Bästa LED-lampan till naglar 2024 – Säker lampa för snabba salongsnaglar hemma

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Författare
Malin Olofsson

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Om du vill uppnå salongnaglar på egen hand hemma, utan att utsätta dig själv för strålning eller farlig värme, är en led-lampa för naglar en passande investering för dig! 

Till skillnad från en UV-lampa blir en nagellampa med LED-ljus inte alls lika varm, den är säker att använda, och så är den mycket snabbt och effektiv på att härda ditt nagellack. 

Med andra ord kan du få mycket fina och hållbara resultat utan att besöka en nagelsalong. Oavsett hur ofta du målar dina naglar hemma kommer du se stora skillnader i resultatet. Vi har samlat allt du behöver veta om LED lampa för naglar, där vi även tipsar om de bästa modellerna på marknaden. Happy reading! 

Förbättra ditt nagel-game med en led-lampa 

Det har aldrig varit så populärt och trendigt att gå omkring med perfekt fixade naglar som det är idag. Jag tycker man ser det överallt; på instagram, facebook, youtube, i tidningar, i reklamer… Det verkar som att alla har tillräckligt med ledig tid (och en tillräckligt stor budget) för att boka in ett lyxigt besök hos en nagelsalong. 

Tack vare uppkomsten av led-lampan är det idag möjligt att fixa sina naglar på egen hand hemma, utan att behöva exkludera det hållbara och fina resultatet som du får hos en expert. Trots att du kanske inte själv är ett proffs på att måla naglarna så är det ett faktum att en nagellampa med LED-ljus kommer förbättra ditt resultat avsevärt. 

Nagellampan som gör skillnad

Utöver att en led-lampa ser till att ditt nagellack härdar bättre och snabbare kommer den även göra stor skillnad när det kommer till finish och hållbarhet. 

Oavsett om du använder nagellack, gelpolish eller andra dekorativa tillbehör kommer LED-ljuset i lampan skapa en slags skyddande hinna utanpå lacket som gör att ytan blir jämnare, tål mer och varar längre. 

På så sätt kan du uppnå salongsliknande, proffsiga och snygga resultat utan att behöva besöka en salong. Det innebär både att du sparar tid, pengar och energi, samtidigt som din nagellampa också är en investering på sikt. Lampan kan användas av såväl nybörjare som proffs, hemma eller på salong helt beroende på hur din situation ser ut. 

Trots att det är en något kostsam investering kan vi lova dig att det är värt det. En led-lampa är också mycket enkel att använda och kommer med smarta funktioner som underlättar. Din nagellampa kommer utan tvekan gör stor skillnad för ditt nagel-game!

Vår favorit inom kategorin av nagellampa med LED-ljus är vår lyxiga premiumvinnare NeoNail Smart Set Exclusive LED-lampa 36 W/48 W

I mellanklassen valde vi Le Mini Macaron Manicure Kit då du får ett komplett kit av hög kvalité till ett mycket bra pris. Är du på jakt efter ett riktigt billigt alternativ kan vi rekommendera vår smidiga budgetvinnare Tuhimo Mini nagellampa 6W med LED och UV.

För dig som vill investera i en mini LED-lampa passar vår specialare L.Y.X Cosmetics Lachrome 1-Fingers Ledlampa perfekt! Det finns en modell för alla.

Våra favoriter

Idag finns det en hel del olika modeller av LED-lampa för naglar på marknaden. Därför har vi samlat de modellerna som anses vara bästa led-lampa just nu, där vi rankar såväl favoriter och vinnare som utmanare.

Premium: NeoNail Professional Smart Set Exclusive LED-Lampa 36 W/48 W

Här har vi ett mycket exklusivt nagelkit för dig som vill testa på att göra egna gelenaglar hemma. NeoNail Smart Set kommer med en smart LED-lampa, flera nagellack i olika nyanser, rengöring och diverse verktyg. 

Trots att priset är mycket exklusivt anser vi att det är värt det - samtliga produkter i kitet håller hög kvalité och funkar verkligen bra tillsammans. Dessutom får du allt du behöver för att lyckas. Vi är nöjda med denna premiumvinnare!

Fördelar

 • Lyxigt kit med allt du behöver
 • Effektiv LED-lampa med låg energiförbrukning
 • Ger fina resultat

Nackdelar

 • Dyr

Mellan: Le Mini Macaron Manicure Kit

För dig som vill köpa något lite mer prisvärt kan vi verkligen rekommendera det här kitet, Le Mini Macaron. Här får du nämligen en riktigt bra LED nail dryer, ett gellack med matchande färg, samt diverse olika tillbehör för ditt nagelfix. 

Lampan är kraftfull och jobbar effektivt för att ge önskvärda resultat oavsett var du är. Att använda detta kit är också mycket enkelt, och hållbarheten är långvarig. Dessutom är designen på kitet så otroligt gulligt!

Fördelar

 • Intensivt UV och LED ljus
 • Riktigt snygg och användarvänlig
 • 3 olika lägen

Nackdelar

 • Dyr
 • Tar en stund att komma igång

Budget: Tuhimo Mini Nagellampa 6W med LED och UV

Att du måste köpa dyra saker för att få hög kvalité är ett falskt påstående, något som denna LED-lampa bevisar! Här får du en mycket praktisk och smidig mininagellampa, som trots sin storlek fungerar väldigt bra. 

Dessutom kommer den till ett riktigt förmånligt pris. Tack vare att lampan verkar med både LED och UV-ljus ger den fina resultat med snabb härdningstid och hållbar effekt. Säker att använda och med lång livslängd är det ett bra köp!

Fördelar

 • Väldigt billig
 • Enkel och smidig att ta med
 • Låg energiförbrukning

Nackdelar

 • Måste kopplas in för användning
 • Tråkig design
 • Väldigt enkel – saknar många funktioner

Special: L.Y.X Cosmetics Lachrome En-fingers Ledlampa

Vår specialare i det här testet är Lachrome en-fingerslampa för nagellack. Detta ses inte så ofta på marknaden! Däremot funkar den bra för det – smidig att ha med sig, intensivt ljus och tydlig timer. 

Designen är dock rätt tråkig, och priset något högt. Men å andra sidan så enkelt att alltid ha med sig utan att lampan tar upp någon plats! Den funkar även med en del olika lack, vilket är en fördel för dig som gillar att experimentera med olika Gel polish för att skapa Gel nails.

Fördelar

 • Nätt och liten storlek
 • Effektivt ljus
 • Timer

Nackdelar

 • Dyr
 • Tråkig design
 • Tar lång tid att göra färdigt naglarna

Vad är en Led-nagellampa?

En led-nagellampa är kort och gott en nagellampa som producerar LED-ljus vid användning. Att man vill använda en ledlampa när man målar sina naglar beror på att det kraftiga ljuset härdar naglar på ett helt annat sätt än om de får torka i luften. 

Ljuset lägger sig som en hinna på nagellackets yta, vilket i sin tur gör att lacket både torkar snabbare och härdar bättre. Resultatet blir alltså både snyggare, mer hållbart och mer tåligt, oavsett vilket gellack du använder och hur du skapar din stil. Detta utan att du behöver besöka en salong. 

Med en LED-nagellampa kan du förvänta dig ett fint resultat i åtminstone en vecka – du slipper ägna flera timmar åt att måla naglarna där nagellacket sen ändå bara flagnar, skavs bort eller lossnar redan efter en dag. 

En gelnagel håller sig hel, jämn och fin mycket längre än så! En led-lampa är inte heller farlig att använda, och det går snabbt.

Vilken watt på LED-lampa för naglar är bäst?

Vid köp av nagellampa med LED-ljus är det inte helt ovanligt att du som nybörjare inte har koll på det här med watt och ljusstyrka. Många tror att lampans watt är det som avgör hur starkt ljuset verkar, det vill säga hur mycket LED-ljus som produceras vid användning. Däremot är det ett felaktigt påstående.

Watt är endast ett mått på hur mycket el din nagellampa gör av med vid användning. En nagellampa med 48W drar mindre el än en lampa med 80W, men det behöver ändå inte betyda att den med 48W är svagare än den med 80W. Nagellampans kraft och härdning bestäms av hur många LED-lampor den har. 

Med andra ord kan det vara bra att köpa en nagellampa som har rätt låg watt, det vill säga om du inte vill att den ska dra överdrivet mycket el vid användning. Ska du använda din nagellampa enstaka gånger spelar det kanske ingen större roll, men för mer konsekvent bruk bör du ha det i åtanke. En LED-lampa med högre watt riskerar också att bli något varmare.

Vilket nagellack kan jag använda med LED-lampa?

För att resultatet av din LED-lampa ska bli så bra som möjligt är det viktigt att du använder dig av ett nagellack som är specifikt anpassat för just LED-ljus. I de fallen pratar man då oftast om specifika gellack, även kallat gelpolish eller gel-nagellack. 

Sådana nagellack är utformade med en speciell formula som möjliggör för dem att härda vid kontakt med LED-ljuset. De är ofta lite tjockare, fylligare och lite ”segare” för att ge denna skyddande, hårda yta. Använder du vanliga nagellack, det vill säga sådana som inte är anpassade för nagellampor, kommer effekten inte alls bli densamma. 

Ska du måla naglarna och använda en nagellampa med LED-ljus bör du alltså köpa specifika gellack eller gelpolish utformade för det. Somliga lack kan användas för både LED-ljus och UV-ljus, medan andra är anpassade för endast LED lampa eller UV- lampa.

Utbudet av diverse olika gel nagellack är dock otroligt stort idag även för hemmabruk. Du behöver alltså inte känna dig begränsad i ditt nagelmålande trots att du inte kan använda ”vanliga” lack. Här tipsar vi om bästa gellacket för dig som vill få hållbara, snygga och glänsande naglar hemma!

Är LED- eller UV-nagellampa bättre?

I frågan om LED-lampa eller UV-lampa för naglar är bäst är det något svårt att ge ett direkt svar utan att räkna in diverse faktorer. Om vi däremot kollar på dess helhet så skulle vi, bland många andra, säga att LED-nagellampa är det bästa alternativet för hemmabruk. 

Det då en nagellampa med LED-ljus inte riskerar att bli överhettad, samtidigt som ljuset  inte är farligt för dig som användare. LED-ljus är nämligen ett konstgjort ljus som ofta används i våra hem, på kontor eller i skolor – helt ofarligt och mycket användbart. UV ljus är istället en något mer intensiv ljusform som kan bli väldigt varmt. 

Men, trots att LED-ljus är ”mildare” än UV ljus är led-lampor mer effektiva när det kommer till att härda nagellacket. Med andra ord är en LED lampa både säkrare och tryggare att använda, samtidigt som du får bättre effekt och mer hållbara resultat snabbare. 

UV-lampa för naglar används dock ofta på salonger, och funkar även bra hemma om du föredrar det. Här hittar du våra favoriter av UV-lampa för hemmabruk! Tänk bara på att LED-ljuslampor har en väldigt lång livslängd vilket innebär att de sällan behöver bytas ut. Denna egenskap gäller dessvärre inte UV-nagellampor.

Vilken LED-lampa är bäst för Polygel?

Polygel är den nyaste och mest moderna formen av gellack för naglar. Det är ett mångsidigt lack som möjliggör för dig att både förstärka och förlänga dina egna naglar med hjälp av en nagellampa. 

Tack vare att även denna typ av förstärkande nagellack blivit så populärt finns det idag en del nagellampor med både LED-ljus och UV-ljus som funkar med polygel. Många av de nagellampor som finns idag är även utformade för att erbjuda mångsidig användning för de flesta nagellackstyper, polygel inkluderat.

Hur väljer jag en LED-nagellampa?

Med tanke på att det finns en del olika modeller av LED-nagellampa att välja mellan idag kan det vara något svårt att veta vilken du ska köpa. Det speciellt om du är nybörjare på ämnet och inte riktigt har koll på vilken lampa som passar bra, vilka funktioner som är nödvändiga och vad som är prisvärt. 

För att hittar rätt LED-lampa för dig är det viktigt att du utgår ifrån dessa punkter:

 • Pris
 • Användningsområde 
 • Funktioner och storlek
 • Ljus

Viktiga egenskaper att utgå ifrån:

 • Pris 

Priset på en nagellampa är inte bara avgörande för att du ska känna att ditt köp var en investering för dig, det vill säga i förhållande till din budget. Det är också avgörande för lampans kvalité, funktioner och möjliga användningsområden. 

Däremot finns det LED-lampor i alla olika prisklasser att hitta, så det finns ofta något för alla behov och önskemål. 

 • Användningsområde

Detta är den punkt som är avgörande för både användning, resultat och hur bra lampan passar för dig. 

Somliga lampor kan exempelvis endast användas med vissa nagellack, medan andra är mer flexibla och mångsidiga. Här bör du också utgå från om den ska användas hemma eller på salong, samt om du har olika nagellack eller redskap sen tidigare som ska funka med lampan.

 • Funktioner och storlek

Där kommer också punkten om funktioner och storlek in i bilden. Olika nagellampor med LED-ljus har olika funktioner. Vanligen kommer de med både timerinställningar, display, nageltork och bra ljus, medan det vissa gånger saknas något av detta. 

Vad gäller storlek är det bäst att utgå från önskad användning. Vill du kunna ta med dig din lampa bör storleken vara något mindre och bärbar, medan användning hemma eller på salong kräver en något mer stabil och rejäl lampa. 

 • Ljus

Sist men inte minst bör du vid köp av led-lampa för naglar se över vilket ljus som passar bäst. Det finns lampor med både LED-ljus och UV-ljus, samt lampor som bara producerar vardera ljus på egen hand. 

Ofta är de olika alternativen olika bra beroende på vilket nagellack du använder. Vissa ljus funkar bra både för gellack, polygel, akrul och schellack, medan andra är bättre för ett specifikt lack.

Är LED-nagellampor säkra?

Den främsta fördelen med LED-nagellampor är just att de är mycket säkra att använda. I och med att dess ljus är konstgjort innebär det att det varken innehåller strålning, miljöfarliga ämnen eller är skadligt för oss. LED-ljus anses alltså vara ofarligt och är helt säkert både för hud, naglar, ögon och kropp. 

I och med att en LED-lampa har utformats med vissa specifika egenskaper och funktioner är det många gånger ett av de bättre alternativen. LED-nagellampor blir inte överhettade, sänder inte ut skadligt ljus och ger fina resultat för naglarna. Lampan behöver sällan bytas ut, vilket är fördelaktigt både för dig, din ekonomi och vår miljö.

Våra favoriter – Bästa led-lampa för naglar

Om du är intresserad av vilka led-lampor som är våra favoriter är denna avdelning för dig! Här har vi samlat bästa led-lampa för naglar i alla kategorier, så att du kan hitta en egen favorit oavsett budget. 

För att välja ut våra vinnare har vi utgått från mängder av kundrecensioner, granskat betyg och omdömen, tagit del av ett flertal tester och gått in på djupet i olika köpguider. 

Vi har också själva läst igenom samtliga produkttexter för att få en bild av vad produkten faktiskt innehåller, har för funktioner och hur användning ska gå till, för att sen kombinera det med olika betyg och användarrecensioner. Noggrann research ligger bakom våra val.

Premium: NeoNail Professional Smart Set Exclusive LED-Lampa 36 W/48 W

För dig som vill investera i ett lyxigt och komplett kit för dina stylade klor kan vi verkligen rekommendera det här kittet från NeoNail. Som premiumvinnare i vårt test anser vi att hela kitet håller genomgående hög kvalité, där både LED lampa, nagellack och verktyg bidrar till fina resultat oavsett användare.

Till att börja med får du här en elegant låda fylld med allt du behöver. I denna hittar du inte minst en mycket bra LED-lampa där du kan variera mellan 36W och 48W vid användning. Trots att den är effektiv och härdar naglarna bra drar den alltså inte så mycket el. Din nagellampa kommer också med en praktisk LCD-display.

Utöver ett fint kit med bra lampa får du med ett flertal fina nagellack som ger riktigt bra resultat under ljuset. Dessa kommer i flera färger för varierande användning. Du får också med ett bas- och topplack för extra hållbara och tåliga resultat med fin yta. 

Som pricken över i:et innehåller detta kit både rengöring och en del verktyg som underlättar då du ska skapa riktigt fina naglar. Som sagt är kitet rätt dyrt, men för allt du får med anser vi att köpet är en riktig investering. Allt funkar bra, det håller länge, och kan användas av de flesta!

Fördelar

 • Lyxigt kit med allt du behöver
 • Effektiv LED-lampa med låg energiförbrukning
 • Ger fina resultat

Nackdelar

 • Dyr

Mellan: Le Mini Macaron Manicure Kit

Vid första anblick av namnet kanske det inte verkar som om detta är en nagellampa. Men faktum är att det här är ett kit som innehåller både LED lampa, nagellack och en hel del andra tillbehör som möjliggör fina naglar hemma!

När vi såg det här ursöta och färgglada kitet kunde vi bara inte hålla oss från att ha med det i testet. Och vid närmare research insåg vi att det gör sig perfekt som vinnare i vår mellanklass. Du får allt du behöver för ett förmånligt pris, och produkterna i kitet är mycket bra.

LED lampan är kraftfull och intensiv för att jobba effektivt och ge snabba resultat. Härdningen tar bara 30 sekunder, och resultaten blir mycket fina och hårda. Det bästa är att kitet med alla tillbehör enkelt kan tas med var som helst tack vare kompakt storlek. Perfekt för att hålla naglarna fräscha på resan, kontoret eller om du sitter hemma. 

Med den tillhörande USB-kabeln kan lampan enkelt kopplas in i en USB-port för portabel användning. Nagellacket är också bra. Kitet kommer i olika färger där lacket matchar lampans färg. Du får också med en nagelskrapa, nagelfil, remover pads och en manual.

Fördelar

 • Intensivt UV och LED ljus
 • Riktigt snygg och användarvänlig
 • 3 olika lägen

Nackdelar

 • Dyr
 • Tar en stund att komma igång

Budget: Tuhimo Mini Nagellampa 6W med LED och UV

Denna modell av mini nagellampa är ett perfekt alternativ för dig som vill kunna ta med dig din nagelstation överallt utan problem! Trots att den här kommer i en mycket smidig modell är den tillräckligt rymlig för att härda alla naglar på din hand samtidigt. Med den vikbara ramen är den flexibel, enkel att använda och lätt att bära med. 

Samtidigt jobbar den effektivt men sparar mycket energi då den endast använder 6W. Lamporna inuti är jämnt fördelade för fina resultat. Dess hållbara konstruktion gör också att lampan tål en del slit och släng utan att kännas klumpig. 

Vi gillar också att den här nagellampan är helt säker att använda både för hud, naglar och ögon. Det tack vare att den verkar med både LED och UV. Kombinationen av de två ljusen gör att du får långvariga och skyddade resultat efter bara några sekunder. En mycket bra nageltork till ett väldigt generöst pris. Lång livslängd har den också. 

Om det däremot är något vi ska klaga lite på så är det att denna nagellampa är väldigt enkel. Den saknar många funktioner och känns något plastig. Dessutom måste den pluggas in via USB för användning. Men, för dess låga pris funkar den ändå bra – den gör sitt jobb!

Fördelar

 • Väldigt billig
 • Enkel och smidig att ta med
 • Låg energiförbrukning

Nackdelar

 • Måste kopplas in för användning
 • Tråkig design
 • Väldigt enkel – saknar många funktioner

Special: L.Y.X Cosmetics Lachrome En-fingers Ledlampa

Här har vi en liten, bokstavligt talat, specialare när det kommer till nagellampor. Detta är nämligen en LED-lampa designad för att användas för ett finger åt gången – de allra flesta nagellampor kan du använda för hela handen samtidigt.

Just den här modellen är därmed perfekt för dig som vill ha möjlighet att ta med dig lampan var du än är eller ska. Trots liten storlek är den rätt stark, har en timer och funkar med en del olika lack. Dock rätt dyr och väldigt tråkig design. Men överlag bra för dess storlek!

Fördelar

 • Nätt och liten storlek
 • Effektivt ljus
 • Timer

Nackdelar

 • Dyr
 • Tråkig design
 • Tar lång tid att göra färdigt naglarna

Våra utmanare

Trots att de utmanare vi samlat här nedan inte riktigt nådde upp till prispallen anser vi ändå att även dessa nagellampor med LED-ljus håller hög kvalité, och erbjuder säker användning. Även här hittar du ampor i flera olika prisklasser för att du ska hitta en favorit som passar dig. Lycka till!

L.Y.X Cosmetics Lackryl Startkit + Led-lampa

L.Y.X Cosmetics har utformat ett mycket praktiskt och lätthanterligt startkit för dig som vill göra gelnaglar hemma. I det här kitet ingår deras 1-fingers LED lampa (recension ovan), ett multiverktyg, en lackryl, nagellacksborttagning, putsblock, nagelborste, nageldroppar och manual. 

Med andra ord innehåller det allt du behöver för att få till snygga, hållbara och tåliga naglar utan att besöka salong. Resultatet håller  länge. Detta kit är otroligt lätt att använda, och det LED light som kommer med fungerar rätt bra trots dess väldigt nätta storlek. 

Vi uppskattar också att nagellacket är bra och enkelt att applicera. Gillar du inte det nagellack som ingår vid köp finns det många andra nagellack att köpa till – valmöjligheterna här är många. Däremot doftar det väldigt starkt vid användning. Utöver det är vi nöjda. Prisvärt då du får allt du behöver, av rätt hög kvalité!

Fördelar

 • Komplett kit för fina naglar hemma
 • Lätt att använda för långvariga resultat
 • Många valmöjligheter för nagellacket

Nackdelar

 • Något dyrt
 • Väldigt liten lampa – tar en stund

L.Y.X Cosmetics Lackryl Ledlite Nail Dryer

Ytterligare en LED lampa, eller nageltork, för naglar från L.Y.X. Den här modellen, L.Y.X Cosmetics Lackryl Ledlite Nail Dryer är en täckt, CE- märkt lampa på 6W. Med andra ord drar den väldigt lite ström samtidigt som den jobbar effektivt för snabba resultat. Naglarna härdar ordentligt under dess ljus!

Vi gillar också att den är vänlig för både hud och miljö, samt att den även kan användas på tårna. Designen är kompakt och portabel för smidig hantering. Livslängden är även den väldigt bra. 

Överlag en relativt bra LED lampa som gör sitt jobb. Däremot anser vi att kvalitén är rätt låg i förhållande till det ganska lyxiga priset. Det krävs också att den kopplas in via USB för användning, och så har den bara en tidsinställning. Nagellacket som tillhör kan vara svårt att jobba med, men funkar ändå okej.

Fördelar

 • Kompakt design för smidig hantering
 • Härdar naglarna bra
 • Vänlig för hud och miljö

Nackdelar

 • Inte prisvärd
 • Låg kvalité
 • Endast en tidsinställning

Le Mini Macaron Manicure Kit Le Maxi

Detta är samma kit som vår mellanvinnare, bara med skillnaden att det här är en ännu lite mer komplett variant. Därav ett lite dyrare pris. Dock får du här ett väldigt kvalitativt nagelkit som framförallt innehåller en väldigt bra nagellampa – denna modell är större än den som medföljer i vår mellanvinnare. 

Nagellampan drivs med LED-ljus för att ge så bra och snabb effektiv som möjligt vid användning. Trots att lampan är rätt nätt och smidig upplevs den som rymlig för alla fingrar. Den gör också ett väldigt bra jobb när det kommer till att torka de lack som medföljer i kitet. Det tar endast 30 sekunder! 

Lampan kopplas enkelt in med en USB-kabel för bärbar användning oavsett plats. Vänder du den åt andra hållet kan den också användas för att måla tånaglarna i ett fint gelpolish. 

Utöver det får du med 2 fina nagellack, en skrapa, nagelfil, remover pads, en fin påse och en manual. Vi är verkligen nöjda med det här, inte minst då dess nagellampa med LED-ljus är väldigt bra. Perfekt att ha med sig för att ska naglar med gellack i alla lägen. Något dyrt kit, men trots det värt pengarna.

Fördelar

 • Kit med stor nagellampa
 • Jobbar snabbt och effektivt
 • Bärbar men rymlig och säker

Nackdelar

 • Något dyrt
 • Rätt snålt med nagellack

Rio Salon Pro UV & LED Lamp

Rio Salon Pro UV & LED lampa är en mycket smidig LED-lampa som möjliggör bärbar användning oavsett plats och situation. Tack vare dess nätta design är det möjligt att ta med den överallt, samtidigt som du kan känna dig trygg med att den ger fina resultat. 

Ett riktigt bra alternativ då du vill kunna ”flytta hem” nagelsalongen till dig. Denna LED lampa är professionellt utformad med 15 lampor för effektiv härdningstid. Den ska användas vid de tillfällen då du vill måla dina naglar med gel nagellack. Den är dock kompatibel med både UV gellack och LED gel polish. 

Resultatet går snabbt att åstadkomma utan att resultatet blir lidande – naglarna håller länge och får en extra fin lyster. Smarta funktioner som underlättar användning är automatisk sensor för start och slut, 2 timerinställningar och enkel hantering. Vi är väldigt nöjda!

Fördelar

 • Smidig design
 • Kan användas med de flesta nagellack
 • 15 starka led ljus och bra funktioner

Nackdelar

 • Tråkig design
 • Kan vara något ostadig

CCHOME Sunuved 150W LED UV Nagellampa

CCHOME har skapat en snabbtorkande nagellampa med både UV ljus och LED lampor kombinerat. På så sätt är det väldigt enkelt att uppnå fina, jämna och hållbara resultat med skyddande yta på bara några få sekunder. Tack vare dess höga energiförbrukning och 45 starka lampor med 180 graders ljuspärlor tar det ca 10 sekunder att få naglarna härdade! 

På grund av det kan den här lampan också användas för professionellt bruk på salong eller hemma, vilket vi verkligen gillar. Du får plats med alla fingrar i lampan samtidigt vilket bidrar till jämna och fina resultat. Lampan kommer också med 4 timerinställningar och autosensor för på/ av. 

Vi gillar också att nagellampans lock kan tas av då du vill använda den för härdning av dina tånaglar. Det underlättar också rengöring och hygien. Funkar med de flesta nagellack och gellack som du vill använda. Trots allt det här är lampan väldigt prisvärd, och även rätt snygg!

Fördelar

 • Snabbtorkande
 • Enkel LED display
 • Enkel rengöring

Nackdelar

 • Lite otymplig

NAVANINO LED/UV Nageltork 54 W

Denna 54W nageltork från Navanino kan passa dig som vill investera i en billig men väl fungerande Led lampa för naglar. Det som gjorde att vi fastnade lite extra för den här modellen var just det faktum att den både kommer till ett bra pris, har smarta funktioner och ser rätt kvalitativ ut. 

Konstruktionen är stabil och hållbar vilket  underlättar användning. Dessutom är den effektiv, jobbar snabbt men säkert och skadar varken hud eller ögon. Lampans ljus är också jämnt placerade för att ge fina, jämna och glänsande resultat som vara i dagar. De 30 kraftiga LED lamporna gör sitt jobb mycket bra. 

Som kompletterande egenskaper kommer denna nagellampa med timerinställningar, avtagbart lock och en flexibel design. Navanino LED lampa kan användas med både UV- gel och LED nagellack enligt dina önskemål. Vid köp får du med en laddare, 2 nagelfilar och en manual. Kort och gott en bra nageltork för dig som vill göra hållbara gelnaglar.

Fördelar

 • Mycket prisvärd för dess kvalité
 • Stadig och flexibel modell
 • Avtagbart lock, timer och 30 led lampor

Nackdelar

 • Något plastig design
 • Osmidig att ta med sig

Skymore 86W Nagellampa UV och LED

Den här nagellampan med både LED och UV ljus valde vi som en deltagare i vårt test just på grund av dess coola design. Lampan ser ut som en rosa himmelskristall med sina kantade hörn och asymmetriska form. 

Däremot har den inte bara dess snygga design att komma med. Nagellampan från Skymore valdes även till det här testet då den gör ett bra jobb när det kommer till att härda naglar. Kombinationen av UV och LED gör att den arbetar effektivt men milt för fina och säkra resultat. Lamporna är jämnt fördelade och energiförbrukningen är inte överdrivet hög.

Tack vare 4 timerinställningar, en tydlig LCD skärm och autosensor för start och slut är den väldigt enkel att använda även för nybörjare. Trots en enkel design känns den proffsig och behaglig. Alla fingrar, och tår, kan torkas samtidigt för ökad effektivitet. Prisvärd är den också!

Fördelar

 • UV- och LED-lampor
 • 4 olika torkningstider
 • Automatiskt sensor

Nackdelar

 • Inget för den som vill ha en simpel design

Författare
Malin Olofsson
Det var jag som grundade Skönhetslandet 2017 men nu, 2021, har Evolving Media tagit över sidan och jag är inte längre involverad.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte dagens deals