Trendiga naglar 2024 – Enkelt att alltid vara på topp

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Författare
Malin Olofsson

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för NordicFeel.se, Kicks.se, och Lyko.se

Vissa trender är lättare att följa om man inte har miljontals kronor att spendera på varenda liten trendvink och smink och nagellack är två sådana saker. 

Idag finns det ju faktiskt bra och högkvalitativt nagellack för under 100-lappen, så det kan man gott unna sig ett par stycken!

Ska man istället köpa trendiga kläder och skor hela tiden är det nog ett eller två extrajobb som behövs för de flesta eftersom trenderna ändras snabbare än man hinner med!

Enklare att ta hand om naglarna

Inte nog med att man kan köpa billigare nagellack att ha hemma och måla själv, det är också så att manikyr har kommit att bli allt billigare.

Man kan få en bra manikyr utan att det behöver göra för stora hål i plånboken och det är ju kul att treata sig själv lite genom att fräscha upp både naglar och nagelband hos ett proffs!

Jag har inga långa, extrema naglar, utan jag kör på korta och välvårdade. Jag kan tycka att det ser coolt ut med långa naglar i extrem manikyr, men jag fattar inte hur man ska kunna ha sådana naglar i vardagen?

Kanske är det mest för artister, hemmafruar, och personer som jobbar med naglar? Antagligen är det så, för det är inte det lättaste att ta hand om någonting med sådana naglar!  

Jag har testat fler än en gång bara för att det ser så läckert ut, men det har aldrig funkat så nu kör jag alltid med korta naglar istället. 

Färgstarkt i sikte! 

Det finns vissa färger som alltid finns bland nagellacken hemma och för mig är det svart och mörkt brunrött. Detta är ju helt beroende på vem man frågar, men för mig är det just dessa färger som passar bäst.

Jag älskar också gult, men jag är för blek för att det ska kännas fräscht, för har jag gult ser det mest ut som att jag har någon sjukdom, faktiskt. Det är synd för jag hade gärna haft just gult nagellack ofta!

Trendiga naglar

Gult är en färg som det kommer mycket av inom just nageltrender, så det kan ju vara så att det kommer en gul färg som får även mina bleka händer att se fräscha ut? Jag tvivlar dock på detta och låter de personer som är mindre bleka än vad jag är se coola ut i gult! 

Som tur är så är det inte bara gult som kommer 2018, utan det är även så att metall-trenden håller i sig och det passar ju alla hudfärger, så där kan vi alla vara med på ett hörn! Att det blir trendig med fastklistrade blommor är även det en sådan sak som alla kan bära, om de vill.

Jag gillar metalliclacken, men blommorna känns väl kanske inte helt passande för just mig. Det ser dock himla gulligt ut, så är det så att man passar i det är det ju bara att hoppa på det tåget!

Låt olika färger samsas på samma gång

En annan kul trend är att måla naglarna i olika färger. Här är det dock smart att tänka på att endast använda nagellack som har samma yta eller att ha ett glansigt topplack på alla fingrar.

Vissa nagellack blir ju matta och blandar man det med glansiga ser det bara konstigt ut, så skippa det! Man vill ju att det ska se fräscht och piffigt ut, eller hur?  

När man ändå ska måla naglarna är det lika bra att göra det ordentligt för det finns ingenting att vinna på att slarva!

Välj ut dina favoritfärger eller ta inspiration av de färger som är som mest inne för säsongen. Här kan man välja att vara antingen lekfull och gå loss bland pasteller, eller så kan man välja en mer sofistikerad variant och satsa på svart, vackert grönt, med mera.

Trendiga naglar

Det är ju helt upp till var och en att välja ut vilka färger man vill ha, så se till att våga tänka lite utanför boxen med färgkombinationerna!

Svart är fortfarande på tapeten

Svart hänger fortfarande med och för alla som redan fastnat för denna färg på naglarna kommer det väl knappast som en chock! Det är otroligt vackert med svarta naglar och det passar till allting!

Oavsett om man har korta naglar som jag har eller om man har långa naglar fungerar det mycket bra och ser snyggt, rent, och fräscht ut. 

Samtidigt blir det ju en ganska cool och avslappnad känsla, så det är bara win, win, och win med just den kulören! 

Våga ”balla ur” lite

Om du ska på en rolig fest eller om du ska på bröllop eller liknande kan det ju vara kul att verkligen låta naglarna vara i fokus för en kväll.

Låt exempelvis naglarna prydas med kedjor och liknande som liksom ”hängs” fast i nageltoppen för det ser betydligt läckrare ut än vad man kanske kan tro! 

Trendiga naglar

För ett par år sedan var det ju väldigt inne med mindre hängen i nageltopparna, men nu har man tagit det flera steg längre och nu är det långa och ganska tunga kedjor som är trendigt.

Det är verkligen såååå snyggt och jag ska definitivt passa på att göra en sådan manikyr nu eftersom vi ska på just ett bröllop, så det passar ju perfekt!  

Stilrent med ”nude”-toner

Att det är kul med färg, kedjor, och annat är såklart ett faktum, men ibland vill man vara lite mer sofistikerad med en mer bar och ”naken” manikyr. Detta är fullt möjligt då det ständigt finns vackra nyanser i just dessa färger bland nagellacken.

Trendiga naglar

Kanske är det vitt du föredrar? Är det lite mer latte-färg du föredrar? Kanske är det en tjockare och mer distinkt vit, som mer påminner om grädde? Är det en rosaaktig ton som känns passande? 

Oavsett vilket är det de pudriga tonerna som hamnar i denna kategori och det finns det, som sagt, väldigt många av.

Blanda lite

Man kan ju ha en massa olika nagellack hemma och ha olika färger mest hela tiden, så passa på att ha olika slags färger och manikyr så att det blir lite spännande.

Dessutom blir det hur enkelt som helst att få trendiga naglar med många färger att välja mellan hemma!

Författare
Malin Olofsson
Det var jag som grundade Skönhetslandet 2017 men nu, 2021, har Evolving Media tagit över sidan och jag är inte längre involverad.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte dagens deals