Recension: Xlash Eyelash Serum – Ett vårdande medel för långa fransar

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Författare
Malin Olofsson

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

8/10
PRIS
7/10
LIVSLÄNGD
7/10
DESIGN
7/10
KVALITET

Köpguide

Långa, fylliga, vackra ögonfransar. En del har turen nog att bara ha sådana perfekta ögonfransar, medan andra inte har det. Och många är de som drömmer om de där perfekta ögonfransarna, antagligen fler än vad du tror.

Den som har långa ögonfransar som är perfekta i andras ögon drömmer kanske om fylligare ögonfransar och tvärtom. Men kan man få tjockare och längre ögonfransar? Går det verkliga att påverka? Ja, det gör det faktiskt.

Xlash Eyelash Serum

Ögonfransserum har funnits ett tag nu och idag finns det faktiskt de som fungerar. Men hur vet man då vilka som fungerar, och vilka som är fullkomligt verkningslösa?

Med tanke på att en del av alla produkter på marknaden är relativt dyra så vill man förstås inte köpa serum efter serum som inte gör någonting alls. Vi har kollat närmare på Xlash Eyelash Serum och tagit reda på allt du vill veta, och lite till.

Du kommer att få veta mer om priset och hur prisvärt det är, vilka för- och nackdelarna är, hur man använder produkten, vad man ska tänka på och inte minst - om det fungerar. För det är ju det ni framför allt vill veta, eller hur? Här får ni svaret.

Xlash Eyelash Serum

Det finns som sagt en hel olika ögonfransserum att välja mellan idag, men de ger olika bra resultat. En del fungerar inte alls, andra kan ha viss effekt - och sedan finns det några som fungerar väldigt bra.

Men man bör ändå komma ihåg att resultatet varierar en del mellan olika personer, och även om en produkt fungerar så gör den kanske inte det för alla.

Om vi ska börja med att presentera Xlash Eyelash serum så kan vi berätta att den finns i två storlekar, 3 ml och 6 ml. Den mindre räcker i ungefär 2,5 - 3 månader och den större i 5 - 6 månader.

Den mindre varianten är ett bra val första gången man köper produkten, innan man vet om den fungerar för en själv och hur bra den fungerar. Innan man vet om man vill fortsätta använda serumet, helt enkelt.

Xlash Eyelash Serum

Om det ger ett bra resultat och man vill fortsätta, då kan däremot den större förpackningen vara ett bra val. Prismässigt blir det nämligen betydligt billigare.

Förutom serumet så erbjuder Xlash även en mascara, och även den ska vårda ögonfransarna och kunna göra dem längre. Mascaran kan användas istället för serum, eller som komplement - eller så kan man gå över till mascaran efter ett par månader med serum.

Vi kommer dock inte att gå in närmare på mascaran, så hur väl den fungerar låter vi vara osagt. Men det kan ändå vara bra att veta att den finns, som ett alternativ eller som ett komplement.

Hur använder man Xlash Eyelash Serum?

Så hur använder man då serumet? Det är faktiskt väldigt enkelt. Lämpligast är att använda det på kvällen innan man går och lägger sig. Man applicerar då serumet längst med den övre ögonfransraden, intill rötterna.

Det räcker med att använda serumet för de övre ögonfransarna, men en del använder dem även för de undre och det kan man förstås göra om man vill.

Detta ska man sedan göra en gång om dagen i minst 28 dagar, men gärna två månader. En del kommer att se resultat snabbt och för andra kan det dröja ett par månader. Om du är nöjd med resultatet efter en månad eller en och en halv så räcker det förstås.

Därefter ska du fortsätta använda serumet en till tre gånger i veckan för att bibehålla resultatet. Om du slutar använda serumet så kommer du alltså att förlora den nya längden och tjockleken.

En gång i halvåret bör du dock göra ett uppehåll, eftersom ögonfransarna annars kan vänja sig vid serumet och då försvinner effekten. Om du märker att effekten försvinner kan du alltså göra ett uppehåll på någon månad, innan du fortsätter igen.

Det bästa med produkten, enligt oss, är att den är vårdande. Det är egentligen ingen ögonfransförlängning eller något som är onaturligt och kan vara skadligt för ögonfransarna. Tvärtom. Det ger ögonfransarna näring och tack vare det kan de själva växa sig tjocka och långa.

Det handlar egentligen inte om att göra ögonfransarna längre, utan om att göra dem välmående och vårda dem. Och tack vare att dom mår bättre så blir de vackrare. Det tycker vi är väldigt positivt!

Fungerar Xlash Eyelash Serum?

Men den stora frågan är förstås; fungerar Xlash Eyelash Serum? Ja, det gör det faktiskt! Som sagt så varierar effekten mellan olika personer, och det finns inget serum som fungerar för precis alla. Men det här serumet fungerar, åtminstone för väldigt många.

Så om man är nyfiken på att testa ett ögonfransserum så kan detta definitivt vara ett bra val, för sannolikheten är stor att det faktiskt fungerar.

Xlash Eyelash Serum

Man kan dock behöva ge det lite tid, för ibland kan det som sagt ta ett par månader innan man ser någon skillnad. Men det är inte säkert, en del kan se skillnaden redan efter ett par veckor och är nöjda med resultatet de fått efter en månad.

Priset

Prismässigt finns det egentligen inte så mycket att säga. Att det fungerar gör det förstås extra prisvärt - en produkt som inte alls fungerar är ju knappast prisvärd, oavsett vad den kostar. Men det här serumet har dessutom ett relativt lågt pris.

Visst finns det några billigare märken, men huruvida de fungerar eller inte låter vi vara osagt. Det här kan vara det bästa, eller ett utav de bästa, ögonfransserumet på marken och ändå är priset relativt lågt.

Köper man den större förpackningen så blir det ännu billigare, i längden. Det som kan göra det lite kostsamt i längden är att man måste fortsätta använda serumet en eller några gånger i veckan, hela tiden, för att bibehålla resultatet.

Men detsamma gäller förmodligen alla serum, det är trots allt näring som man tillför ögonfransarna och om man slutar tillföra näring så är det ganska självklart att effekten försvinner.

Och med tanke på att man bara behöver använda det en till tre gånger i veckan, och gärna göra en månads uppehåll var sjätte månad, så blir det ändå inte överdrivet dyrt.

Speciellt inte om man använder den större förpackningen, som inte kostar mycket mer än den mindre, men innehåller det dubbla.

Vad ska man tänka på när man köper ögonfransserum?

När man ska köpa ögonfransserum är det viktigt att komma ihåg det vi nämnde tidigare, att det är individuellt hur väl de fungerar. Sedan finns det förstås även en del som inte alls fungerar. Välj gärna ett serum som fungerar för många andra.

Även om det inte är någon garanti för att det kommer fungera för dig, så är det ändå mer troligt att det kommer fungera än om du väljer ett serum som inte fungerar för någon alls.

Läs gärna recensioner innan, flera olika och på olika sidor. Och fråga vänner och bekanta, om du känner någon som kan ha testat ögonfransserum.

Xlash Eyelash Serum

Sedan handlar det mycket om att prova sig fram, kanske hittar du rätt direkt, kanske måste du testa några olika innan du hittar ett som fungerar. Köp gärna en mindre förpackning om det finns, tills du vet om det fungerar.

Och kom ihåg att ge det lite tid, man ser sällan någon skillnad efter en vecka och det är inte alla som gör det efter en månad heller. Men om det inte har hänt något alls efter två månader så kan det vara dags att prova ett annat märke.

Vem passar Xlash Eyelash Serum för?

Xlash Eyelash Serum passar för den som vill ha ett vårdande serum med många bra egenskaper. Det passar för den som vill ha ett serum som är enkelt att använda.

Det passar för den som inte vill betala en förmögenhet för att få vackrare ögonfransar. Ja, det passar för de flesta helt enkelt. Om det fungerar för just dig är förstås svårt att säga, för att veta det så måste du helt enkelt testa det.

Fördelar

 • Ger oftast resultat efter bara några veckor.
 • Säker att använda.
 • Ökar tjockleken, längden, och volymen på ögonfransarna.
 • Ger i genomsnitt hela 69,3 procents längre ögonfransar!
 • Ger fransarna näring.
 • Är dermatologiskt testad.
 • Finns i större förpackning med 6 ml, och om man använder produkten regelbundet så blir det förstås billigare att köpa större förpackning.
 • Enkel att använda.

Nackdelar

 • Kan för en del ta upp till ett par månader innan man ser någon skillnad.
 • Behöver användas kontinuerligt för att bibehålla resultatet.
 • Om ögonfransarna vänjer sig vid produkten så slutar den fungera, och man måste göra uppehåll någon månad.

Produktfakta

 • Tillverkare: Xlash
 • Produkttyp: Fransnäring
 • Mängd: 3 ml
 • Egenskaper: Dermatologiskt testad, ej testad på djur, vitaminrik
 • Förpackning: Applikatorborste
 • Konsistens: Flytande

Sammanfattning

Xlash Eyelash Serum är ett ögonfransserum som ger ögonfransarna näring. Resultatet blir längre och tjockare ögonfransar med mer volym. Och det här ögonfransserumet fungerar faktiskt.

Resultatet varierar förstås mellan olika personer, men för väldigt många fungerar den. Det kan dock ta upp till ett par månader innan man ser någon skillnad, i värsta fall, men för andra tar det bara ett par veckor.

Produkten är väldigt enkel att använda. Det går snabbt och smidigt att applicera serumet, och det används en gång per dag till en början.

Efter ett par månader är det dags att trappa ned och applicera serumet en till tre gånger i veckan istället, för att bibehålla resultatet.

Var sjätte månad bör man göra ett uppehåll på en månad, för att ögonfransarna inte ska vänja sig vid produkten och sluta fungera. Detta kan man även göra om man märker att den fungerar sämre.

Så ja, vi tycker definitivt att Xlash Eyelash Serum fungerar - och det tycker väldigt många andra också. Och det är definitivt en prisvärd produkt, speciellt med tanke på hur bra den fungerar.

Det finns både billigare och dyrare ögonfransserum, men förmodligen finns det inte många som är lika bra som detta.

Vill man att det ska bli ännu mer prisvärt, och billigare i längden, så väljer man den större förpackningen. Den är inte särskilt mycket dyrare, men innehåller dubbelt så mycket serum.

Författare
Malin Olofsson
Det var jag som grundade Skönhetslandet 2017 men nu, 2021, har Evolving Media tagit över sidan och jag är inte längre involverad.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte dagens deals