Recension: Veet Beauty Styler – Trimning när den är som bäst

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Författare
Malin Olofsson

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

8/10
PRIS
7/10
LIVSLÄNGD
9/10
DESIGN
7/10
KVALITET

Köpguide

Det finns många olika sätt att ta bort oönskat hår från ansikte och kropp. Vax, laser, rakning, hårborttagningskräm, och så vidare. Alla metoder har sina fördelar, men också sina nackdelar.

Resultatet skiljer sig en del mellan olika metoder, och likaså hur länge håret håller sig borta - och, inte minst, hur bekväm metoden är att använda.

En del är tidskrävande, andra är smärtsamma, och tyvärr verkar det omöjligt att hitta en metod som är smärtfri och snabb och ger såväl perfekt som långvarigt resultat utan att kosta en förmögenhet.

Istället får man utgå från vad man tycker är viktigast; smärtfritt, smidigt, snabbt, billigt, eller kanske långvarigt resultat.

Veet Beauty Styler

Ett smidigt sätt att ta bort oönskat hår på mindre partier, så som bikinilinjen eller när man fixar ögonbrynen, är en trimmer. Det går snabbt och det är enkelt, speciellt när man har gjort det några gånger och fått till en bra teknik.

Det är också billigt, eftersom en trimmer sällan är särskilt dyr - men det finns förstås undantag. Så vad är nackdelen? Ja, möjligtvis att håret ofta växer ut relativt fort igen, som vid all rakning.

Å andra sidan så går det fort och enkelt, så det spelar ingen större roll att man behöver göra om det med jämna mellanrum. Sedan finns det förstås bättre och sämre trimmers, eller stylers som de också kallas. Så det gäller att hitta rätt.

Vi har kollat närmare på en sådan - Veet Beauty Styler. Ett perfekt redskap när man behöver fixa ögonbrynen, trimma bikinilinjen, eller vill ta bort oönskat hår någonstans på kroppen eller i ansiktet.

Men hur bra är Veet Beauty Styler? Är den prisvärd? Vi ska helt enkelt försöka svara på om det här är ett bra val om man vill köpa en trimmer, eller om det är bättre att välja ett annat märke.

Du kommer också att få veta vad man bör tänka på när man ska köpa en trimmer, och just vem denna passar för. Kanske är det helt rätt val för just dig? Fortsätt läsa så får du veta!

Veet Beauty Styler

Vi besvarar den stora frågan direkt: Ja, det här är verkligen en bra trimmer. Men den kan ha lite svårt att klara av grövre eller längre hårstrån och även partier med mycket hår.

Om man använder den till mindre områden, med färre hårstrån så fungerar den dock utmärkt. Att fixa ögonbrynen eller bikinilinjen går alldeles utmärkt.

Och visst går det även att använda den till benen, men det kan ta väldigt lång tid. Och den kan även lämna lite stubb, så helt bra resultat blir det inte på just benen. Resultatet blir likvärdigt med det man får av en rakhyvel, men det tar betydligt längre tid.

Så vi rekommenderar den främst till ögonbryn och bikinilinje. Men här finns det dock lite varierande åsikter. En del tycker inte att den fungerar särskilt bra till bikinilinjen. Andra tycker att det är svårt att använda den till ögonbrynen, eftersom man kan råka ta för mycket och även få irriterad hud.

Veet Beauty Styler

Det gäller helt enkelt att vara försiktig, speciellt i början. När man har använt den ett tag så vet man hur man ska göra, och då går det snabbt och smidigt att få till det.

Så det är absolut en smart och användbar produkt. Ett stort plus är tillbehöret, som gör trimmern till en liten rakapparat som kan användas på lite större områden.

Även här kan man prova sig fram för att se vilket munstycke som man tycker passar bäst vart, för den är lite av en smaksak. Den här har flera användningsområden, och är väldigt smidig och lätt att ta med.

Priset

Och när det gäller priset så finns det verkligen ingenting att klaga på. Normalpriset ligger omkring ett par hundra, men ofta går det att hitta den för hälften. I den här prisklassen är det här förmodligen den absolut bästa trimmern, men även om man bortser från priset så ligger den någonstans i toppen.

Så om du vill ha en trimmer som inte kostar allt för mycket så är denna ett utmärkt val. Speciellt om du främst ska använda den till ögonbryn eller bikinilinjen - eller om du har tillräckligt med tålamod för att även använda den på benen.

Vad ska man tänka på när man köper en trimmer?

Om man ska köpa en trimmer, eller beauty styler, så är det viktigt att tänka på vart man främst ska använda den. Ögonbrynen? Bikinilinjen? Benen?

Om den främst ska användas på benen så kan det vara bättre att välja en rakapparat eller epilator, eftersom det går snabbare och resultatet oftast blir bättre. Till ögonbryn, bikinilinje och andra mindre områden så fungerar oftast en trimmer bra.

Veet Beauty Styler

Men olika trimmers kan fungera olika bra på olika områden, så lägg gärna lite tid på att läsa beskrivningar och recensioner. Kolla även på hur munstycket är utformat, och om det finns några tillbehör som passar bra för just det området.

Vem passar Veet Beauty Styler för?

Veet Beauty Styler passar bra för den som vill ha en smidig och lättanvänd trimmer för till exempel ögonbryn, bikinilinje eller andra mindre områden.

Den passar även bra om man vill ha en smidig trimmer, en trimmer med flera munstycken som kan användas på flera olika sätt, eller om man inte vill spendera allt för mycket pengar. Köper man en Veet Beauty Styler så får man en bra trimmer, till ett lågt pris.

Vi tycker att den passar bäst att användas till ögonbrynen. Visst måste man vara försiktig och ta det långsamt, men när man har använt den några gånger så vet man exakt hur man ska göra, och då går det snabbt och enkelt.

Fördelar

 • Enkel att använda.
 • Ger bra resultat på kort tid.
 • Bra tillbehör.
 • Lågt pris.
 • Smidigt format.

Nackdelar

 • Kan lämna kort stubb.
 • Lite svårare att få bort längre och grövre hårstrån, speciellt om det är mycket hår.

Produktfakta

 • Produktnamn: Sensitive Precision Beauty Styler
 • Tillverkare: Veet
 • Produktkategori: Ansiktstrimmer
 • Tillbehör: Rengöringsborste, utbytbart huvud
 • Antal tillbehör: 4 stycken
 • Antal inställningar: 1
 • Färg: Vit/rosa
 • Strömkälla: Batteridriven (LR6/R6, AA)
 • Laddningsbart batteri: Nej
 • Funktioner: För våt och torr användning, lampa, löstagbart rakhuvud, medföljande bikini-tillbehör

Sammanfattning

Veet Beauty Styler är ett väldigt bra redskap för att till exempel fixa ögonbrynen, eller ta bort lite hårstrån någon annanstans. Dock klarar den inte grövre och längre hår, eller partier med mycket hår, men det kan man inte heller förvänta sig av en liten trimmer i den här prisklassen.

Om man vill ta bort mer hår, längre hår, eller grövre hår så finns det bättre alternativ. Men annars är det här ett väldigt bra val om man ska köpa en trimmer, speciellt om man främst ska använda den till ögonbrynen - för där är denna perfekt!

Författare
Malin Olofsson
Det var jag som grundade Skönhetslandet 2017 men nu, 2021, har Evolving Media tagit över sidan och jag är inte längre involverad.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte dagens deals