Recension: Tvins Flawless Finishing Touch — Smärtfri och effektiv hårborttagning

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Författare
Malin Olofsson

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

6/10
PRIS
8/10
LIVSLÄNGD
9/10
DESIGN
8/10
KVALITET

Märker du ofta små, irriterande hårstrån som dyker upp överallt — och allra helst i ansiktet? Ja, det händer faktiskt alla, även om det knappast är till någon tröst. Att behöva ta bort dem med pincett kan kännas pilligt och göra ont, och är de många på samma ställe så kan det även bli tidskrävande.

Rakhyvel är sällan något bra alternativ heller, eftersom det ofta kan irritera huden och orsaka klåda. Om det envisa hårstrået dessutom är i närheten av till exempel ögonbrynen, då finns även risken att rakhyveln tar med en del utav dem också.

Så hur gör man då med sådana hårstrån som dyker upp där de inte ska vara, och ofta dessutom är mörka och grova (och därmed syns alldeles för mycket)?

Det finns faktiskt flera bra alternativ i dag, och vilket som passar bäst beror främst på vad man själv föredrar, men det finns även andra saker att ta hänsyn till. Om det är enstaka hårstrån, utspridda hårstrån, eller flera på samma ställe, vart de sitter och så vidare. Ibland fungerar hårborttagningskräm bra, andra gånger är faktiskt pincett det bästa alternativet - om det bara är något enstaka hårstrå och någon gång ibland.

Tvins Flawless Finishing Touch
Tvins Flawless Finishing Touch

...Och så finns det Tvins Flawless Finishing Touch, och det är den vi ska kolla närmare på nu. Vi ska berätta vad det är, hur den fungerar och framför allt hur väl den fungerar. Vi kommer även berätta vem den passar bäst för, vad vi gillar mest och minst med den, och hur prisvärd den är.

Du kommer att få veta om det här är det rätta verktyget för dig och dina hårstrån. Fortsätt läsa, så kommer du att få veta allt du behöver veta - och lite till - om Tvins Flawless Finishing Touch.

Köpguide

Tvins Flawless Finishing Touch lanserades under våren 2018 och blev snabbt en succé. Och det är knappast svårt att förstå varför. Den är liten och smidig, enkel att använda, och den löser ett faktiskt vanligt problem - den tar bort hårstrån i ansiktet, eller på andra ställen.

För visst är det ett vanligt problem, även om inte många kvinnor vill prata högt om det. Irriterande hårstrån i ansiktet dyker upp då och då på alla kvinnor, och de blir bara allt fler - och allt envisare - med åren.

En stor fördel med Tvins Flawless Finishing Touch är att den tar bort hårstråna helt smärtfritt, och att det bara tar någon sekund. Man kan dessutom använda den dagligen, så att hårstrået aldrig hinner växa ut igen.

Tvins Flawless Finishing Touch

Det är ingen avancerad eller tidskrävande procedur, tvärtom, det går väldigt fort och lätt. En annan fördel är att den är liten och smidig, och därför enkel att ta med om man reser bort. För dessa hårstrån slutar ju inte växa bara för att man är bortrest, och på semestern känns det förmodligen minst lika viktigt att ta bort dem.

Tvins Flawless Finishing Touch tar ingen plats alls i resväskan eller necessären, och du behöver inte spendera hela semestern på att ta bort hårstråna - bara några sekunder.

Tvins Flawless Finishing Touch

Tvins Flawless Finishing Touch är anpassad för läppen, hakan, kinderna, och för små fjun. Ett stort plus är även att den är skonsam mot huden och ger ingen rodnad eller irritation som så många andra produkter kan ge.

Och den är verkligen smärtfri, precis som utlovat, den känns inte alls. Den är uppladdningsbar, så man behöver inte byta batterier titt som tätt och lägga en massa pengar på det.

Det är förstås en fördel, även om en del kanske tycker att det känns besvärligt att behöva hålla reda på laddaren och komma ihåg att ladda den. Vi ser dock främst fördelar med att den är uppladdningsbar, eftersom det blir både enklare och smidigare i längden.

Priset

Det finns verkligen många fördelar med den här produkten, och det är förståeligt att den är så populär. Vi kan egentligen bara hitta en negativ sak med den, nämligen att den är en aning dyr.

Inte överdrivet egentligen, men det finns väldig många liknande produkter som är billigare. De flesta är dessutom identiska med denna, utseendemässigt, men kostar bara hälften eller en tredjedel av vad denna kostar.

Tvins Flawless Finishing Touch

Vad det gäller kvalitet och livslängd så vet man dock inte om de är likvärdiga även där, eller om de är sämre - eller kanske bättre. Oavsett vilket så finns det billigare alternativ, även om den här är väldigt bra och faktiskt mycket prisvärd.

Vad ska man tänka på när man köper hårborttagningsprodukter?

När man ska köpa någon form av hårborttagning till ansiktet bör man tänka på att det finns många olika produkter att välja mellan, och att det är individuellt vad som fungerar bäst och vad man själv föredrar. Alla produkter har olika för- och nackdelar.

Tvins Flawless Finishing Touch och liknande hårborttagare har främst fördelar - de är smidiga, lätta att använda, går fort att använda, är helt smärtfri och irriterar inte huden. Men med det sagt kan man ändå föredra någon annan metod.

Hårborttagningskräm har till exempel fördelen att hårstråna tar längre tid på sig att växa ut igen, och har man tur så kommer stråna då mer och mer sällan och blir allt tunnare och färre.

Den metoden är ganska kladdig och omständlig, tar lite tid, och kan irritera huden - speciellt om man har känslig hud. Dessutom kan det kännas som lite väl mycket besvär för enstaka hårstrån.

En pincett är förmodligen det första steget för de flesta, innan man testar något annat. Det kan gå relativt fort, och det tar ett tag innan hårstrået kommer tillbaka. Men det kan även vara lite svårt att få tag i hårstrået, och det är långt ifrån smärtfritt.

Det gäller helt enkelt att hitta en metod som fungerar bra för en själv, som sagt, och att utgå ifrån vad man själv tycker är viktigt.

Om man vill använda en metod som inte behöver upprepas så ofta utan ger ett långvarigt resultat, då kanske hårborttagningskräm eller pincett är ett bra alternativ — eller vaxning.

Tvins Flawless Finishing Touch

Om man vill ha en smärtfri metod så är dock varken pincett eller vaxning ett bra alternativ, speciellt inte det sistnämnda. Om man utgår från priset så är pincett det klart billigaste valet.

Tvins Flawless Finishing Touch är dyrare än till exempel vax och hårborttagningskräm i inköp, men blir billigare i längden eftersom det inte tillkommer några kostnader. Så utgå ifrån ditt eget behov och vad du själv föredrar.

Vem passar Tvins Flawless Finishing Touch för?

Tvins Flawless Finishing Touch passar för den som vill ha en smärtfri, enkel, och snabb hårborttagning. Den passar alla, oavsett hudtyp och även om man har känslig hud.

Den kostar dock några hundra att köpa, så för den som söker en billigare metod så är det kanske inte det bästa valet - även om den blir billig i längden.

Dessutom finns det liknande produkter till ett lägre pris, vilket kanske kan vara ett alternativ för den som vill använda denna metod, men tycker att just denna är för dyr.

Fördelar

 • Liten och smidig.
 • Enkel att använda.
 • Praktisk inbyggd lampa.
 • Helt smärtfri hårborttagning.
 • Går snabbt att använda.
 • Snygg design.
 • Laddningsbar.
 • Varsam mot huden.
 • Säker att använda.
 • Mikroskopisk precision.

Nackdelar

 • Möjligtvis en aning dyr.

Produktfakta

 • Produktnamn: Tvins Flawless Finishing Touch
 • Typ: Ansiktstrimmer
 • Strömkälla: Uppladdningsbart batteri
 • Egenskaper: Hypoallergena blad, smärtfri, uppladdningsbar, inbyggd lampa

Sammanfattning

Tvins Flawless Finishing Touch är en väldigt smart liten trimmer med många fördelar. Den är enkel att använda, helt smärtfri, går snabbt att använda och den irriterar inte huden. Den är liten och smidig och lätt att ta med sig, den tar ingen plats alls i väskan.

Det tar verkligen bara några sekunder att bli av med ett irriterande hårstrå, och tack vare att den kan användas dagligen så kan man även undvika att hårstråna hinner växa ut igen. Den är uppladdningsbar, och dessutom väldigt snygg. Ja, listan kan göras hur lång som helst.

Några egentliga nackdelar hittar vi egentligen inte. Kanske är den en aning dyr, med tanke på att det finns nästan identiska produkter som kostar betydligt mindre, men huruvida de håller samma kvalitet kan vi inte svara på.

Det här är ändå helt klart en prisvärd produkt, och även om den kostar några hundra i inköp så kan man ändå spara in det i längden eftersom man inte behöver köpa något mer sedan - inte ens batterier.

Kanske passar inte denna metod för alla, men den som vill ha en praktisk trimmer som är enkel och snabb att använda lär inte bli besviken.

Författare
Malin Olofsson
Det var jag som grundade Skönhetslandet 2017 men nu, 2021, har Evolving Media tagit över sidan och jag är inte längre involverad.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte dagens deals