Skönhetsappar du bara måste ladda ner!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Författare
Malin Olofsson

Okej, såhär är det – jag älskar den nya tekniken som har gjort det så lätt för oss alla att hitta det vi söker på några sekunder! 

Kommer ni ihåg allt krångel det innebar förr när man skulle handla från andra länder eller när man skulle ta reda på fakta? Herregud, det går ju inte ens att jämföra med hur det är nu! 

Tekniskt mode

Jag kommer ihåg att när jag var tonåring fick jag mode- och skönhetsmagasin varje månad, men då var det ju också det som fanns i magasinet som var all den information jag fick. 

Idag kan jag själv bestämma vad jag ska få för information. Att man kan hitta både exakt den frisyr man vill ha, den hårfärg man vill ha, den typ av kappa, boots, väska, eller vad det nu kan vara är ju bara så härligt! 

Jag gillar också den typ av appar som har att göra med hudvård eftersom jag är så intresserad av just det. Därför tänkte jag börja med ett gäng appar som är just inom området hudvård, så häng med!

Hudvårdsappar

Som jag redan varit inne på finns det en app för allt och att det finns hudvårdsappar som faktiskt funkar är något som jag är otroligt glad och tacksam för! 

Jag tycker att det är superkul att använda dem och jag tror att många av er kommer att ladda ned ett par stycken av de appar jag nämner i den här texten direkt efter att ni läst klart! 

SKINBETTER 

Detta är en toppenbra app som skapar en hudprofil genom att skanna din hy. Det är bara att ta en selfie och sedan är man igång! Här är det hela ansiktet med allt möjligt som tas omhand. 

Detta innebär att du kommer att få tips och råd både vad gäller exempelvis rynkor, tilltäppta porer, förstorade porer, med mera. En app som verkligen levererar, med andra ord!

Sist, men inte minst kommer appen att rekommendera dig hudvårdsprodukter utifrån din hy. Kan ju inte bli bättre, eller vad säger ni?

RYNKL 

En app som lokaliserar dina rynkor. Ja, du läste rätt! Inte nog med att rynkorna lokaliseras med hjälp av appen, det är också så att appen beräknar var i ansiktet du kommer att få rynkor senare. 

Varför är då detta intressant? För att du kan börja punktbehandla din hy, såklart! Du kan alltså med denna app påbörja behandling innan problemet ens har uppstått! 

Skonhetsappar du bara maste ladda ner

SLEEPBOT

En app som ser till att din hy mår så bra som möjligt genom att ta hand om din sömn. Som alla vet är det ju så att sömn är en av de viktigaste delarna av hur vi mår och ser ut, så det är en perfekt app för alla som vill ha bra hy! 

Den loggar din sömn och den håller koll på sömncykeln så att appen kan avgöra när du ska stiga upp på morgonen etc. Låter nästan som science fiction, eller hur? 

Sminkappar 

Hudvård är inte det enda inom skönhet utan även smink ingår ju i det begreppet, så här kommer nu ett par tips på appar inom just smink! 

PERFECT365 

Här har vi en app som virtuellt sminkar oss! Inte så lite coolt, eller hur? När man väl har börjat använda sig av den här appen är det svårt att sluta för det är väldigt spännande att se resultatet! Ladda hem den på momangen, för det kommer du inte att ångra! 

Skonhetsappar du bara maste ladda ner

VISAGE: PERFECT FACE TUNE APP 

Med denna app kan du göra retouch på dina bilder så att du ser ut som en glammig Hollywoodbrutta! Inte illa! Det är ju alltid kul att testa lite sådant ibland! 

Hårappar

Att inte riktigt veta hur man ska göra med håret är en sådan sak vi alla har varit med om, eller hur? Vilken färg ska vi välja, vad ska vi välja för typ av frisyr? Det är ständiga tankar som är svåra att besvara. 

Naturligtvis finns det nu en lösning på det hela och den lösningen är appar! Med rätt app kan man enkelt testa vilken färg man ska ha och vilken typ av frisyr. På detta sätt blir det inte tokigt hos frisören, utan istället får man det precis som man vill! 

HAIR COLOUR 

En enkel app där du får mängder av färger att välja mellan. Det är bara att kolla in hur du ser ut i de olika färgerna och då de lyckats mycket bra med att ge riktiga färger kan man också vara säker på att det kommer att bli rätt när man väl bestämmer sig för att byta hårfärg! 

FABBY LOOK

En annan app som man kan använda för att byta hårfärg som också den är väldigt bra! 

Skonhetsappar du bara maste ladda ner

Annat inom skönhet

Nu finns det ju inte bara den här typen av appar, utan det finns också ett par stycken som man har nytta av oavsett om det är smink, hudvård, eller om det är hårvård det handlar om. Här kommer ett par exempel på sådana appar:

STASH

En app som håller ordning på alla dina produkter så att du hela tiden har nya produkter redo när de gamla börjar ta slut.

Den räknar helt enkelt ut hur lång tid det kan tänkas ta för dig att använda upp din foundation, body lotion, eller vad det nu är och så skickas du en notifikation när det är dags att köpa nytt!

THINKDIRTY 

Denna app använder du genom att skanna skönhetsprodukternas streckkod. Genom att göra det kommer appen att tala om för dig hur det ligger till med innehållet i produkten. 

I vanliga fall kan det ju vara lite jobbigt att på egen hand försöka ta reda på vad allt det där som står i innehållsförteckningen egentligen betyder, men det tar alltså Thinkdirty hand om med denna app så att du vet exakt hur mycket skräp som finns i produkten. 

Aktuellt just nu

Detta är bara några exempel på appar som jag gillar just nu. Jag har gillat andra tidigare och kommer troligtvis att hitta en massa nya favoriter inom kort, men just nu är det dessa som jag gillar och som är de skönhetsappar du bara måste ladda ner!

Författare
Malin Olofsson
Det var jag som grundade Skönhetslandet 2017 men nu, 2021, har Evolving Media tagit över sidan och jag är inte längre involverad.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte dagens deals