Bästa schampot för lockigt hår 2024 – Glansiga och friska lockar hela dagen

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Författare
Malin Olofsson

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar

Lockigt hår kan lätt bli torrt, glanslöst, och frissigt. Just när det gäller lockigt hår är det extra viktigt att vara noggrann med produkterna du använder.

Använd alltid ett schampo som återfuktar effektivt och är fuktbevarande. Det här gör att lockarna och håller sig elastiska och spänstiga. En inpackning varje vecka är också bra.

På ett lockigt hår är det bäst att även styla håret direkt efter att du tvättat det med schampo och balsam. Stylar du håret och sätter i hårvårdsprodukter när det fortfarande är blött slipper du det klibbiga resultat som du får om du utför proceduren i ett torrt hår.

Premiumklassens vinnare blev Davines Essential Haircare Love Curl Shampoo och i mellankategorin placerade vi Redken Curvaceous High Foam Schampoo.

Det jättefina budgetschampot heter Joico Curl Cleansing Sulfate-free Shampoo och en suverän specialare har vi också, nämligen DermOrganic Curl Shampoo. Det bästa schampot för just ditt lockiga hår hittar du garanterat i vårt test så fortsätt läs!

Premium: Davines Essential Haircare Love Curl Shampoo

Davines är ett hårvårdsmärke som har allt – deras produkter är kanonbra, förpackningarna är både snygga och miljövänliga och dessutom doftar deras produkter himmelskt.

Det finns ett schampo för alla olika hårtyper i deras utbud, så det är bara att kolla runt för att hitta just din favorit. Ditt hår kommer att tacka dig!

Fördelar

 • Ger mjukare lockar
 • Sliter inte på håret

Nackdelar

 • Finns inte att köpa överallt
 • Något dyrt

Mellan: Redken Curvaceous High Foam Schampo

Redken Curvaceous är ett schampo utan uttorkande sulfater. Detta gör att schampot löddrar lite mindre än normala schampon, men missta inte detta för att schampot skulle rengöra sämre.

Det här är ett väldigt fint schampo som kommer att ge dina lockar stuns och glans. När man har provat ett sådant här schampo är det inte ofta man går tillbaka till ett sämre!

Fördelar

 • Fri från sulfater
 • Antifriss

Nackdelar

 • Måste användas ofta för att resultatet ska hålla

Budget: Joico Curl Cleansing Sulfate-free Shampoo

Vår budgetprodukt i det här testet är ett jättefint schampo som vi verkligen kan rekommendera. Schampot ingår i en hel serie av produkter för lockigt hår och du kan göra din hårvårdsrutin komplett med serien.

Men schampot kan även användas i sig och är alldeles utmärkt ihop med ditt eget favoritbalsam också. Man behöver inte alltid betala jättemycket för att få hem högkvalitativa produkter och det är detta schampo ett bevis på.

Fördelar

 • Billig
 • Fri från sultater

Nackdelar

 • Inte optimal om du har problem med hårbotten

Special: DermOrganic Curl Shampoo

DermOrganic är ett schampo för lockigt hår som innehåller arganolja. Arganträdet växer enbart i Marocko och oljan utvinns från trädfrukter.

Det är en olja som använts i många hundra år i den nordafrikanska kulturen, men nu har vi i väst alltså upptäckt denna förnämliga olja som vårdar och skyddar hud och hår på bästa sätt.

Fördelar

 • Innehåller ekologiska ingredienser
 • pH-balanserande
 • Kan användas på färgat hår

Nackdelar

 • Dyrt

Bästa schampot för lockigt hår

En av de viktigaste sakerna för ett lockigt hår är att hitta hårvård som ger elasticitet och spänst till håret. Det bästa schampot för lockigt hår är med andra ord ett fuktgivande schampo som inte tynger ner och som låter lockarnas naturliga skönhet komma fram. 

Det är inte ovanligt att ett självlockigt hår känns torrt och frissigt. Som tur är finns det mängder av bra hårprodukter idag som tar hand om både frizz och torra längder. Att hitta en bra serie där både schampo och balsam ger fukt till ett lockigt, eller ett vågigt hår, är därför inte lika svårt som det var förr. 

Marknaden för hårvård har exploderat och idag kan alla köpa lyxiga salongsprodukter. Vill du att dina underbara lockar ska få den vård de förtjänar? Då är det bra att investera i produkter som dels är av det bättre slaget och som dels är framtagna för just ditt hår och din hårtyp.

När du hittar rätt produkt som ger dig den hårtextur du är ute efter kommer ditt hår och dina lockar att komma fram på ett fantastiskt sätt. Det gäller bara att veta vad du ska satsa på för hårprodukter till just ditt hår. Vilket som är det bästa schampot för lockigt hår råder det delade meningar om. Testa dig fram för att hitta din favorit.

Vilket schampo är bäst för lockigt hår?

Ett lockigt, vågigt eller krulligt hår behöver massor av fukt. Det är också så att lockiga hår ofta är allmänt känsliga. Det bästa schampot för lockigt hår är därför ett schampo som återfuktar längderna. Ett schampo för lockigt hår ska klara av att återfukta ända ner till topparna, vilket kan vara svårt när det handlar om lockiga hår. 

Ett rakt hår kan återfuktas snabbt och smidigt då det inte finns något i hårstrået som stannar upp flödet av fukt från schampot. Med lockiga hår är det så att lockarna får schampot att stanna upp. Det är helt enkelt en svårare väg för schampot då det inte är en “raksträcka”. 

Det är dock inte bara fukt som krävs för ett lockigt hår, utan det krävs också att hårprodukterna definierar lockarna på ett fint sätt. Även om du inte vill ha starkt definierade lockar är det klokt att använd ett schampo för lockigt hår. 

Behoven för lockigt hår är oftast desamma, oavsett vad du vill ha för stil, styling och textur. Ett och samma schampo kan alltså vara det bästa schampot för lockigt hår, även om det är två personer med olika typer av lockar som är ute efter olika typer av finish och stil.

Kvalitet framför kvantitet

Vi har redan varit inne på att det finns ett bra utbud av proffsig och lyxig hårvård idag. Det var inte så längesedan vi var tvungna att köpa bra hårvård på salonger. Nu kan vi köpa bra märken från skönhetsbutiker istället, vilket underlättar och ofta även gör att det blir billigare. 

När det kommer till att hitta det bästa schampot för lockigt hår är det ett flertal olika saker du ska ta med i beräkningen. Att välja kvalitet framför kvantitet är det viktigaste att komma ihåg. När du köper dyrare hårprodukter är det också så att du i majoriteten av fallen får det du betalar för. 

Att välja ett dyrare schampo när du letar efter det bästa schampot för lockigt hår är därför ofta en god idé. Detta innebär naturligtvis inte att det inte finns bra schampon till budgetpris, men de dyrare märkena är i regel betydligt drygare än billiga dito. Detta resulterar i att de räcker längre. 

Då det inte krävs att du köper nytt schampo lika ofta med ett drygt och dyrare schampo, blir dyrare schampon prisvänliga i jämförelse med många budgetalternativ.

Ingredienser och formulas att leta efter

Bygg upp ditt hår och dina lockar på bästa sätt genom att använda produkter som passar dig och ditt hår. Kom också ihåg att leta efter ingredienser och formler som ger det resultat du är ute efter vad gäller den estetiska delen. 

Det är inte bara att söka efter det bästa schampot för lockigt hår vad gäller måendet på håret. Det är också viktigt att du känner att du trivs med hur håret ser ut. 

Några av de ingredienser och formulas du ska leta efter för att hitta det bästa schampot för lockigt hår är följande:

 • Aminosyror
 • Aloe Vera 
 • Piroctone Olamine
 • Vitamin E
 • Oleanolic Acid
 • Arganolja 
 • Algextrakt
 • Keratin
 • Fettsyror
 • Hydrolyserade veteproteiner
 • Peptider
 • Salicylsyra (mot överflödig olja och för balanserad hårbotten)
 • Rahuaolja
 • Proteinrik formula

Vilka produkter passar inte lockiga hår?

Att hålla sig ifrån det mesta som kan ge ett frissigt hår är klokt. Det är betydligt lättare att ett lockigt hår blir frissigt jämfört med andra hårtyper. Det är också så att olika locktyper klarar av yttre påverkan mer eller mindre bra. Det är såklart lite orättvist, men det finns tillräckligt många fördelar med ett vackert lockigt hår för att det ska jämna ut sig! 

Vad det än är för typ av hårprodukter är det viktigt att komma ihåg att minsta lilla uttorkande ingrediens ska undvikas om du har lockigt hår. Det är istället fukt, fukt och fukt som gäller. Det bästa schampot för lockigt hår är med andra ord ett som är rejält återfuktande.

Lockigt hår - vad ska jag undvika?

Vi vill uppmana dig att söka efter sulfatfritt schampo då det inte går illa åt ditt hår. Även parabener är något du ska hålla dig borta från om du vill ha ett välmående hår. Just sulfater är extra farliga för ett lockigt hår då sulfater på sikt berövar håret på dess naturliga oljor och gör att det blir ännu torrare. 

Även formaldehyd, höga koncentrationer av alkohol, för mycket av syntetiska doftämnen och mineraloljor är skadligt för håret. SLS och SLES, natriumklorid, PEG, DEA, TEA, syntetiska färgämnen, propylenglykol, lanolin, petroleum, och silikoner är sådana ingredienser du ska undvika.

När det kommer till vad du ska undvika vad gäller hur du hanterar lockarna är det smart att skippa att borsta håret när det är torrt. Även om du använder det bästa schampot för lockigt hår blir håret ofta stort och frissigt om du borstar ett torrt hår med lockar. Vidare är det smart att låta håret självtorka. Håll dig borta från både hårfön och andra värmeverktyg. 

Undvik också att torka håret med frottéhandduk. Satsa på en handduk av mer skonsamt material, alternativt en gammal t-shirt i bomull.

Så skyddar du ditt lockiga hår mellan tvättarna

Genom att inte borsta håret när det är torrt gör du ditt hår en stor tjänst mellan tvättarna. Att använda stylingprodukter som är anpassade efter lockigt hår är ett annat tips. Att skippa all form av styling som kräver värme är ytterligare ett tips som gör att dina lockar håller sig fint. 

När du har använt det, enligt dig, bästa schampot för lockigt hår och du har vått hår kan du borsta igenom håret försiktigt. På så sätt krävs det inte att du borstar håret när det är torrt. Ett annat hett tips - låt balsamet vara kvar i håret efter duschen. Detta gör att håret får extra fukt. Lämna dock inte kvar allt balsam, utan lite.

Använd balsamspray, andra typer av sprayer, hårolja och lockkrämer, om du tycker om stylingprodukter. Gillar du inte känslan som de flesta stylingprodukter ger kan du exempelvis fixa till delar av håret med spole, om du vill få lite mer kontroll på lockarna.

Tvätta lockigt hår - få ut det mesta av schamponeringen med dessa tips:

När det är dags för schamponering finns det mer eller mindre smarta sätt att tvätta håret på. 

Följande tips är smart att gå efter:

 • Var försiktig och tvätta håret på ett “mjukt” sätt
 • Massera försiktigt in schampot i hårbotten och i längder
 • Överdosera inte schampo
 • Se till att det löddrar (kan behövas två appliceringar schampo)

Ett annat tips är att testa balsammetoden. Vill du testa schampo följt av balsam är det bra att göra en inpackning 1-2 gånger i veckan. Då ska du applicera produkterna i följande ordning:

 • Schampo 
 • Inpackning 
 • Balsam

Våra favoriter

Premium: Davines Essential Haircare Love Curl Shampoo

Davines är ett underbart märke där det verkligen är värt att betala extra för att få riktigt bra produkter. I Davines fall är innehållet av produkterna himmelskt! 

Detta schampo, som alltså är till för lockigt och vågigt hår, ger fin spänst till dina lockar på samma gång som det ger volym. Håret blir lätt och behagligt utan att tyngas ner. 

Schampot innehåller mandelextrakt som är rikt både på proteiner, B-vitamin, E-vitamin, järn, kalium, koppar, omättade fetter och fosfor. Dessutom finns det Phenethyl Benzoate i schampot och detta ger håret fin glans. 

Det doftar underbart av citrus och det är en allt annat än påträngande doft – det doftar helt enkelt, som med så mycket annat från Davines, bara fräscht. Man får liksom en fräsch hårparfym på köpet!

Använd gärna detta schampo tillsammans med tillhörande hårmask och/eller balsam. Man kan även köpa en box med både schampo, balsam och serum.

Fördelar

 • Ger mjukare lockar
 • Sliter inte på håret

Nackdelar

 • Finns inte att köpa överallt
 • Något dyrt

Mellan: Redken Curvaceous High Foam Schampo

Redken Curvaceous är ett djupt återfuktande schampo som effektivt rengör håret, men som samtidigt är skonsamt. Ditt lockiga hår behåller stunsen i lockarna utan att bli tunga och livlösa.

Schampot reducerar frissigheten och du får ett glansigt och välvårdat hår. Schampot från Redken är väldigt intressant eftersom det inte innehåller några skadliga sulfater.

Ämnet är vanligt i schampon eftersom det är ett fettlösande ämne som gör att håret känns rent när vi tvättar det. Sulfatet tar sig in i sprickor i hårstrået och torkar ut det inifrån.

Det här har en extra negativ inverkan på lockigt hår som vanligtvis är torrare än vanliga hår. Så att använda ett schampo utan sulfater är mycket bättre för dina lockar.

Redken schampo för lockigt hår rengör håret effektivt utan att försätta hårstråets egen fettproduktion i obalans. Kombinera gärna med något av Redkens balsam eller andra produkter i serien, så har du en komplett hårvård för dina lockar.

Fördelar

 • Fri från sulfater
 • Antifriss

Nackdelar

 • Måste användas ofta för att resultatet ska hålla

Budget: Joico Curl Cleansing Sulfate-free Shampoo

Joico Curl Cleansing Shampoo är ett sulfatfritt schampo, vilket innebär att det är väldigt skonsamt och återfuktande. Vår testare tyckte det här schampot var jättefint och gav lockarna glans och gjorde så att de höll sig elastiska hela dagen.

Som alla silikonfria schampon blir det här inte så väldigt löddrigt när man schamponerar in det. Det är något man får ha i åtanke. Det betyder absolut inte att håret inte blir rent.

Till konsistensen känns den som en blandning av silikon och gelé. Matcha med deras andra produkter för lockigt hår för ett ännu bättre resultat.

Fördelar

 • Billig
 • Fri från sultater

Nackdelar

 • Inte optimal om du har problem med hårbotten

Special: DermOrganic Curl Shampoo

Vad sägs om ett schampo för lockigt hår med ekologisk arganolja i? Oljan är världsberömd för att ge glans och volym till håret och med det här schampot kontrollerar du effektivt frissiga lockar.

Schampot för lockigt hår rengör skonsamt och reparerar hårstrået inifrån. Färgar du håret passar det här schampot perfekt eftersom det fördjupar färgen och förlänger effekten av den.

DermOrganics filosofi går ut på att jobba med noggrant kontrollerade och utvalda ingredienser. Alla produkter är fria från skadliga tillsatser och de är även veganska.

DermOrganics tillverkar inte bara hårvårdsprodukter utan har även oljor och hudkrämer som kommer i många olika utföranden, precis som schampot.

Fördelar

 • Innehåller ekologiska ingredienser
 • pH-balanserande
 • Kan användas på färgat hår

Nackdelar

 • Dyrt

Våra utmanare

L'oréal Professionnel Curl Contour Shampoo

L'oréal är en riktig klassiker och har funnits på marknaden i många decennier. De levererar prisvärda produkter av hög kvalitet och det gäller även deras schampo för lockigt hår.

Här har vi ett schampo som skonsamt återfuktar och reparerar frissiga lockar. Glycerin tillför effektivt håret näring och fukt, så lockarna blir fylliga och blanka.

Schampot är berikad med en speciell emulsion som gör att lockarna håller formen längre. Du fördelar den jämnt i håret och arbetar upp ett lödder. Därefter sköljer du noggrant och applicerar balsam.

L'Oréal har de senaste åren även gjort sin produktion mer miljövänlig genom att minska mängden plast i sina förpackningar. Den här flaskan, exempelvis, innehåller 47,5% mindre plast per ml, vilket på totalen resulterar i hela 17 ton mindre plast per år i deras förpackningar!

Det är definitivt också en anledning att köpa deras produkter och för att du understödjer deras fantastiska initiativ. Flaskan är i ett praktiskt storpack.

Den finns också i en mindre storlek eller investera i de matchande balsamet eller hårinpackningen. Alla med lockigt hår vet att det går åt en hel del schampo vid tvättning.

Fördelar

 • Finns i storpack
 • Populär produkt som ger effektiva resultat

Nackdelar

 • Inte ekologiskt

Bumble & Bumble Curl Shampoo

Bumble & Bumble Curl Shampoo är berikad med återfuktande, härliga brasilianska oljor som skapar vackra och glansiga Lockar. Schampot passar alla typer av lockar från lite vågigt hår till rejäla lockar.

Schampot är också berikat med företagets egen teknologi; Hydra Sculpt Blend. Ingrediensen intensifierar återfuktningen och gör frissigt hår mjukt och friskt.

Fördelar

 • Reducerar friss
 • Sulfatfri
 • Säker att använda på färgat hår

Nackdelar

 • Inte det mest effektiva schampot på marknaden

Goldwell Dualsenses Curly Twist Hydrating Shampoo

Goldwell schampo är en produkt som är avsedd både för naturliga lockar och permanentat hår. I schampot hittar du mjölkproteiner och Micro Protech Complex. De här båda ingredienserna återfuktar och ger spänst och elasticitet till ett livlöst hår.

De jobbar också för att ge färgen djup och glans. Schampot har en fräsch, mild doft och känns verkligen härlig att massera in i håret.

Fördelar

 • Har inbyggt färgskydd
 • Innehåller proteiner för elasticitet

Nackdelar

 • Innehåller sulfater

Sachajuan Curl Shampoo

Sachajuans schampo för lockigt hår innehåller veteprotein. Det är ett protein som bygger upp hårstrået och ger det glans och styrka. I övrigt innehåller produkten även Sachajuans egen teknologi Ocean Silk.

Det bidrar till att ge håret elasticitet, hållbarhet, och fukt. Schampot är väldigt drygt och du behöver bara massera in en liten mängd schampo varje gång du tvättar håret. Komplettera gärna med deras Curl Conditioner.

Fördelar

 • Innehåller avancerad teknologi som stärker håret
 • Ger studs till lockarna

Nackdelar

 • Innehåller sulfater

Wella Nutricurls Micellar Shampoo for Curls

Detta är ett mycket närande schampo för er som vill ha definierade lockar utan frizz. Det är ju precis vad många vill ha när de har lockigt hår, inte sant? 

Schampot är extra bra på att ta rengöra på ett skonsamt sätt. Att det numera finns schampon som detta gör att det är lättare att välja rätt hårvård, även om du har torrt hår eller känslig hårbotten. 

Den micellära teknologi som ligger bakom schampot som gör så att schampot försiktigt avlägsnar föroreningar från håret. Att vi här slipper välja mellan ett ordentligt rengjort hår och ett välmående hår och hårbotten ger stort plusbetyg!

Detta schampo finns även i resestorlek. Det är ett smart sätt att testa en produkt. Kolla in om det finns små storlekar av de produkter du är intresserad av att testa då det är trist att köpa en stor flaska och sedan inte tycka om produkten.

Fördelar

 • Torkar inte ut hår eller hårbotten
 • Prisvärt

Nackdelar

 • Lite trist förpackning

Oribe Moisture & Control Shampoo

Här har vi ett schampo som är svårt att inte falla pladask för – det har faktiskt allt du kan tänka dig! Först och främst måste vi såklart nämna den underbara förpackningen. Oribe vet verkligen hur man designar snygga flaskor! 

Nu är det inte bara det estetiska Oribe är bra på, utan de är även bra på att skapa hårvårdsprodukter som ger riktigt bra resultat. Detta schampo är inget undantag. 

Detta schampo tämjer dina lockar samtidigt som det ger glans och lugn till ett hår som är svårt att styla. Du får direkt ett mjukare hår som ser ut att komma direkt från frisören med detta schampo. En riktig fullträff, alltså!

Om du vill använda tillhörande balsam så hittar du det här.

Fördelar

 • Sulfat- och parabenfritt
 • Bra för bångstyrigt hår

Nackdelar

 • Priset

Bumble and Bumble Curl Moisturizing Shampoo

Om du är ute efter ett schampo som tar hand om ditt lockiga hår på ett bra sätt så ska du rikta blicken hitåt! Detta är nämligen ett fantastiskt schampo som kommer i en typiskt ”Bumble & Bumble-snygg” flaska. 

Det innehåller brasilianska oljor i kombination med deras Hydra Sculpt Blend. Denna kombination ger definierade lockar + bra med fukt. Du får med andra ord allt du vill ha för ett lockigt hår med detta schampo!

Om du vill köpa exempelvis ett leave-in balsam i samma serie så är detta perfekt och här hittar du en perfekt hårmask att komplettera med.

Fördelar

 • Sulfatfritt
 • Passar alla lockiga hår

Nackdelar

 • Priset

John Frieda Frizz Ease Dream Curls Shampoo

Här har vi ett schampo som är väldigt prisvärt – du får nämligen mycket för pengarna när du väljer att köpa John Frieda Frizz Ease Dream Curls Shampoo. Detta gäller även för deras andra serier, så du kan med fördel testa fler av deras produkter för lockigt hår! 

Med Frizz Ease Dream Curls Shampoo blir det lockiga, eller vågiga, håret återfuktat, stärkt och definierat. Produkten ser också till att underlätta styling, så det är perfekt att använda precis innan du ska styla ditt hår.

Du kan också köpa balsam och mousse i samma serie.

Fördelar

 • Prisvärd
 • Flera produkter i samma serie

Nackdelar

 • Innehåller sulfater

Revlon Be Fabulous Curly Shampoo

Detta schampo är väldigt bra för alla med lockigt hår då det tar hand om lockarna på ett väldigt bra sätt. Håret blir mjukt och glansigt efter användning och lockarna kommer fram på ett härligt sätt. 

Schampot rengör på djupet på ett effektivt sätt, vilket alltid är eftersträvansvärt. Det är skönt med schampon som detta då det räcker med en liten del produkt för att få hela håret att kännas uppfräschat. 

Vi tycker också mycket om att den stora förpackningen har pump då det gör att det blir betydligt enklare att få ut schampot. Det känns också lite salongs-lyxigt med en stor pumpflaska.

Schampot finns även i en flaska på 250 ml. Du hittar den mindre varianten här. Det finns också ett passande balsam som är bra att använda.

Fördelar

 • Prisvärt
 • Tynger inte ner håret

Nackdelar

 • Kan vara för ”mycket” tyngd för ett fett hår

Noughty Wave Hello Curl Defining Shampoo

Med ett schampo som det här så kan du vara säker på att du kommer att vara belåten! Just detta märke har väldigt trevliga förpackningar som gör att det blir extra trevligt att tvätta håret. 

Schampot innehåller varken sulfater eller parabener, men däremot så innehåller det en massa bra grejer så som avokadoolja, tång med mera. Det är vårdande och kan användas även av barnen. 

Det är ett schampo som kan användas varje dag i veckan utan att det sliter på håret. Lockarna blir kanonsnygga, håret blir mjukt och glansigt och lockarna blir allt annat än frissiga – vad mer kan vi begära?

Det finns också ett tillhörande balsam, eller så kan du köpa ett mer prisvänligt duo-pack med både schampo och balsam i ett.

Fördelar

 • Paraben- och sulfatfritt
 • Veganskt

Nackdelar

 • Löddrar inte så mycket vid första applicering

Paul Mitchell Curls Spring Loaded Frizz-Fighting Shampoo

Paul Mitchells shampoo har gjort bra ifrån sig i tester och får mycket beröm i recensionerna vi läst. Schampot passar både för krulligt och lockigt hår och tar bort frissighet och tillför massor med frukt.

Schampot för lockigt hår doftar härligt och ger en lätt blommig doft som sitter i länge. Även här har du en hel serie med produkter som kommer få ditt lockiga hår att glänsa.

Fördelar

 • Reducerar friss
 • Fuktgivande
 • Veganskt

Nackdelar

 • Egentligen ingenting

Produkter som utgått

Id HAIR Curly Shampoo

ID:s schampo för lockigt hår är ett jättespännande schampo som innehåller en hel rad intressanta ingredienser. För det första har vi pantenol. Det är en beståndsdel som finns i alla levande celler och som tränger in i håret och ger det glans och fukt.

Pantenolet lägger sig också i hårbotten och balanserar fettnivåerna och tillför vitamin B5 till hårsäckarna. Vidare så har vi ämnet 18-MEA.

Det finns naturligt i håret, men minskar drastiskt av vårt användande av hårfärg och andra hårvårdsprodukter. Med det här schampot tillför du alltså en extra dos av 18-MEA som gör håret fylligt och glansigt.

Sist men inte minst har vi gojibär i schampot! Gojibär innehåller extremt höga mängder av fukt och antioxidanter, vilket i allra högsta grad bidrar till ett friskt och vackert hår.

Id HAIR Curly är en hel serie med hårvårdsprodukter och du kan verkligen få allt du behöver till ditt lockiga eller vågiga hår.


Aussie Pure Locks Shampoo

Australiensiska företaget Aussie har slagit världen med häpnad de senaste åren och nu finns de ute på många butikshyllor i vårt land.

För några år sedan var det nästan ingen som kände till det här härliga schampot, men som tur är har folk verkligen fått upp ögonen för produkten och du kan nu köpa den både i butik och på nätet.

Schampot inte bara återfuktar effektivt utan du får också fylligare och mer stuns i håret. Den aktiva ingrediensen innehåller mirakelfruktväxten kakadu plum som är proppfull med vitaminer och antioxidanter.

Utöver detta har du även extrakt från den välgörande macadamianöten. Australienarnas hår är hårt utsatt på grund av landets torra och soliga klimat.

Så att köpa ett schampo för lockigt hår från down under är betryggande eftersom man vet att de verkligen vet vad de håller på med, när det gäller återfuktande schampon!

Författare
Malin Olofsson
Det var jag som grundade Skönhetslandet 2017 men nu, 2021, har Evolving Media tagit över sidan och jag är inte längre involverad.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte dagens deals