettskenor har också visat sig kunna lindra snarkning eftersom det öppnar upp luftvägarna och kan förhindra tungan från att åka bakåt i munnen. Bettskenan är tillverkad i USA och har alla godkännanden och certifikat som behövs för att få säljas i Sverige.

Beconfident på apoteket

Beconfident säljs alltså på apotek i Sverige och dessutom på olika skönhetskliniker i hela Skandinavien. Många salonger använder deras hudvårdskit i sina behandlingar och har även tandblekningen för återförsäljning.

Beconfident

Men framgångarna sträcker sig långt bort ut över Skandinavien och de finns även i USA och resten av Europa; närmare bestämt i hela 13 olika länder i dagsläget.

Beconfident serum

Beconfidents Revitalizing Boost Serum är en väldigt intressant produkt som definitivt är värd att säga några extra ord om. Här har man komponerat ett serum som är proppfullt med just de ämnen som föryngrar den och binder fukt på ett sätt som gör att fukt tillförs på djupet.

Trots detta är produkten relativt enkel i sin sammansättning och innehåller inte en massa parfymer, kemikalier, eller konstiga ämnen. En av huvudingredienserna är hyaluronsyra som är extremt vattenbindande och den speciella hyaluronsyra i just den här produkten är 50 gånger mer vattenbindande eftersom den är framtagen med icke animaliska produkter.

Beconfident

Serumet har också hög halt av vitamin B5 och aloe vera. Och sist men inte minst innehåller produkten ekologiskt grönt te som är en kraftig antioxidant och skyddar huden mot fria radikaler och andra yttre angrepp såsom stark sol och luftföroreningar.

Serumet har också en extra boost av vitamin C, vilket även det gör att huden kan ta upp viktiga ämnen effektivare. Serumet levereras i en airless pumpflaska, vilket gör att kvaliteten på serumet håller sig intakt och bakteriefri även efter öppning.

Filosofin

Beconfident vet att allt inte alls handlar om utseendet, bra hud, eller ett vackert leende. Men de vet också att en hy som ser välskött ut och ett vitt leende kan göra att självkänslan stärks och att man vågar visa sitt rätta jag mer och ta mer plats på exempelvis jobbet eller i livet generellt.

Lider vi av svår acne eller är generade över våra gula tänder vill Beconfident hjälpa till med att bli av med osäkerheten genom att producera prisvärda produkter av hög kvalitet som kan ta hand om de här problemen åt dig. Bättre självkänsla för dem som känner sig handikappade av de här sakerna är deras grundfilosofi.

Beconfident

Samtidigt är Beconfident noggranna med att de inte är ett företag som vill döma och bedöma personer; alla är precis mycket lika värda oavsett religion, handikapp, sexuell läggning, inkomst, eller oavsett hurdan hy eller vilka missfärgade tänder de har. Men för dig som trots det ändå lider av det här detaljerna i utseendet så vill Beconfident hjälpa dig att bli en mer självsäker person.

Fördelar

Alla deras produkter är baserad på strikt forskning bland annat från Lunds universitet. Tandvårdsprodukterna är framtagna i USA och företaget jobbar enbart med leverantörer som är godkända enligt våra europeiska lagar och regler och man tar även endast in produkter som är godkända av USAs läkemedelstillsyn. Deras produkter är också ISO-certifierade. Produkterna de säljer är registrerade hos Läkemedelsverket i Sverige.

Nackdelar

För dig som vill ha säkra och kontrollerade produkter inom kategorierna aknebehandling, tandblekning, och bettskena är dessa definitivt ett alternativ för dig och några nackdelar är svåra att hitta.

Företagsfakta

Beconfident är ett svenskt företag med huvudkontor i Bålsta. De importerade produkterna inom tandblekningskategorin kommer från USA och är godkända av USA:s läkemedelsverk. De har väldigt goda recensioner på nätet och är ett familjeföretag som idag är representerat i 13 länder.

Sammanfattning

Styrkan hos Beconfident ligger definitivt i att man har fokuserat på endast tre kategorier och satsar allt på att utveckla just dessa tre produkter. Det betyder att man har velat se till att produkterna ska nå så hög standard som möjligt och man har fortsatt att utveckla dem hela vägen.

De är dessutom kända för att ha en bra kundtjänst som är snabba att svara på frågor och justera problem om det är några klagomål, vilket såklart är skönt att veta om man exempelvis gör en hemmabehandling för första gången och vill ha tillgång till svar eller tips snabbt.

Författare
Malin Olofsson
Det var jag som grundade Skönhetslandet 2017 men nu, 2021, har Evolving Media tagit över sidan och jag är inte längre involverad.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte dagens deals