Bästa lösögonfransarna 2024 – Vackert formade fransar på nolltid

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Författare
Malin Olofsson

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar

Vill du ha långa och vackert formade ögonfransar? Får du inte till det med din mascara? Då är det tur att det finns lösögonfransar. De är verkligen en räddare i nöden och, trots vad många tror, är de hur enkla som helst att applicera.

Lösögonfransar är precis som det låter - falska ögonfransar man sätter på ögonlocken för att få mer fylligare fransar och en mer komplett sminkning.

Det kan dock vara svårt att veta vilka lösögonfransar man ska välja, hur man applicerar dem, och om de verkligen sitter hela dagen.

Jag har därför samlat ihop marknadens bästa lösögonfransar för att presentera vilka som är bäst i test.

Vår absoluta favorit är Lashes Beroe från Sweed. Inte långt efter kom INGLOT Eyelashes 16N i mellanklassen och i budgetklassen kammade Depend Artificial Eyelashes hem vinsten.

Vi har också valt ut en liten bubblare med Ardell Duralash Flare Lösögonfransar som kan sitta kvar i flera veckor. Läs vidare för utförliga recensioner av alla fransar och hitta dina nya favoriter!

Premium: Sweed Lashes Beroe

Få naturliga ögonfransar med dessa lösögonfransar från Sweed. Eftersom de är skapta med den senaste 3D-tekniken inom lösögonfransar hjälper fransarna dig att få ett helhetsintryck av fylligare ögonfransar. De är enkla att applicera och passar till både vardags och fest.

Fördelar

 • Fylliga men naturligt
 • Tynger inte ner ögonlocket

Nackdelar

 • Dyra
 • Något spretiga 

Mellan: INGLOT Eyelashes 16N

Alla vill väl ha fina och jämna ögonfransar? Med dessa återanvändbara lösögonfransar från INGLOT får du exakt det med ett dramatiskt intryck.

Du kan välja mellan naturligt och syntetiskt hår. Hur som helst får du fylligare ögonfransar på några sekunder och de sitter bra under hela dagen.

Fördelar

 • Dramatisk och intensiv look
 • Ser inte fake ut
 •  Jämn form

Nackdelar

 • Dyr
 •  Något opraktisk förpackning

Budget: Depend Artificial Eyelashes

Vill du ha lösögonfransar med hög kvalitet till ett lågt pris? Satsa då på dessa fransar från Depend.

Dessa handgjorda fransar med naturligt hår kommer ge dig fylligare ögonfransar på nolltid men med lagom mycket dramatik. Ett väldigt bra budgetalternativ.

Fördelar

 • Prisvärda
 • Handgjorda
 • Finns i många olika utföranden

Nackdelar

 • Kan behöva justeras i längd
 • Något plastiga 

Special: Ardell Duralash Flare Lösögonfransar

Om du letar efter lösögonfransar som kan sitta länge ska du ta en titt på dessa från Ardell. Vackert formade individuella lösögonfransar som kan sitta upp till 6 veckor.

De kommer att ge dig fylligare fransar på heltid som du inte måste ta av och sätta dit. Enkel applicering gör att du kan sätta dem vart du vill på ögonlocken.

Fördelar

 • Individuella fransar för naturligt resultat
 • Håller i flera veckor
 •  Går att anpassa i fyllighet

Nackdelar

 • Något svåra att applicera
 •  Kräver vård för lång hållbarhet 

Köpguide – bästa lösögonfransarna

Bra att tänka på innan du köper lösögonfransar

Innan du köper lösögonfransar borde du vara säker på vilken form och modell du vill ha - om du inte är gjord av pengar förstås och kan köpa hur många du vill. Om du kommer att använda dem flitigt ska du också se till att de är återanvändbara.

De flesta lösögonfransar är gjorda av djurhår så om du inte vill använda något sådant får du även läsa på och se till att inget sådant har försiggått. Om det inte står på produktbeskrivningen kan du ringa till tillverkaren eller butikens kundtjänst och fråga.

Vem kan behöva använda lösögonfransar?

Att använda lösögonfransar är såklart inget måste. Men, det är en ypperlig produkt att testa på för er som gärna vill ha ett intryck av fylliga, långa och snygga fransar.

För att använda lösögonfransar måste du absolut inte ha korta, glesa, tunna eller bleka fransar, utan alla som vill få lite extra volym till fransraden är välkomna att prova. Det är också många som gillar att använda lösögonfransar på grund av att du slipper måla dina egna fransar med mascara.

Sen vill vi också påpeka att lösögonfransar är en mycket bra prova-på produkt för er som funderar på att göra en permanent fransförlängning, men som inte riktigt är säkra på om de ens passar eller trivs i det. Och för er som aldrig skulle våga er på fransförlängning men ändå vill få den där önskade volymen och längden – här har ni det!

En del av dem som använder lösögonfransar väljer också att måla dem med mascara för att liksom binda ihop dem med de egna fransarna bättre. Om du istället använder dem au natural, alltså utan mascara så håller dem ofta väldigt länge och kan användas flera gånger om.

Med andra ord är lösögonfransar en mycket bra investering för dem som vill ”fylla på” sina egna fransar utan att utsätta dem för något större slitage eller en permanent förändring. De finns i många olika varianter när det gäller längd, storlek, färg, utformning och design – något för alla!

Olika typer av lösögonfransar

Som sagt så kan alla få användning av lösögonfransar, oavsett vilken längd, färg och form du har på dina egna. Har du redan långa, fylliga och mörka fransar är du ofta inte i behov av lösögonfransar på samma sätt, och ofta blir heller inte effekten lika stark (beroende på vilken variant du köper).

Investerar du i ett par lösögonfransar behöver de såklart inte användas varje dag, utan de kan vara ett komplement som du drar fram de dagar då du vill piffa till dig lite extra. De är också mycket bra att ha i sminkväskan om du ska iväg på någon fest, eller om du helt enkelt inte har så mycket tid på morgonen. 

Individuella lösögonfransar

Det finns även individuella lösögonfransar som du kan fästa längs fransraden där du tycker att det behövs lite extra påfyllnad, som vanligtvis går att använda i flera veckor. 

Detta är kanske ett bättre alternativ om du vill använda lösögonfransar hela dagen varje dag, dels för att de ser lite naturliga ut men också för att du med dem inte behöver ta av och sätta dit dem varje dag.

Hur många gånger kan jag använda lösögonfransarna?

Du kan använda ett par lösögonfransar massor av gånger. Som vi nämnde ovan så kan ett par lösögonfransar hålla rätt så länge, framförallt om du vårdar dem ordentligt och inte sliter på dem.

Sen kan ju hållbarhet variera beroende på vilket märke du köper och hur de ser ut, till exempel om de är individuella fransar eller om det är en hel rad. Så det finns ingen garanti för att de alltid håller fler än en gång, men använder du dem som rekommenderat bör de i alla fall hålla ett par gånger. 

Det bästa är att spara dem hemma i en bra ask, gärna den de kom i för att ge dem en säker och stadig viloplats. Sen är det bara att ta fram dem när de ska användas. 

Lösögonfransarna håller oftast längre om du inte använder mascara på dem. Kanske är det svårt att inte göra det, men om du kan motstå frestelsen att använda dig av det så kommer du belönas med att ha bra fransar som räcker länge. Detta gäller framförallt om du vill använda dem dagligen.

Hur ofta kan jag använda lösögonfransar?

Detta beror främst på hur känslig du är kring området runt dina ögon. Många använder dem flera dagar i veckan, medan andra bara använder dem för vissa tillfällen. Detta får du helt enkelt avgöra själv vad du trivs bäst i, och också hur pass ofta dina ögon gillar att du har det.

Undvik allergiska reaktioner

Är det så att du får en reaktion ska du naturligtvis inte använda det. Kanske går det bra att ha dem ibland under en kortare stund, men chansa inte på det om du vet med dig att du riskerar obehag eller utslag.

Om det visar sig att du är känslig mot att använda lösögonfransar så kan det bero på limmet du använder. Det finns många olika typer av lim för lösögonfransar, där somliga helt enkelt är sämre än andra när det gäller känslighet och allergier. 

Med andra behöver du inte misströsta om det är så att du känner att det gör dina ögon känsliga, utan det kan helt enkelt bero på limmet i sig. Då kan det vara så att du bara behöver byta ut limmet mot ett annat som inte innehåller samma ämnen, och vips så kan du använda lösögonfransar utan problem.

Satsa på kvalité

Se till att satsa på kvalité och hållbarhet från början, framförallt om du är känslig eller ovan att använda lösögonfransar. Det är absolut inte värt att förstöra det hela med billiga (fula) fransar och dåligt lim.

Vad är lösögonfransar gjorda av?

Med tanke på att det finns så många olika typer av lösögonfransar, och med tanke på att vi alla kan reagera så pass olika när vi har dem på oss, så kan det kännas lite som ett mysterium vad denna produkt egentligen är gjord av.

Sen är det ju också som så att innehåller varierar beroende på vilken typ av fransar du köper, vilket ju också är därför du kan reagera så olika på dem. 

Beroende på vilken kvalité du väljer kan alltså svaret på denna fråga skilja sig åt; det finns fransar som är gjorda av äkta eller falskt minkhår, andra är gjorda av silke, och så finns det sådana som är tillverkade av människohår. 

Såklart är vissa material bättre än andra, men när det kommer till kritan så funkar faktiskt de allra flesta mycket bra idag.

Hur sätter jag på mina lösögonfransar?

För att fästa dina lösögonfransar finns det egentligen fem, alternativt sex steg som du kan följa, vilket kommer ge ett bra och hållbart resultat:

1. Mät fransarnas längd mot din egen ögonform och klipp till fransarna

Först och främst ska du testa fransarna och se hur de passar i förhållande till just din ögonform. Detta gör du genom att lägga dem mot din egen fransrad, alltså utan att limma fast dem. Klipp därefter fransarna i rätt längd, då bör du försöka få till så att själva basen är lika lång som din egen fransrad. 

Lösögonfransen ska alltså inte sticka ut varken längst in eller i på slutet, utan hellre att du då klipper för mycket så att de blir lite kortare. 

Sen är det ju såklart upp till dig hur du vill klippa dem, men det är i alla fall vår rekommendation att du klipper dem rätt generöst så att du undviker risken för att de inte passar eller sticker ut. 

En för lång lösfrans gör att det lätt ser onaturligt ut, så vill du ha en så naturlig och stilren look som möjligt är det ett måste. Detta innebär att du ofta ska klippa lite mer än vad du tänkt, för vanligtvis är lösögonfransarna rätt långa från början för att de ska kunna passa alla former. Föredrar du att använda halva längder så klipper du dem såklart så.

2. Sminka dina ögon med ögonskugga, eyeliner, etc (alternativt, detta går även att göra i efterhand om du föredrar det)

När du har klippt dina lösögonfransar så att de passar dina ögon är det dags att skapa grunden för fransarna, till exempel med ögonskugga eller eyeliner. Detta är som sagt ett alternativt steg, där du själv får känna av om du föredrar att sminka dina ögon innan eller efter applicering. 

Men låt säga att du vill göra det innan, då är det helt enkelt tid att göra det nu. Ett enkelt tips för att få dina lösögonfransar att smälta in bättre i dina ögon, och för att de ska synas mer är att använda en eyeliner. 

Måla då eyelinern tätt intill ögonfransraden och se till att färgen når ända in. Det lägger en riktigt bra grund för efterföljande fransar. Annars kan du göra en snygg smokey-eye, eller bara en naturlig vardagslook med några få skuggor. Här får du göra precis som du vill, och det går ju också att använda fransarna helt för sig. 

3. Böj dina ögonfransar

Nästkommande steg är att böja dina egna fransar. Det gör att lösögonfransarna smälter in bättre med dem, just för att de ofta är ”permanent böjda” redan från början. Detta steg är såklart också valfritt om du till exempel har väldigt sköra fransar som inte tål böjning, men för ett optimalt resultat kan det vara nödvändigt. 

4. Limma på lösögonfransarnas bas

Näst sista steget är att applicera lim på lösögonfransarna. Alltså inte på själva fransarna, utan på den raden som de är fästa på och som du ska fästa längs din fransrad. 

Applicera ett tunt lager av limmet, och var verkligen försiktig så att du inte använder för mycket lim. Detta är bara slöseri av produkt, samtidigt som du riskerar att fransarna inte torkar och fastnar lika bra.

Låt sedan limmet torka i ca 30 sekunder – detta är ett viktigt steg för att fransarna ska fastna bättre. Om limmet får hinna bli lite sådär kladdigt innan är det precis helt rätt, det är det du vill innan de ska fästas. Men sen är det hög tid att fästa själva fransarna. 

5. Fäst fransarna längs din egen fransrad

Det enklaste är då att börja med att fästa fransarna i den yttre delen av ditt öga för att sen jobba dig inåt - så gör gärna det. Därifrån kan du då antingen jobba dig inåt steg för steg, eller helt enkelt fästa den andra delen i inre hörnet och liksom forma den på plats i mitten. 

Väl på plats kan du forma dem mer för att få till en ännu finare och jämnare form. Men kom ihåg, det kan kräva några försök innan du får till dem sådär perfekt som du önskar!

Finns lösögonfransar som du fäster utan lim?

De flesta lösögonfransar fäster du med lim, just för att det är ett väldigt smidigt, enkelt och hållbart medel att fästa dem med. Men, det finns faktiskt även självhäftande lösögonfransar som du kan använda.

Sådana är optimala att använda för er som inte tål limmet, eller om du är orolig för att använda lim på ögonlocket. Eller kanske tycker du att det är för krångligt och kladdigt med lim, då har vi något för dig här.

Däremot finns det ingen garanti för att lösögonfransar som är självhäftande sitter eller fäster lika bra som de du limmar på. Men det är ju i alla fall ett bra alternativ, och det skadar ju absolut inte att testa – kanske blir det den nya favoriten.

Finns det lösögonfransar med fjädrar, glitter, eller diamanter?

Ja, det finns det absolut! Precis som med nagelkonst så finns det även lösögonfransar som är extra uppiffade. 

Det finns alla möjliga olika varianter, både de som har glitter, små stenar och diamanter, och de som är prydda med fjädrar. De finns även ett flertal i olika färger beroende på hur pass ”vilt” du vill gå.

Kanske ska du på ett extravagant kalas – då är ett par piffade lösögonfransar en given accessoar som kommer ge den där ”pricken-över-i:et” effekten. Det är bara att spana in utbudet och sen välja och vraka!

Tips från proffsen

När du väl har införskaffat dina önskade fransar finns det några saker du borde tänka på. Om det är engångsögonfransar är det bara att applicera dem, men oftast kan man återanvända dem. Då är det viktigt att du förvarar dem rätt.

När du har tagit av dom försiktigt kan du tvätta dem med hjälp av en alkoholindränkt tops och dutta försiktigt över banden. Förvara dem sedan i förpackningen de kom i eller en liknande låda.

När du väl använder fransarna är det viktigt att du endast låter dem vara som de är - detta betyder att du inte ska bättra på fransarnas färg med mascara.

Fransarna är redan gjorda för att vara perfekta och de kommer att räcka längre (alltså flera användningar) om du inte har mascara på dem.

Du kan dock böja dina fransar först med en ögonfransböjare och sedan applicera mascara på dina egna fransar innan du sätter på lösögonfransarna.

En sak du kan göra för att få ett snyggare helhetsintryck - och för att dölja den där lilla raden av lösögonfransar - är att måla dit lite eyeliner innan du fäster dit lösögonfransarna.


Våra favoriter

Premium: Sweed Lashes Beroe

Är du på jakt efter fylligare fransar men som inte ger för mycket dramatik? Då är dessa lösögonfransar från Sweed, som även blev vår absoluta favorit, produkten för dig.

I skapandet av fransarna har en speciell 3D-teknik använts för att få dem att se så normala ut som möjligt. I flera dimensioner får man ett komplett intryck av fylligare fransar som faktiskt ser väldigt naturliga ut.

Testpanelen föll pladask för dessa lösögonfransar då de varken tyngde ner ögonlocken eller såg falska ut. Man får precis så pass mycket volym som behövs för att göra sminkningen komplett utan att dra för mycket uppmärksamhet åt sig - vilket är perfekt för en vanlig jobbdag.

Samtidigt passar de även jättebra till fest och en mer vågad sminkning. Den senaste tekniken har använts för att designa och tillverka dessa lösögonfransar vilket gör att de håller väldigt hög kvalité.

Visserligen finns det billigare lösögonfransar men dessa är nästan helt perfekta. Ett extra plus får de även för den enkla appliceringen. Det finns även många olika former på fransarna att välja mellan.

Fördelar

 • Fylliga men naturligt
 • Tynger inte ner ögonlocket

Nackdelar

 • Dyra
 • Något spretiga 

Mellan: INGLOT Eyelashes 16N

Det här är fransarna för dig som vill ha dramatiskt fylliga ögonfransar. Du behöver inte vara orolig för att de ska se falska ut, då de ser väldigt naturliga ut med en jämn inramning av dina ögon.

Fransarna kommer i en jämn form och du kan välja mellan att använda fransar gjorda av naturlig eller syntetiskt hår.

Det bästa är att man kan återanvända dem och på sätt slipper spendera för mycket pengar på lösögonfransar som bara kan användas en gång.

Förvara dem dock i förpackningen när de inte används och se till att du hanterar dem varsamt så att de inte blir skadliga för dina ögon. Kolla på förpackningen för hur många gånger du kan använda dem (det är olika beroende på vilket hår du väljer).

Vi alla som provade var överens om att dessa lösögonfransar passade utmärkt till fest då man verkligen får en dramatisk inramning av ögon med hjälp av lite eyeliner också. Självklart passar dom också bra till vardags och att ha på jobbet.

Fransarna kommer även i några andra utföranden. Priset kan ju tyckas lite mycket för ett par lösögonfransar men tänk på att du kan återanvända dem och du får verkligen fina och jämna ögonfransar. De är väl värda pengarna tycker vi!

Fördelar

 • Dramatisk och intensiv look
 • Ser inte fake ut
 •  Jämn form

Nackdelar

 • Dyr
 •  Något opraktisk förpackning

Budget: Depend Artificial Eyelashes

Om du vill ha fylligare fransar på några sekunder som inte kostar skjortan kan dessa lösögonfransar från Depend vara de du har letat efter.

Dessa fransar är handgjorda och kommer i många olika storlekar och modeller. Det spelar ingen som helst roll hur dina ögonlock ser ut då de har en flexibel passform, tack vare att de är handgjorda och har en speciell fästyta.

Det finns ett lim som kommer med i förpackningen som används till dessa lösögonfransar och de är enkla att fästa på ögonlocken. Se bara till att du mäter de längs dina ögonlock och klipp av om det behövs innan du fäster dem.

Vi tyckte att fransarna nästan var för perfekta - och det var extra roligt att de kom för ett så bra pris. Om du vill använda lösögonfransar till vardags - till exempel på jobbet - borde du använda dessa fransar.

Man får ett intryck av fylligare ögonfransar men som inte är för dramatiska eller ser falska ut. De har även en jämn och fin form och sitter som berget hela dagen.

Fördelar

 • Prisvärda
 • Handgjorda
 • Finns i många olika utföranden

Nackdelar

 • Kan behöva justeras i längd
 • Något plastiga 

Special: Ardell Duralash Flare Lösögonfransar

Vi har tagit med en liten bubblare med Ardell Duralash Flare lösögonfransar eftersom dessa är individuella fransar som man fäster en och en (det är några fransar i en grupp).

Du kan börja med att välja vilken av de fem nyanserna du föredrar. Alla modellerna är vattenfasta och kommer med en naturlig böjning av fransarna så att de ska se naturliga ut. Resultatet blir snyggare fransar och inramade ögon.

Själva grejen med dessa är att man sätter fast dem var för sig fast en bit innehåller några stycken fransar - sammanlagt innehåller förpackningen 56 fransar - och sedan sitter de i några veckor.

Du behöver alltså inte ta av och sätta dit dom igen. Just dessa lösögonfransar kan sitta kvar i upp till 6 veckor men det är förutsatt att du verkligen sköter om fransarna.

Då vi provade lösögonfransarna i en vecka väntade vi med att testa dessa till sist så de kunde sitta kvar tills de började flaga så vi kunde få ett utförligt test av dem.

Hälften av oss skötte verkligen om dem och var försiktiga när annat smink tvättades bort eller när vi ville klia oss i ögonen och liknande. Den andra hälften var inte alls försiktiga och verkligen slet på dem.

Allt för att se om de faktiskt skulle hålla längre om man var försiktig. Vi kan meddela att för en person i testpanelen höll de knappt tre veckor men hon var nästan obarmhärtig mot dem.

Om du däremot kommer att hantera dem varsamt efter att du har applicerat dem ska det inte vara några som helst problem med att får dem att sitta kvar i 6 veckor.

Cirkapriset 70 kronor är verkligen ett pangerbjudande som man inte kan gå miste om. Om du även kollar in olika appliceringsguider ska du inte ha svårt att få dit dem på ett bra och snyggt sätt.

Fördelar

 • Individuella fransar för naturligt resultat
 • Håller i flera veckor
 •  Går att anpassa i fyllighet

Nackdelar

 • Något svåra att applicera
 •  Kräver vård för lång hållbarhet 

Våra utmanare

Eylure Volume No.070

Dessa lösögonfransar från Eylure, i deras modell Volume No 070, har blivit en populär produkt på marknaden just för att de ger mycket volym utan att se alldeles för intensiva eller tillgjorda ut. Många anser att dessa fransar både känns och ser naturliga ut.

Med tanke på att lösögonfransarna är utformade för att vara naturliga och lätta så känns de knappt när de väl sitter på ögonlocket. Dessa kan alltså användas av både nybörjare och rutinerade användare, där du oavsett vana eller ovana kommer känna sig bekväm i denna modell.

Fransarna i sig är rätt kompakta men ändå väldigt fina och luftiga på ögat, och alltså kan de användas både till vardags och till fest.

Designen är byggd med flest långa strån på mitten, vilket bidrar med ett fint djup och en naturlig fyllighet som kan misstas för att vara den egna fransraden.

Fördelar

 • Lätta att fästa
 • Ser naturligt ut
 • Ger en djupare blick

Nackdelar

 • Förpackningen känns lite billig
 • Kan se lite plastiga ut

MAC 7 Lash

Här har vi hittat ett par lösögonfransar som ger en riktig intensiv blick utan att se allt för onaturliga ut. MAC har gott rykte för sina hållbara produkter, däribland deras lösögonfransar. 

Det som vi gillar lite extra med just dessa ögonfransar är att de kan användas varje dag, och de passar lika bra till fest som till vardags beroende på vad du själv gillar.

Något som vi verkligen uppskattar med denna modell är att du faktiskt kan forma om dem en aning om de inte riktigt passar ditt ögas form. Är du försiktig går det att få till en något bättre passform, vilket enligt oss ökar värdet i dessa. Du kan själv välja om de ska passa till en dramatisk eller naturlig look, och de finns även i flera olika utföranden.

Fördelar

 • Handgjorda
 • Funkar både till vardags och till fest
 • Går att forma en aning

Nackdelar

 • Väldigt dyra

Ardell Magnetic Liner & Lash Kit Wispies

Ytterligare ett par lösögonfransar från Ardell, denna gång i modellen Magnetic Wispies som kommer i en kit med tillhörande magnetisk eyeliner. Att vi tagit med så många av Ardells lösögonfransmodeller i detta test är för att de helt enkelt gör ett väldigt bra jobb när det kommer till just det, och de har fått höga betyg och goda omdömen världen över.

Det som är så praktiskt med detta kit är att du både får ett par lösögonfransar och en passande eyeliner, som båda är magnetiska. Den magnetiska egenskapen innebär att dessa går att återanvända väldigt många gånger. När det kommer till själva fransarna så har de en djup och intensiv färg.

Fördelar

 • Ger ett fint och naturligt resultat
 • Smidiga att använda tack vara magnet
 • Kan återanvändas väldigt länge

Nackdelar

 • Väldigt dyra
 • Krävs övning för att få rätt fäste

Ardell Press On False Lashes

Här har du självhäftande lösögonfransar från Ardell som är perfekta för nybörjare. Fransarna är nämligen limmade i förväg så att man enkelt ska kunna fästa dem på ögonlocken.

Dessa ögonfransar rekommenderas till dig som vill prova på lösögonfransar men som inte riktigt är säker på hur man applicerar eller bara vill se hur de ser ut på. Du får naturligt fylliga ögonfransar som passar till alla tillfällen.

De kommer även i olika modeller och längder så du kan välja om du vill ha naturliga eller mer dramatiska fransar. Priset är verkligen värt det.

Fördelar

 • Självhäftande
 •  Bra för nybörjare
 • Prisvärda

Nackdelar

 • Tjock svart kant som syns tydligt 

Ardell Trio 3-in-1 Lösögonfransar

Är du sugen på att prova olika modeller av lösögonfransar? Med Ardells trio har du tre olika modeller att välja mellan. Du får individuella lösögonfransar, ett par vanliga lösögonfransar, och ett par lösytterfransar. En liten limtub ingår också.

Vi tyckte att alla fransar satt bra - speciellt tyckte vi om de individuella fransarna. De vanliga lösögonfransarna är verkligen tjocka och svarta som ger dig väldigt dramatiska ögon.

Om det är något för dig är detta kit något du kan överväga, men om du vill ha naturliga och lite mer spridda fransar kommer du inte få ditt önskade resultat - bara när du använder de individuella fransarna.

Fördelar

 • Trio för olika tillfällen
 • Varierande modeller
 • Ingår lim

Nackdelar

 • Dramatisk look
 • Ser lite fake ut

Ardell Fashion Lashes Wispies

Dessa lösögonfransar från Ardell kommer i modellen ‘Wispies’ som är väldigt populära bland kändisar och skönhetsbloggare. Det är alltså långa, fina men ganska utspridda lösögonfransar man får och vi som testade förstod varför de är så populära.

Du får naturligt vackra ögonfransar som sitter på ögonlocken hela dagen som dessutom går att återanvända. Du får inte så mycket dramatik men för dig som är på jakt efter mer utspridda lösögonfransar är dessa ett perfekt val.

Fördelar

 • Långa och intensiva
 • Fin fördelning och spridning
 •  Naturligt resultat 

Nackdelar

 • Såg något påklistrade ut

Produkter som utgått

EcoTools Naturally Lush Lashes

Är du mån om naturen? Eller vill du inte ha lösögonfransar som har testats på djur eller använder djurhår? Då är dessa lösögonfransar för dig!

Förpackningen innehåller lösögonfransar som ser naturliga ut och limmet som medföljer innehåller inga farliga kemikalier. Det är enkla fransar att applicera och du får mjuka och vackra fransar på nolltid.

Cirkapriset 130 kronor kan tyckas lite mycket men som sagt har inga djur använts under skapandet av fransarna och det kan man ju inte riktigt sätta ett pris på, eller hur?


Eylure Dramatic NO.202

Här har du fransarna som är perfekta för att få den där dramatiska looken utan att lösögonfransarna ser ut som just lösögonfransar.

Fransarna kommer nämligen med två tjocka lager men är inte så ihopklumpade att de ser falska ut eller så att man får ‘för svarta’ ögonfransar.

Detta är verkligen valet för dig om du vill ha vackra ögonfransar med lagom lång längd och som kan återanvändas till ett kanonpris. Den kommer även i två längder och nyanser.


Författare
Malin Olofsson
Det var jag som grundade Skönhetslandet 2017 men nu, 2021, har Evolving Media tagit över sidan och jag är inte längre involverad.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte dagens deals